Hepside zorlama oluyo canm tek olsa olmuyormu yda içinden birini seçip yanına başka br ism bulsnn ??
Saol canim bende onda karar kıldım ama eymen çok olunca kararsız da oluyoruz . Ama çokta sevdgim bi isim fazla olsa bile zaten herkes her ismi fazla koyuyor napalım ki .Kerem eymen bence
Kerem tek guzl canm kerem cem koyKerem tek olsa yada yanına onerebilcegin bi isim var mı çanim. Tahir i eledim .. eyemn ismini de çok seviyorum napim
Taha kerem de düşündüm ama eltim de talha olunca vazgeçtimKerem tek guzl canm kerem cem koyEymen yda kerem koy canm tek olsun çift isim bazn zorlama duruyo hemde bayaa Taha kerem inan nasıl durur bilmiyorum
Valla bnm beğendiğim üç isim var EMİN EMİR SERKAN oğlum olursa adını Serkan koyacagzTaha kerem de düşündüm ama eltim de talha olunca vazgeçtim
Kerem yasir nasıl olur acaba ki hoş geliyor sanki kulağa . Zaten yaValla bnm beğendiğim üç isim var EMİN EMİR SERKAN oğlum olursa adını Serkan koyacagz
Kerem yasir koy canm yasir de ilk defa duydm bu arada :)Kerem yasir nasıl olur acaba ki hoş geliyor sanki kulağa . Zaten ya
Kerem eymen yada
Kerem yasir koyacam allah izin verirse
Kerem yasir koy canm yasir de ilk defa duydm bu arada :)
Çok güzelmiş kesinlikle bu olsun canm :) kerem yasirYasir de bi sahabe adi canım hureymn bin yasir .. Yasir analmi da kolaylastiran yardım eden anlamında .. cennetle mujdelendirilen sahabe ilk islam şehidi ve ilk inanN sahabelerden
Ayy saol canim benim eyemn çok olunca bizde buna kaydık zaten hayırlısı olsun Rabbim herkese hayırlı sağlıklı ewlatalr nasip etsin .. önerin için de saol herkes senin gibi konuşsa hiç fikir değişikliği olmaz galibaÇok güzelmiş kesinlikle bu olsun canm :) kerem yasir
Canım kerem i ilk isim olarak düşündükk. . Ama önerin için teşekkürler yinede ..Ata Kerem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?