kadinlar kiskanildiginda sevildigini neden dusunur?

Benim de hoşuma gidiyor sahiplenme duygusu herhalde kıskanmayınca boşvermiş gibi geliyor

ne kadar iğrenç "yeğenimden bile kıskanıyor" demesi.
bu tür erkeklerin ya kendileriyle ya da eşleriyle güven sorunu var.
Dünyadaki tek dişi bunların karısı maşallah Afrodit.
Evet ...gururla söylüyor bide..kadinda pek güzel degil yani bolede demek istemiyorum ama siradan bir tip

Iyide o onun isi..gorsel birsey yapiyor..mini giyince erkek beni sevmedigi icin mi izin verir ne sacma

işiymiş...arkadasım herseyın dozu guzel...sen kliplerınde orasını burasını acmakta kısıtlama yapmayan insanlar gördugun gbı kısıtlama yapanlarıda gördun....eee onları dahamı az sevıyoruz.....oyle şeymı olur...sacmalık....
mini vardır mini vardır.....sen gıy super mınıyı butun erkekler bakakalsın esının hoşuna gıdıyosa bu durum bence ortada cok buyuk bı sorun vardır
bu arada kıskanılmayı sevdıgım kısıtlanmayı sevdıgım zannedılmesın.ben herseyın dozunu bilmeyı severım.kıskanacak ama sınırını bilmelı

Kiskanmayida,kiskanilmayida cok severim..
Bunaltma boyutunda degil elbet,ama kiskanmayi ozguven eksikligi olarak gormuyorum..

Tedavi olanlardanim =)

Evet ...gururla söylüyor bide..kadinda pek güzel degil yani bolede demek istemiyorum ama siradan bir tip
İlginç işte. Bazı erkekler dağda yaşamış gibi tek dişi kendi karısı zannediyor. Bazı kadınlar da kocası onu kıskanınca gerçekten güzel olduğu için kıskandığını ve sevdiği için kıskandığını sanıyor.

Eşimde kıskanır üstelikte çok ve benim hoşuma gider çünkü kimseye ezdirmez çok şımartır eşime nazım geçer sadece kıskançlık olup diğerleri olmasaydı baskı gibi görürdüm ama şuan sevildiğimi hissediyorum

Normalde ilgi gormeyen tipler evlenince biri onu seviyor diye diger erkeklerde onu istiyor isteyecek diye dusunuyor bence ondan

Neyden kiskaniyor?cok mu güzelsin peki

Bir yere kadar katiliyotum ama kadinlarin hosuna gidiyor gitmese resti cekse bole olmayacak adam.

eşinizin sizi kıskanacağı anormal bir şeyler var o zaman hayatınızda.
yoksa kıskanma hissi nasıl oluşur?

Karsi tarafa zarar veriyor brnce.bide cevreye.kocasini kiskanan kadinlar sizi hedef olarak görüyor baski altina aliniyorsun hic hos degil
Baski altinda olmayi bir kenara birakalim lutfen..

Kiskanmak ve kiskanilmak guzeldir..
Benim kiligima kiyafetime gittigim yerler ,yok goiyemezsin yok gidemezsin kiskaniyorum seni
Diyen adamin sozune ben kulak asmam zaten.. =)

Ben bi ara paranoyaklasmistim. Karsi tarafa belli etmiyordum kiskamcligimi. İcime atmaktan patlama noktasina gelmistim..

Suan bu durumum yok cok sukur..
Simdi durumlari kiskandigim konularin beynimin bana oynamis oldugu bir oyun oldugunu ve alay etmeyi ogrendim..

İnaninm boyle hem ben rahatim hem de karsi taraf..
Kendi problemi mi zorda olsa bi sekilde cozdugum icinde mutluyum

Sahiplenmek nedir.bence kimse kimseyi sahiplenmesin...biz esya degiliz ki
Nasıl yani? Eşim diyorsunuz? Erkek arkadaşım, sevgilim vs... Benim vurgusu, sahiplenmek normal olan değil mi ilişkide?
Sizi eşya gibi kullanıp, üzerinizde istediği hükmü süremez tabi, ama sahiplenme yoksa ortada bir ilişkide yok bence.

Normalde ilgi gormeyen tipler evlenince biri onu seviyor diye diger erkeklerde onu istiyor isteyecek diye dusunuyor bence ondan
bence bu kendi arasında guruplara ayrılır.
Ve hepsinin altında öz güven eksikliğinden kaynaklı, çevreye girmemiş insan sendromu yatar.
Mesela eskiden köylerde kızların eli erkek eline değmezmiş. erkekler de tabi evleneceği gece görürmüş kızı bazen. bu durumda iki farklı cins bir arenada son çıplaklığına kadar. Böyle olunca ne oldum delisi olurmuş.
Ama şimdi bu sendromu anlamıyorum ben.

O doz sana gore ama.super mini etek giyerim bacagim guzelse.buna birsey demedi diye adam sevmiyor mu?
Insanlar isi geregi bazı şeyler yapiyor gorsellik gereken isler bunlar...onun elestirisini yapmak bize dusmez.

Her şey tadında güzeldir. Hafif bir kıskançlık bence güzel bir şey seven kıskanır ama tatlı tatlı... Aşırısı kısıtlayıcı olması hiçte hoş değil. Kıskançlıkla da alakası yok, Erkekler böyle kandırıp kadınları avuçlarının içine alıp bir güzel oynatıyorlar işte. Bahanede kıskanıyorum oluyor duymazdan gelinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…