Kadınlar Kulübü Hesabı

sorcia8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
628
169
83
Kızlar kadınlar kulübü hesabımı nasıl kapatabilirim bilgisi olan var mi

Ben siteyi çok sevdim fakat google'a kadınlar kulübü yazıp yanına nicknamenizi yazınca bütün iletiler çıkıyor.
Nickiniz etrafinizda biliniyorsa, korkunuz yazdiklarinizi tanidiklar okuycaksa, baska bi nick belirleyin ve degistirin...

Forumu sevdiyseniz kullanıcı adınızı değiştirebilirsiniz diye biliyorum, Mune'ye mesaj atabilirsiniz.

Nickiniz etrafinizda biliniyorsa, korkunuz yazdiklarinizi tanidiklar okuycaksa, baska bi nick belirleyin ve degistirin...
Erkek arkadaşım biraz sıkıntı çıkarıyor şimdi ondan gizli nick kullanmak istemem onunla ilgili şeyler de yazdığım için
:$

Erkek arkadaşım biraz sıkıntı çıkarıyor şimdi ondan gizli nick kullanmak istemem onunla ilgili şeyler de yazdığım için
:$

Erkek arkadaşınızın arıza çıkarma ihtimaline karşı "kadınlar" kulübünde farklı bir nick kullanamayacak kadar hayatınızda etkisi varsa bu siteye çok ihtiyacınız olacak benden söylemesi.

Nicki degistirmek çözüm değil. ..eski kullanıcı adını girince yine çıkıyor ve böylelikle yeni kullanıcı adı da deşifre oluyor..

Eğer erkek arkadaşınız henüz kullanıcı adınızı bilmiyorsa siteye giriş yaparken kullanıcı adı ile değil mail adresiniz ile girerseniz kullanıcı adınızı ogrenemez tabii siteye girdikten sonra görürse öğrenir. ..o yanınızda da iken girmeyin olsun bitsin...çok gerek görürseniz çıkınca net geçmişini falan temizleyin...

Bu arada üyelik tamamen silinmiyor. ..şimdiyekadar yyazdiklariniz icinse endiseniz gecmis olsun diyeyim...onlarla ilgili yapacak birsey yok maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…