- 24 Haziran 2011
- 23.556
- 49.199
- 798
- Konu Sahibi KOKUNNHUZURR
-
Merhaba arkadaşlar siteyeüye oldugumdan beri hep nişanlımla mutluluğumuzu filan anlattım Nazar değdi sankii dün çok kkötüü kavga ettik Ama bnim hatam dı
Şimdi ben işten çıktım sonra oda 7*3 vardiyasındaydı mesai kalmış 6 da çıktı akşam nese bluuştuk benden önce buluştugumuz yere gelmişti beni bekliodu gezelim die düşünüodum fakat servisten bi indim nişanlım saç baş dagınık şöle bi yere gidip oturulcak gibi degil yani şöle diyim ben dikkat ederim böle şeylere ve bende bozuldum düzgünce ilk uyardım daha öncedende uyarıodum zaten ama bi türlü bazen dikkat etmezdi bnde eve gidelim dedim ggezmeyelim dedim eve geldik knştum yine biraz dikkat et böle olmaz die sonuçta bnden önce buluştugumuz yere gldin duşunu al temiz kıafet giy gel gezelim hem kndinde rahat edersin dedim ama aramız çok kötü bozuldu bana karşı bagırıp çagırmadı öle huyları yoktur zaten biraz daha oturdu kalktı gitti şimdi de bana yazdıgı mesajlardan sonra çok yıkıldım .ne yapacagımı bilmiorum ne var biraz bakımlı oluverse bunuda söledim .buluştugumuzda öptü ( afedersiniz ama agzı kokuyodu ve bu sorunumuz hep var agız kokusu giderici su oluyo ondan kullanıo ama bunun için başka şeylerde yapabilir.)
Yani anlıyacagınız şuanda çok kırıldıgını belirtti ve knşmuoruz da sizce ne yaapyım evlenince ben onu o şekile dışarı göndermem ne yapayım yardım edin
Biz mi size nazar değdirmişiz???
Ayol hiç güleceğim yoktu.
Kaç senelik üyeyim bir sürü aşkımı,ayrılığımı,evliliğimi anlattım da bir defa bile nazara mı geldim burada demedim.
Nasıl kadınlar (çoğu) eşleri memnun olsun diye bakımlı olmaya çalışıyor, birçoğu o kadar işi gücü arasında bu işlere de vakit ayırıyorsa erkeklerde eşleri için bazı şeylere dikkat etmeli.
Ben pis kokmayı alışkanlık haline getirmiş bir insanın bana saygısı olmadığını düşünürüm. Seni her pisliğinle kabul ediyorum diyemem midem bulanır çünkü.
Ara sıra tabi ki olur insanın her anı bir olmaz ki...
Ama biz eşlerimizi memnun etmek için bu kadar emek verirken onları oldukları gibi kabul etme konusunda kararsızım açıkçası.
Sevgili konu sahibi madem gözümüz kenafir sende bir daha konu açma madem :) ne diyim yani...
Biz mi size nazar değdirmişiz???
Ayol hiç güleceğim yoktu.
Kaç senelik üyeyim bir sürü aşkımı,ayrılığımı,evliliğimi anlattım da bir defa bile nazara mı geldim burada demedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?