- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Sahiplenmek nedir.bence kimse kimseyi sahiplenmesin...biz esya degiliz kiKıskanmak = Özgüven eksikliği.
Tamam,erkek sahiplensin gerektiğinde ama kıskançlık başka bir şey bence.
Yani şöyle,mesela kalabalık bir ortamda kızların gözü eşinizde.Siz eşinizin yanına giderek,ona dokunarak,gülüşerek,yanağına öpücük kondurarak bu erkek benim imajı verebilirsiniz.Ya da gergin bir ortamda eşiniz sizi savunup kollayabilir.Çok geniş bir anlamı var bence.Evlatlarımızı da sahipleniriz dış dünyaya karşı,onlar eşya mı?Sahiplenmek nedir.bence kimse kimseyi sahiplenmesin...biz esya degiliz ki
O dedigin farkli...sahiplenilme kelimesini sevmiyorum ben yinede..Yani şöyle,mesela kalabalık bir ortamda kızların gözü eşinizde.Siz eşinizin yanına giderek,ona dokunarak,gülüşerek,yanağına öpücük kondurarak bu erkek benim imajı verebilirsiniz.Ya da gergin bir ortamda eşiniz sizi savunup kollayabilir.Çok geniş bir anlamı var bence.Evlatlarımızı da sahipleniriz dış dünyaya karşı,onlar eşya mı?
Evet bencede..kıskanılmak ilk cicim aylarında iyi hoşta,sonradan sıkıyor,ne o öyle yiğenden kıskanmak filan ciddi hastalık belirtisidir valla
Eşim beni kıskanmaz ama bu demek değildir ki eşim beni sevmiyor..Is yerinde bir ablamiz var.cok hos 40 yaslarinda.hic göstermez yasini.cok bakimli.acik giyinmiyor ama burdakiler cok acik falan diyor.zaten is yerinde acik giymez kimse.hani onu falan acilinca iste dekoltesi gozukunce ayy cok acik ya nasil kocasi var hic kiskanmiyor falan diyorlar.hep bu yorumlar kadinin arkasindan.bir arkadas var ayy kocam beni yegenimden bile kiskanir bu ne rahatlik diyor...kadinlar kiskanilmayi baski altinda tutulmayi seviyor sanki...suz ne düşünüyorsunuz?
Kuzen baska yigen baska ac sözlüğe bak anlamlarini hos bana kuzenleri kisksnmakta sacma geliyor cunku akraba evliligi bizde hic yokBende kocamı kocamın yiğeninden kıskanıyorum
Yiğen değil yuva yıkıcı kaş.rın teki kuzene nikah düşer diyip duruyo
Ama kendi yiğenlerimden kıskanmıyorum
Sarılırlar öperler
Kıskanılcak adam var kıskanılcak adam var
Iyide o onun isi..gorsel birsey yapiyor..mini giyince erkek beni sevmedigi icin mi izin verir ne sacmakıskanılmak guzel bırşey ancak dozunda.yanı mesela diz ustu etek gıyersın esın bırsey demez ama super mını gıyersın esın hala bırşey demıyorsa ben orda ne askı ne de sevgıyı aramam.ıstedıgı kadar ozguven eksıklığı densın seven adam kıskanır
mısal petek dınçözun eskı esı kliplerınde oranı buranı daha cok aç dıyormuş gulerek anlatmıştı.ben bu adama koca der mıyım ya ne kocası...
Bende kiskanilmayi sevmem kisitlanmayiEşim beni kıskanmaz ama bu demek değildir ki eşim beni sevmiyor..
Seven kıskanır mantığına katılmıyorum..
(Bu arada eşim domuz değil.)
ne kadar iğrenç "yeğenimden bile kıskanıyor" demesi.Is yerinde bir ablamiz var.cok hos 40 yaslarinda.hic göstermez yasini.cok bakimli.acik giyinmiyor ama burdakiler cok acik falan diyor.zaten is yerinde acik giymez kimse.hani onu falan acilinca iste dekoltesi gozukunce ayy cok acik ya nasil kocasi var hic kiskanmiyor falan diyorlar.hep bu yorumlar kadinin arkasindan.bir arkadas var ayy kocam beni yegenimden bile kiskanir bu ne rahatlik diyor...kadinlar kiskanilmayi baski altinda tutulmayi seviyor sanki...suz ne düşünüyorsunuz?
Arkadasa kesinlikle katiliyorum ozguveni eksik olan insanlar kiskanir zaten iki tarafta kendini bilip esinin hassas noktalarini bilip ona gore davranirsa kiskanclik olmaz huzurduzlukta olmaz bence...kıskanılmak ilk cicim aylarında iyi hoşta,sonradan sıkıyor,ne o öyle yiğenden kıskanmak filan ciddi hastalık belirtisidir valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?