Kadınlar kulubü bize nazar mı değdirdiniz ? :(

KOKUNNHUZURR

Minik mucizem‍‍‍
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
785
420
323
Denizli
Merhaba arkadaşlar siteyeüye oldugumdan beri hep nişanlımla mutluluğumuzu filan anlattım Nazar değdi sankii dün çok kkötüü kavga ettik Ama bnim hatam dı

Şimdi ben işten çıktım sonra oda 7*3 vardiyasındaydı mesai kalmış 6 da çıktı akşam nese bluuştuk benden önce buluştugumuz yere gelmişti beni bekliodu gezelim die düşünüodum fakat servisten bi indim nişanlım saç baş dagınık şöle bi yere gidip oturulcak gibi degil yani şöle diyim ben dikkat ederim böle şeylere ve bende bozuldum düzgünce ilk uyardım daha öncedende uyarıodum zaten ama bi türlü bazen dikkat etmezdi bnde eve gidelim dedim ggezmeyelim dedim eve geldik knştum yine biraz dikkat et böle olmaz die sonuçta bnden önce buluştugumuz yere gldin duşunu al temiz kıafet giy gel gezelim hem kndinde rahat edersin dedim ama aramız çok kötü bozuldu bana karşı bagırıp çagırmadı öle huyları yoktur zaten biraz daha oturdu kalktı gitti şimdi de bana yazdıgı mesajlardan sonra çok yıkıldım .ne yapacagımı bilmiorum ne var biraz bakımlı oluverse bunuda söledim .buluştugumuzda öptü ( afedersiniz ama agzı kokuyodu ve bu sorunumuz hep var agız kokusu giderici su oluyo ondan kullanıo ama bunun için başka şeylerde yapabilir.)

Yani anlıyacagınız şuanda çok kırıldıgını belirtti ve knşmuoruz da sizce ne yaapyım evlenince ben onu o şekile dışarı göndermem ne yapayım yardım edin

nazar bunun neresinde onu anlamadım zaten siz adamın bakımsızlığından hep şikayetciymişsiniz onu hep uyarıyomuşunuz oda sizi pek takmamış bu güne kadar önce aranızda özveri meselesini halledin ilişkinizi 4x4lük bi hale sokun sonra biz nazar değdiririz

şimdi kk nın ne suçu var burada? sizin kendi sorunlarınız var. en büyüğü de sen bu insanı benimseyememişsin..anlatma madem kk ya bakalım düzelecek mi bunlar

Biz mi size nazar değdirmişiz???
Ayol hiç güleceğim yoktu.
Kaç senelik üyeyim bir sürü aşkımı,ayrılığımı,evliliğimi anlattım da bir defa bile nazara mı geldim burada demedim.

Yanlış anladınız beni ama yine de teşekkür ederim cevabınız için .

nazar mı değdi? hem de kk da.....biz ne yapalım senin nişanlınınla mutluluğunu....
sen yaptığın ayıbın ya da nişanlının bakımsız olmasının faturasını kk ya mı çıkarıyorsun?hiç heveslenme bizler üstümüze alınmıyoruz bile....

her zmaan özensiz ve bakımsız değilde o güne özgü bişeyse görmezden gelebilirdin , hepimizin olur öyle yoğun dönemleri ,

belliki sana kırılmış ondan utandığını düşünmüş ki utanmışsın ,

benim eşimde vardiyali çalışıyor , işide çok ağır , flört ederken bazen gelirdi öyle bakımsız yoğunluktan olduğunu bilirdim ondan utanmak yerine kıyamazdım en rahat edeceği dinleneceği yerlere gitmeye özen gösterirdim , elalemi düşünme bu kadar

nişanlın ...senedir bakımsızmış zaten.. sizde hep uyarıyormuşmusunuz..

eeeee buraya yazdığından beri nazar mı değdi? sanmıyorum.. ağız kokusuna kim nazar değdirebilir.?:44::44:

yıllardır ağzı kokan bir kocam olsun istemiştim halbuki ,millet ne şanslı ,valla kıskandım şimdi ,ay bak yine nazar değecek tüh tüh

ayrıca çok tezatlar var. ağız kokusu sorunun yıllardır olduğunu ve dağınıklığının zaten olduğunu söylüyor ama önceden çok mutlularmış. demek önceden görmüyormuş bunları konu sahibi ya da batmıyormuş.
bir lafın bir kaç deyiş şekli vardır. cümleye ve ses tonuna bağlı anlam değişir. sen çok kırıcı konuştun demek ki.
örneğin bir çocuğa bir şey anlatmak istersin.
örnek bir: aptal sen zaten ne anlarsın matematikten. kaç kere anlattım sana bu problemi nasıl çözeceğini.
örnek iki: ayşecim neden takıldın ki bu soruda? daha önce yapmıştık örneklerini.istersen biraz ara ver kafanı topla yine çözemezsen birlikte bakalım yine.
bir sürü şekli var yani anlatmak için insanın meramını..
sen nasıl konuşuyorsun acep?

ağız kokusundan rahatsız olmanız normal ama bütün bunları söylediğinizde onun da size kırılması normal.ayrıca seven insan bunları görmez ki.nişanlıymışsınız evleneceksiniz her gece burun buruna yatacaksınız.yapabilcek misin?bu nazar konusuna ben de takıntılıyım ama kk lık bişey yok bence.

adamın bakımsızlığının faturasını yine biz ödüyoruz....
bazen hemcinsimi anlamak mümkün olmuyo

herzaman insanın dışı değil içi önemli diye düşünülse de aslında dış görünüş de önemli...
özellikle nişanlınla buluşmaya gidiyorsan biraz çeki düzen vermen lazım...tamam işten çıkmışsın yorgunsun ama sana süslen püslen denilmiyor, şöyle bi saçını başını tara üstüne başına bi bak..
bilmiyorum bunlar önemli şeyler bence..
nişanlın daha nişanlıyken bukadar salmışsa kendini, evlenince nasıl salar düşünemiyorum şimdi...
ağız kokusuna gelince, belki dişlerinde sorun vardır, yada mide problemi olabilir...ağız kokusuna neden olur bunlar, ne kadar ağız suyu kullansa da mideden gelen birşeyse engel olamaz buna.. ama tedavisi var bunun..tedavi olabilir...
nişanlınız onu uyarmanızı çok tepkisel karşılamış, ama sizin üslubunuz da önemli...sert bi dille söylediyseniz gurur yapmış olabilir..

Evet, bütün KK yemedi içmedi, sizin ilişkinizi kıskandı ve nazar değdirdi. Evet...

agiz kokusuna nazar degmez
nisanlin genel temizligine önem vermiyor hepsi bu
sende bu adami daha icine sindirmemis ve benimsememissin en önemli nokta bu

Sen aşıksan onun bakımsızlığından utanmazsın ki. Geçen yaz sevgilim bikaç gün inşaatta çalışmıştı. Üstünde inşaat elbiseleriyle işyerime gelmişti ve bulunduğum şehrin en işlek caddesinde el ele yürümüştük. Hatta ameleye bak nasıl kızı kapmış diye aramızda dalga geçip eğlenmiştik. Sonra ben hastayken nerdeyse pijama sayılabilecek kıyafetlerle gece çorba içmeye götürürdü.emem o ki sen aşıksan karşındaki her haliyle zaten en güzel en yakışıklıdır. Hepimizin bakımsız olduğu anlar oldu. O seni böyle insanlardan saklasa utansa ne düşünürsün bi hayal et. Eğer sen yanındakinin her daim bakımlı haline aşıksan üzgünüm ama bi sorgula bu aşkı derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…