Kadınlar kulubü bize nazar mı değdirdiniz ? :(

Annemi hatırlıyorum da... Babamın terli yağlı iş elbiselerini öpüp koklar, onlar dünyanın en güzel üniforması derdi. Hatta ben doğunca babama işyerindeyken haber vermişler, o da heyecandan üstünü değiştirmeden koşa koşa beni görmeye gelmiş. Hastanedeki herkes "kocan seni çok seviyormuş, baksana üstünü bile değiştirmemiş" demiş. O utandığınız elalem bence böyle de düşünüyor. Önemli olan hangi elalemi dinlediğiniz.

Nazar değdirme konusunu neden bu kadar antipati ile karşıladınız ki kk bayanları?
Binlerce üyenin olduğu ve üye olmayanların bile görebildiği açık konular var. Kk üyelerinin nazarı değemez diye bir olgu mu var:26:
Onlarca, yüzlerce kötü ilişkisi olan insan var burada. Arkadaşın ilişkisinin güzel anlattığı bir mesajına dahi iç geçirip nazar değdirebilirler. Sonuçta nazar sadece kötü gözlerden gelmez bilirsiniz ki. Hemen savunmaya geçmişsiniz "ağız kokusunun nesine nazar değdireceğiz" gibi.
Kaldı ki benim nazarım inanılmaz değer, en sevdiklerime, en yakınlarıma bile...

Neyse, esas konumuza geçelim.
Konu sahibi diğer konularını okumadım. Sadece ilk mesaja cevaben yazıyorum. İnsanın (bırak sevgilisini) başka bir insanı kılığından ötürü bir yere layık görmemesi ciddi bir sorundur bence ve karşındakine direk "bakımsızsın" mesajı vermek de aynı derecede inciticidir.
Ağız kokusunun sebebi sadece diş fırçalamamak olmayabilir, karaciğer ve böbrek yetmezliği, şeker gibi hastalıklar bile ağız kokusu yapabiliyor. Bir diş hekimine gitti mi mesela? Bunu bu şekilde belirtebilirsin ve ağız kokusunun altında ciddi bir sebep olacağını söyleyerek hem onun sağlığını düşündüğünün hem de ağız kokusunun "farkında" olduğunun altını çizmiş olursun.
Bakımsızlık konusunda gerçekten görmek isterim bakımsız dediğin imajı. Misal sakalı seni rahatsız ediyorsa, "traşlı çok yakışıklı oluyorsun" diyebilirsin, saçlarını taramamışsa ya da dağınıksa "saçlarının şu halini daha çok beğeniyorum" gibi şeyler söyleyerek daha yumuşatıcı olabilirsin.
Sevgilin seni kıyafetinden ve halinden ötürü bir yere götürmeye, yanında gezdirmeye layık görmese nasıl hissedersin bir de bunu düşün.

Son düzenleme:
Kırılmıştır,normaldir.
Onun sana "biraz kendine çeki düzen ver,bana gelirken bakımlı ol" dediğini düşün...
Sen de olsan kırılırsın.

Genel bir temizlik-bakım eksikliği varsa,alışkanlıklar bu yaştan sonra zor değişir.
İşle ilgili bir boşvermişlik,zamansızlık sözkonusuysa,halledilebilir.

Bazı arkadaşlar,düzenli dişçiye gittiğini varsayarak,ağız kokusunu sağlık sorununa bağlamışlar.
Bence öncelikle dişçiye gidip tam bir kontrolden geçsin.
Çürük diş veya dişeti sorunu olabilir.
Ağız suyu kullanmak,kirli vücuda parfüm sıkmak gibidir.Kısa vadeli,yüzeysel çözüm sağlar.

dış görünüşe, saça başa, giyime kuşama bu kadar önem verilerek insan sevilmez bence
bende erkek arkadaşımla 4 senedir birlikteyim
en bakımlı halimizide gördük birbirimizin
en dağınık en bakımsız halimizide
hiçte yadırgamadık
başlarda ben çok paranoyaklık yapardım
hiç makyajsız gitmezdim yanına
ne bileyim giyinip süslenirdim
ama nereye kadar
her gün her gün durmadan biblo bebek gibi hazırlanmaktan sıkılıyor insan bir süre sonra
hem insanlık hali yani
adam işten çıkmış yorgun argın
önemsio seni demek ki buluşuyor işte daha ne istiyorsun
ben yorgunum
işten çıktım sonra görüşelim dese daha mı iyi
nişanlınız eminim sizin yanınızda kendini hiç rahat hissetmiyordur
şahsen ben yanında rahat edemediğim biriyle mutlu olamazdım
ayrıca evlendiğinizde o adamın sadece saçınının başının dağınıklığını ve ağız kokusunu görmeyeceksiniz
şimdiden böyle şikayet edip uzaklaşırsanız ilerde hiç yapamazsınız
seven insan her şeyi normal karşılar
şimdi nişanlınız
belki ilerde kocanız
hiç mi hasta olmayacak
hiç mi terlemeyecek
hiç mi gece horlamayacak
hiç mi hapşırmayacak öksürmeyecek
giydiği kirlettiği bütün çamaşırlar siz makineye atacaksınız
yemek yediği su içtiği bardağı siz yıkayacaksınız
Allah göstermesin ama
bunun yaşlılığı var belki bir gün tamamen sizin elinize kalacak
tüm bakımını temizliğini siz yapacaksınız
bunlara katlanıp katlanamayacağınızı bir düşünün bence

Son düzenleme:

bakımsız olması seni baştan beri rahatsız etmiş cok fazla huyu suyu değişmez diyorum bende,ayrıca nereye kadar mücadele vereceksın bakımlı ol dıye ?

Her zaman mi böyle yoksa o gun mu oyle idi ?
eger her zaman degilse sen hatalisin insanlik hali,
kendini onun yerine koy...

her zaman özensiz bakımsız değilse genel temizliğine dikkat ediyorsa bunu o kadar sorun etme arada böyle durumlar olabilir
insanlar ne düşünür deme boşver

Nasıl kadınlar (çoğu) eşleri memnun olsun diye bakımlı olmaya çalışıyor, birçoğu o kadar işi gücü arasında bu işlere de vakit ayırıyorsa erkeklerde eşleri için bazı şeylere dikkat etmeli.

Ben pis kokmayı alışkanlık haline getirmiş bir insanın bana saygısı olmadığını düşünürüm. Seni her pisliğinle kabul ediyorum diyemem midem bulanır çünkü.

Ara sıra tabi ki olur insanın her anı bir olmaz ki...

Ama biz eşlerimizi memnun etmek için bu kadar emek verirken onları oldukları gibi kabul etme konusunda kararsızım açıkçası.

Sevgili konu sahibi madem gözümüz kenafir sende bir daha konu açma madem :) ne diyim yani...

Önceden dört dörtlük olan ilişkinize verdiğimiz hasar için özür dileriz o halde.

Ben de konumu açayım bugün yine kavga ettik hep kk yüzünden ahh bu kk yok mu ahh!

Nişanlınızı sevmiyorsunuz sadece sizin istediklerinizi yapan sizi kırmayan sizi çok seven kibar biri,bunları kaybetmek istemiyorsunuz..ama malesef sevmediğiniz için her hareketi batıyor size..çok seviyorum yazmışsınız bir konuda bu sevgi yalnızca insanlığına, saygılı biri olmasına,aşk anlamında bir şey olduğunu sanmıyorum..bunu bari kendinize itiraf edin..çok seven kıyafetine mi bakar,gözü görür mü kıyafeti..

Son günlerin moda sözü,'sanırım bize nazar değdi..' yi resmen evirip çevirip,sırf afilli bir başlık atmak için,kk nın başını yakmak zorunda kalmışsınız..

Anlatmayın o zaman kardeşim nazar değecek bi ortama ilişkinizi..
Kavonozda saklayın kendinizide,ilişkinizide..o zaman kimsenin nazarı değmez.

ne pis erkekler okudum şu kk da.klozete oturup büyük tuvaletinden sonra sifonu çekmeyen bile varmış..
bu kadar mı olur dedirtiyorlar insana ama oluyor demek...
özellikle wc temizliği konusunda pisikopat derecede takıntılıyım.

ayrıca konu sahibi bence nişanlısını kendine yakıştırmıyor.hem fiziki hem de başka yönlerden önde olduğunu düşündüğünü hissediyorum. eğer öyleyse sosyo ekonomik açıdan bakmak lazım..denklik olması lazım ki nişanlandınız. anlamıyorum partnerini kendine yakıştırmayan insanları..o zaman neden birliktesin?

gerçek aşkı yaşayan bir insanın takılmayacağı ayrıntılar bunlar ki nişanlını benimsemediğini düşünüyorum..sen şimdiden başlamışsın adam yakında kaçar haberin ola..bu arada nazar değseydi kkda kadın kalmazdı hepsi ya güzel hatunlar ya mutlu yada başarılı..bu kadar metafiziksel yaşama bence

Biz mi size nazar değdirmişiz???
Ayol hiç güleceğim yoktu.
Kaç senelik üyeyim bir sürü aşkımı,ayrılığımı,evliliğimi anlattım da bir defa bile nazara mı geldim burada demedim.

Aynen katılıyorum bende kaç senedir kk'dayım ilk defa böyle mantıksız bir başlık görüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…