kadinlar kiskanildiginda sevildigini neden dusunur?

çok güzelim diyemem kendimi beğeniyorum herkesin güzellik anlayışı farklı ama eşim ve ailesi güzel olduğumu dile getirirler her güzel sevilmez sevenin gözünden bakmalı:)
Esine gore guzelsin...butun erkekler seni begenmiyorsa esin neyi kiskaniyor ilginc

Bu doğru kıskanmak ve sahiplenmek farklı bir durumdur.
Kıskanmak psikolojik bir rahatsızlıktır bir nedeni yoksa.
Ama sahiplenmek iç güdüsel bir durumdur.

Valla insan sevdiğini kkiskanir, baskasinin onu kendisi gibi beğenmesi düşüncesine tahammül edemez. Kiskanilmak, kiskanmak guzel seyler. Sozlum beni kiskandiginda, bazi kiyafetleri giyme dediginde bunu baski olarak algilamam, o istemezse zaten giymem ne olacak bir kiyafet icin sevdigimi kiracak degilim. O da oyle keza.. Ama herşeyin fazlasi zarar. Kiskanclik asiri boyuttaysa o farklı meselelere girer.

Bence eşya sahiplenme anlamında değil.
Ha bazı maço, kro tipler kadını malı olarak görür onlar dilimizin esnemesi gibi "sahiplenmeyi" farklı yöne çektirirler. Ama sen de eşini sahiplenmiyor musun?
Sahiplenmek yasak koymak değildir ki?
Dışarıda o üşürken içeri gidip üstüne bir hırka getiriyorsan onu sahipleniyorsundur, onu önemsiyorsundur..

Sahiplenme ne demek?bana sevgilim buraya gitme o arkadasinla konusma diyemez.bende demem diyemem zaten.kocaman insanlariz.herkes sizin gibi dusunmez.ben esya degilim evet sahibimde olamaz kimse

Sahiplenme ne demek?bana sevgilim buraya gitme o arkadasinla konusma diyemez.bende demem diyemem zaten.kocaman insanlariz.herkes sizin gibi dusunmez.ben esya degilim evet sahibimde olamaz kimse
Bu tarifin adı sahiplenmek mi?
Bence başka bir adı olması lazım.

Canım ne alakası var ya...Kelimeye yüklediğimiz farklı anlamdan olsa gerek. Ben senden de büyük ve yalnız yaşayan bir insanım. Sahiplenmekten benim anladığım, biri için tüm diğer insanlara olduğunda özel, yakın olmak, yoksa onun senin efendin olması değil.

Esine gore guzelsin...butun erkekler seni begenmiyorsa esin neyi kiskaniyor ilginc
Diğer erkeklerin benim hakkımdaki düşüncelerini bilemem ama eşimin kıskanması hoşuma gidiyor bende bir toplumda eşimi kıskanıyorum bu güven eksikliği değil seven kıskanır sahiplenen kıskanır bu benim düşüncem

Onun kocasi zaten hic sevmiyormus baksana orasini burasini actiriyormus unlulerin kocalari.
Yaşam tarzı...Yetişme şekli..
O ünlüler gibi çoğumuz giyinmiyor. Bu da eşlerimizin bizi kıskandığını ya da kıskanmadığını göstermez.

Peki bir yere gittiniz diyelim.
Hemen birbirinizi kıskanmaya mı başlıyorsunuz?
Yani nasıl tetikleniyor bu duygu? Onu anlamaya çalışıyorum.

Kadınlar kıskanılınca sahipleniyor ,ilgileniyor,beni paylaşamıyor gibi saçma bir mantıga kapıldıkları için isterler ama bu mantık 18-25 yaşları arasındadır.... Daha ileri ki yaşlara dogru geçerliliğini yavaş yavaş yitirir yerine bana güvenmiyor,inanmıyorlar alır....
Bana göre de kıskanılmak güzeldir bir sınırı oldugu müddetce.... Benim başka sıradan bir erkek arkadaşımla ondan çok vakit geçirdiğimi görüp kıskanabilir, geçerken biri bakar kıskanabilir gibi... bunlar benim için yerindee olan kıskançlıklardır....
Bir insanın giydiğine, gittiği yere,yaşamına engel olacak şekilde müdahaleler işin kıskançlık boyutu degil hastalık ve kendi güvensizliğini karşına baskı olarak uygulama boyutudur bana göre...

O verdigin ornekle sahiplenmrnin hic ilgisi yok.insan sevdigini düşünür onu korur tabi hos ben normal bir arkadasim bile olsa ustunu orterim o ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…