kadınlar kulubünde tülay özkılıç doktor olarak kendini tanıtan bir sapık var aman ha dikkatli olun ben iltahp başlığı açmıştım rahatsızlığım hakkında yardımcı olucam canım dedi araştırdım gerçekten böyle birdoktor var faceden ekledim bana herşeyi açık seçikkonuştu bide diyor bak ben açık konuşurum çekinmem falan anlattı ki gerçekten doğru cevaplar verdi rahatsızlıkla ilgili içimden en başından bi şüphe vardı ama kadınlar kulubünde yazdıklarınada baktım gayet gerçek gibigeldi dalgayamı alındım bilmiyorum inanamadığım içimde kuşkular olduğu için kamera açalım dedim tabiki ben çıkmıcaktım kamerada beni görünce şaşırma yanlız dedi ve çıktı şuan çok korkuyorumfaceden fotolarımımı aldı bişey yaparmı photoshop falan ismim soyadım belli biişe olurmu sizce herkese yardım bahanesiyle yazıyor kesinlikle erkek dikkatli olunnnnresmen aptalım ben ya
O sapik benim sandim bir an
Kamera acinca ne gördün ki anlamadim tam
Ben erkek olduğunu görmüştür diye düşündüm ama aklım şimdi çok sapıkça bir şey geldi:26:
Ama çok da iyi biliyormuş rahatsızlığı falan, erkek doktor olmasın:44:
ya bilmiyorum kızlar
yok görmedim bişey kamera aç dedim daha rahat olur abla dedim bana sürekli ablana sor cinsellikte takıldığın varsa falan diyor tam açıcam bekle dedi ama şaşırma dedi nasıl yani yazdım sonra bi baktım engellemiş beni adınıda değiştirmiş zsaten ebru tosun diye bu ad ne dedim kardeşim ya dün bişey yaptıda düzeltcem falan yahu ne kdar aptalım okadar işkillendim ama sorduğum her soruya cevap verince değildir dedim kesinlikle ben aptal ve safım kendi facemden ekledim bide salak gibi diyorum ne kdar iyisiniz falan aptal hissediyorum şuan
Aklima direk soyunup şov yaptigi geldi :26:
Aklim mi fesat bilemedim.
ya bilmiyorum kızlar
yok görmedim bişey kamera aç dedim daha rahat olur abla dedim bana sürekli ablana sor cinsellikte takıldığın varsa falan diyor tam açıcam bekle dedi ama şaşırma dedi nasıl yani yazdım sonra bi baktım engellemiş beni adınıda değiştirmiş zsaten ebru tosun diye bu ad ne dedim kardeşim ya dün bişey yaptıda düzeltcem falan yahu ne kdar aptalım okadar işkillendim ama sorduğum her soruya cevap verince değildir dedim kesinlikle ben aptal ve safım kendi facemden ekledim bide salak gibi diyorum ne kdar iyisiniz falan aptal hissediyorum şuan
ya bilmiyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?