- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Esine gore guzelsin...butun erkekler seni begenmiyorsa esin neyi kiskaniyor ilgincçok güzelim diyemem kendimi beğeniyorum herkesin güzellik anlayışı farklı ama eşim ve ailesi güzel olduğumu dile getirirler her güzel sevilmez sevenin gözünden bakmalı:)
Bu doğru kıskanmak ve sahiplenmek farklı bir durumdur.Nasıl yani? Eşim diyorsunuz? Erkek arkadaşım, sevgilim vs... Benim vurgusu, sahiplenmek normal olan değil mi ilişkide?
Sizi eşya gibi kullanıp, üzerinizde istediği hükmü süremez tabi, ama sahiplenme yoksa ortada bir ilişkide yok bence.
Tescilli güzel olsa ne olacak? Kız kulesine mi kapatacak?Esine gore guzelsin...butun erkekler seni begenmiyorsa esin neyi kiskaniyor ilginc
Bence eşya sahiplenme anlamında değil.31 yaşıma kadar eşim hayatımda yoktu,kendi kendime "sahip" çıkabildim..
Bu yaştan sonra sahiplenilmeye ihityacım yok çok şükür.
Sahiplenmek nedir? Kölemiyiz biz? İlla birilerinin sahiplenmesi mi lazım?
Neyse..
Sahiplenme ne demek?bana sevgilim buraya gitme o arkadasinla konusma diyemez.bende demem diyemem zaten.kocaman insanlariz.herkes sizin gibi dusunmez.ben esya degilim evet sahibimde olamaz kimseNasıl yani? Eşim diyorsunuz? Erkek arkadaşım, sevgilim vs... Benim vurgusu, sahiplenmek normal olan değil mi ilişkide?
Sizi eşya gibi kullanıp, üzerinizde istediği hükmü süremez tabi, ama sahiplenme yoksa ortada bir ilişkide yok bence.
Bu tarifin adı sahiplenmek mi?Sahiplenme ne demek?bana sevgilim buraya gitme o arkadasinla konusma diyemez.bende demem diyemem zaten.kocaman insanlariz.herkes sizin gibi dusunmez.ben esya degilim evet sahibimde olamaz kimse
Onun kocasi zaten hic sevmiyormus baksana orasini burasini actiriyormus unlulerin kocalari.Tescilli güzel olsa ne olacak? Kız kulesine mi kapatacak?
O zaman Adriana L. falan ne yapsın?
Kafeslerde gezdirmeleri lazım.
Canım ne alakası var ya...Kelimeye yüklediğimiz farklı anlamdan olsa gerek. Ben senden de büyük ve yalnız yaşayan bir insanım. Sahiplenmekten benim anladığım, biri için tüm diğer insanlara olduğunda özel, yakın olmak, yoksa onun senin efendin olması değil.31 yaşıma kadar eşim hayatımda yoktu,kendi kendime "sahip" çıkabildim..
Bu yaştan sonra sahiplenilmeye ihityacım yok çok şükür.
Sahiplenmek nedir? Kölemiyiz biz? İlla birilerinin sahiplenmesi mi lazım?
Neyse..
Diğer erkeklerin benim hakkımdaki düşüncelerini bilemem ama eşimin kıskanması hoşuma gidiyor bende bir toplumda eşimi kıskanıyorum bu güven eksikliği değil seven kıskanır sahiplenen kıskanır bu benim düşüncemEsine gore guzelsin...butun erkekler seni begenmiyorsa esin neyi kiskaniyor ilginc
Yaşam tarzı...Yetişme şekli..Onun kocasi zaten hic sevmiyormus baksana orasini burasini actiriyormus unlulerin kocalari.
Sahiplenmeye girer hepsi...zaten iki kisi yasiyor ilişkiyi....kimse kimsenin sahibi degil..insanlarin o iliskiden oncede hayatlari var..Bu tarifin adı sahiplenmek mi?
Bence başka bir adı olması lazım.
Peki bir yere gittiniz diyelim.Diğer erkeklerin benim hakkımdaki düşüncelerini bilemem ama eşimin kıskanması hoşuma gidiyor bende bir toplumda eşimi kıskanıyorum bu güven eksikliği değil seven kıskanır sahiplenen kıskanır bu benim düşüncem
Yoo ben giyiniyorum dekolte mini ..cok deverim.bu yasta giymeyecem ne zaman giyecemYaşam tarzı...Yetişme şekli..
O ünlüler gibi çoğumuz giyinmiyor. Bu da eşlerimizin bizi kıskandığını ya da kıskanmadığını göstermez.
O zaman evlenmemeni tavsiye ederim.Sahiplenmeye girer hepsi...zaten iki kisi yasiyor ilişkiyi....kimse kimsenin sahibi degil..insanlarin o iliskiden oncede hayatlari var..
Bu tartışılır bir kavram....Yoo ben giyiniyorum dekolte mini ..cok deverim.bu yasta giymeyecem ne zaman giyecem
O verdigin ornekle sahiplenmrnin hic ilgisi yok.insan sevdigini düşünür onu korur tabi hos ben normal bir arkadasim bile olsa ustunu orterim o ayriBence eşya sahiplenme anlamında değil.
Ha bazı maço, kro tipler kadını malı olarak görür onlar dilimizin esnemesi gibi "sahiplenmeyi" farklı yöne çektirirler. Ama sen de eşini sahiplenmiyor musun?
Sahiplenmek yasak koymak değildir ki?
Dışarıda o üşürken içeri gidip üstüne bir hırka getiriyorsan onu sahipleniyorsundur, onu önemsiyorsundur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?