Kadınlar kulubü bize nazar mı değdirdiniz ? :(

adam bakımsızsa bunun bizim nazarımızla ne alakası var...
neyse soruna gelinceeeeee sen haklısın nişanlında haklı.....

Ağız kokusu sorunu hep varmış, kk nazarıyla ilgisi yok yani
Sen biraz atarlı davranmışsın hepsi bu
Madem evleneceksiniz, bi kerecik dikkat etmemiş diye olay çıkarma
Daha ne sorunlar göreceksin evlenince, o zaman cırlarsın nefesini boşa harcama
Çok yüz göz olursunuz böyle davranırsan..

ben seni tanımıyorum bile, hiç bi yorumunuda hatırlamıyorum nasıl nazar değecek?

Bu tarz şeyler insanın içinden gelirse olur.. Olmuyorsa sen ne kadar söylesen boş. Ya da söyleyiş tarzını değiştirmelisin onu kırmadan ifade et.. 1 sene içerisinde de evleniyormuşsun bak benimsemen lazım onu çünkü evlilik çok başka her halini görüyosun sonuçta, evlenince soğuma sonradan.. Birde bu durum arada o da çok yorgunluktan oluyorsa önemseme ama her zaman ki hali buysa önemli.. Aşk, sevgi tamam ama bu da önemli bir konu yanii..

valla böyle şeyler içtenmi dıştanmı gelir bilmem temiz olmayan insanla yapamam pat diyede sölerim ben dikkat ediyorsam oda edicek sonra annem gibi yıllarca çekmek zorunda kalırım temiz olmayan bi kocayı hiç niyetim yok ayrıca artık butarz şeyler boşanma sebebi nazar kk ile alkalı değil nişanlının bakımsız olmasıyla alakalı

keske benim sevgilimde dağınık olsa biraz yani bakımsız demiyorum temizlik herşeyden önce gelir tabi ama saçını fln yapmasa parfümde kullanmasa herzaman sadece görüştüğümzde kullansa uyumlu giyinmese isterdm yani

ya doğal halini begenmiyorsan zaten bu bu ilişkide bir gelecek görmüyorum
benim tanıdıgım butun erkekler böyle ya (abim haric)
ben sevgilim olsa her yemekten sonra dısımı fırcalarım yemek artıgı cocugun agzına gıtmesın dıye
ama hiç bi erkek arkadaşımın dişini fırçaladıgına sahit olmadım
ama rahatsız da olmadım, zaten o yüzden bişiler yasayabilmişimdir

Biz öyle miyiz mesela ? Buluşmadan saatler önce hazırlanmaya başlarız, tuvalette makyajımızı saçımızı kontrol ederiz hep
Ama bir gerçek var ki zorla ne guzellik ne de bakım olur canım... Otur sakin kafayla düşün ilişkini...

kadınlar kulübüne 5 senedir üyeyim 2 tane nişan attım hiç kk bana nazar değdirdi demedim...
eminim nişanlınızda sizin bazı huylarınızı sevmiyor adam patlamış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…