Mune'ye mesaj atınız.Kızlar kadınlar kulübü hesabımı nasıl kapatabilirim bilgisi olan var mi
TeşekkürlerMune'ye mesaj atınız.
Ben siteyi çok sevdim fakat google'a kadınlar kulübü yazıp yanına nicknamenizi yazınca bütün iletiler çıkıyor.Cık bıdaha gırme
ılerde gırmek ıstersın kapatmak nıye
Nickiniz etrafinizda biliniyorsa, korkunuz yazdiklarinizi tanidiklar okuycaksa, baska bi nick belirleyin ve degistirin...Ben siteyi çok sevdim fakat google'a kadınlar kulübü yazıp yanına nicknamenizi yazınca bütün iletiler çıkıyor.
ee yazsın kım tanıo senı nıck name danBen siteyi çok sevdim fakat google'a kadınlar kulübü yazıp yanına nicknamenizi yazınca bütün iletiler çıkıyor.
Hım anladım canımm sen bılorsın sevdıyse kapatna o ıletılerı sılmeye calıs =)Ben siteyi çok sevdim fakat google'a kadınlar kulübü yazıp yanına nicknamenizi yazınca bütün iletiler çıkıyor.
Hım anladım canımm sen bılorsın sevdıyse kapatna o ıletılerı sılmeye calıs =)
Erkek arkadaşım biraz sıkıntı çıkarıyor şimdi ondan gizli nick kullanmak istemem onunla ilgili şeyler de yazdığım içinNickiniz etrafinizda biliniyorsa, korkunuz yazdiklarinizi tanidiklar okuycaksa, baska bi nick belirleyin ve degistirin...
Canım ben tabletten gıreyım netımı temozlıyorum mesjlasma kutumu sılmıyorum kımse yok bakacak muneye msj cek ısmını degistir bılemedım vallaPeki nasıl silebileceğimi biliyor musunuz?
Erkek arkadaşım biraz sıkıntı çıkarıyor şimdi ondan gizli nick kullanmak istemem onunla ilgili şeyler de yazdığım için
:$
Yok baktım googleda çıkıyor yazdıklarım :-(anonimsen bir şey olmaz..
Hım anladım canımm sen bılorsın sevdıyse kapatna o ıletılerı sılmeye calıs =)
Erkek arkadaşım biraz sıkıntı çıkarıyor şimdi ondan gizli nick kullanmak istemem onunla ilgili şeyler de yazdığım için
:$
Nickiniz etrafinizda biliniyorsa, korkunuz yazdiklarinizi tanidiklar okuycaksa, baska bi nick belirleyin ve degistirin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?