- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Evet ...gururla söylüyor bide..kadinda pek güzel degil yani bolede demek istemiyorum ama siradan bir tipne kadar iğrenç "yeğenimden bile kıskanıyor" demesi.
bu tür erkeklerin ya kendileriyle ya da eşleriyle güven sorunu var.
Dünyadaki tek dişi bunların karısı maşallah Afrodit.
Iyide o onun isi..gorsel birsey yapiyor..mini giyince erkek beni sevmedigi icin mi izin verir ne sacma
Tedavi olanlardanim =)Tatlı kıskançlık güzeldir iyi hissettirir ama fazlası sıkar boğar. Eşim beni yegenimden kiskansa kıyamet koparirim.
Hastalık boyutunda kıskançlık bence tedavi edilmeli ama boylesinden hoşlanan mutlaka var.
Sahiplenilmek güzeldir. Eşimle ilk tanistigimizda öyle söylemiştim beni sahiplen ama kıskançlık yapma diye sağolsun dinledi :)
İlginç işte. Bazı erkekler dağda yaşamış gibi tek dişi kendi karısı zannediyor. Bazı kadınlar da kocası onu kıskanınca gerçekten güzel olduğu için kıskandığını ve sevdiği için kıskandığını sanıyor.Evet ...gururla söylüyor bide..kadinda pek güzel degil yani bolede demek istemiyorum ama siradan bir tip
Karsi tarafa zarar veriyor brnce.bide cevreye.kocasini kiskanan kadinlar sizi hedef olarak görüyor baski altina aliniyorsun hic hos degilKiskanmayida,kiskanilmayida cok severim..
Bunaltma boyutunda degil elbet,ama kiskanmayi ozguven eksikligi olarak gormuyorum..
Normalde ilgi gormeyen tipler evlenince biri onu seviyor diye diger erkeklerde onu istiyor isteyecek diye dusunuyor bence ondanİlginç işte. Bazı erkekler dağda yaşamış gibi tek dişi kendi karısı zannediyor. Bazı kadınlar da kocası onu kıskanınca gerçekten güzel olduğu için kıskandığını ve sevdiği için kıskandığını sanıyor.
Neyden kiskaniyor?cok mu güzelsin pekiEşimde kıskanır üstelikte çok ve benim hoşuma gider çünkü kimseye ezdirmez çok şımartır eşime nazım geçer sadece kıskançlık olup diğerleri olmasaydı baskı gibi görürdüm ama şuan sevildiğimi hissediyorum
Bir yere kadar katiliyotum ama kadinlarin hosuna gidiyor gitmese resti cekse bole olmayacak adam.Ne yazık kadınlarımız bir güzel söze, bir sıcak dokunuşa hasret. Erkeğinin ilgisini görebilmek için kıskanılmaya hatta kısıtlanmaya bile razı. Bence bu durumun müsebbibi kadınlar, değil kadını bu ruh haline mahkum eden erkeklerdir.
eşinizin sizi kıskanacağı anormal bir şeyler var o zaman hayatınızda.Eşimde kıskanır üstelikte çok ve benim hoşuma gider çünkü kimseye ezdirmez çok şımartır eşime nazım geçer sadece kıskançlık olup diğerleri olmasaydı baskı gibi görürdüm ama şuan sevildiğimi hissediyorum
Baski altinda olmayi bir kenara birakalim lutfen..Karsi tarafa zarar veriyor brnce.bide cevreye.kocasini kiskanan kadinlar sizi hedef olarak görüyor baski altina aliniyorsun hic hos degil
Nasıl yani? Eşim diyorsunuz? Erkek arkadaşım, sevgilim vs... Benim vurgusu, sahiplenmek normal olan değil mi ilişkide?Sahiplenmek nedir.bence kimse kimseyi sahiplenmesin...biz esya degiliz ki
çok güzelim diyemem kendimi beğeniyorum herkesin güzellik anlayışı farklı ama eşim ve ailesi güzel olduğumu dile getirirler her güzel sevilmez sevenin gözünden bakmalı:)Neyden kiskaniyor?cok mu güzelsin peki
bence bu kendi arasında guruplara ayrılır.Normalde ilgi gormeyen tipler evlenince biri onu seviyor diye diger erkeklerde onu istiyor isteyecek diye dusunuyor bence ondan
O doz sana gore ama.super mini etek giyerim bacagim guzelse.buna birsey demedi diye adam sevmiyor mu?işiymiş...arkadasım herseyın dozu guzel...sen kliplerınde orasını burasını acmakta kısıtlama yapmayan insanlar gördugun gbı kısıtlama yapanlarıda gördun....eee onları dahamı az sevıyoruz.....oyle şeymı olur...sacmalık....
mini vardır mini vardır.....sen gıy super mınıyı butun erkekler bakakalsın esının hoşuna gıdıyosa bu durum bence ortada cok buyuk bı sorun vardır
bu arada kıskanılmayı sevdıgım kısıtlanmayı sevdıgım zannedılmesın.ben herseyın dozunu bilmeyı severım.kıskanacak ama sınırını bilmelı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?