kadınlar kulubü üyesi sapık okuyun lütfen

raperon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
208
17
118
35
Diğer
kadınlar kulubünde tülay özkılıç doktor olarak kendini tanıtan bir sapık var aman ha dikkatli olun ben iltahp başlığı açmıştım rahatsızlığım hakkında yardımcı olucam canım dedi araştırdım gerçekten böyle birdoktor var faceden ekledim bana herşeyi açık seçikkonuştu bide diyor bak ben açık konuşurum çekinmem falan anlattı ki gerçekten doğru cevaplar verdi rahatsızlıkla ilgili içimden en başından bi şüphe vardı ama kadınlar kulubünde yazdıklarınada baktım gayet gerçek gibigeldi dalgayamı alındım bilmiyorum inanamadığım içimde kuşkular olduğu için kamera açalım dedim tabiki ben çıkmıcaktım kamerada beni görünce şaşırma yanlız dedi ve çıktı şuan çok korkuyorumfaceden fotolarımımı aldı bişey yaparmı photoshop falan ismim soyadım belli biişe olurmu sizce herkese yardım bahanesiyle yazıyor kesinlikle erkek dikkatli olunnnnresmen aptalım ben ya

Son düzenleme:
kadınlar kulubünde tülay özkılıç doktor olarak kendini tanıtan bir sapık var aman ha dikkatli olun ben iltahp başlığı açmıştım rahatsızlığım hakkında yardımcı olucam canım dedi araştırdım gerçekten böyle birdoktor var faceden ekledim bana herşeyi açık seçikkonuştu bide diyor bak ben açık konuşurum çekinmem falan anlattı ki gerçekten doğru cevaplar verdi rahatsızlıkla ilgili içimden en başından bi şüphe vardı ama kadınlar kulubünde yazdıklarınada baktım gayet gerçek gibigeldi dalgayamı alındım bilmiyorum inanamadığım içimde kuşkular olduğu için kamera açalım dedim tabiki ben çıkmıcaktım kamerada beni görünce şaşırma yanlız dedi ve çıktı şuan çok korkuyorumfaceden fotolarımımı aldı bişey yaparmı photoshop falan ismim soyadım belli biişe olurmu sizce herkese yardım bahanesiyle yazıyor kesinlikle erkek dikkatli olunnnnresmen aptalım ben ya

face den fotono aldığını nereden biliyorsun canım

O sapik benim sandim bir an :27:
Kamera acinca ne gördün ki anlamadim tam

Ben erkek olduğunu görmüştür diye düşündüm ama aklım şimdi çok sapıkça bir şey geldi:26:

Ama çok da iyi biliyormuş rahatsızlığı falan, erkek doktor olmasın:44:

Aklima direk soyunup şov yaptigi geldi :26:
Aklim mi fesat bilemedim.

ya bilmiyorum kızlar
yok görmedim bişey kamera aç dedim daha rahat olur abla dedim bana sürekli ablana sor cinsellikte takıldığın varsa falan diyor tam açıcam bekle dedi ama şaşırma dedi nasıl yani yazdım sonra bi baktım engellemiş beni adınıda değiştirmiş zsaten ebru tosun diye bu ad ne dedim kardeşim ya dün bişey yaptıda düzeltcem falan yahu ne kdar aptalım okadar işkillendim ama sorduğum her soruya cevap verince değildir dedim kesinlikle ben aptal ve safım kendi facemden ekledim bide salak gibi diyorum ne kdar iyisiniz falan aptal hissediyorum şuan

ya bilmiyorum kızlar
yok görmedim bişey kamera aç dedim daha rahat olur abla dedim bana sürekli ablana sor cinsellikte takıldığın varsa falan diyor tam açıcam bekle dedi ama şaşırma dedi nasıl yani yazdım sonra bi baktım engellemiş beni adınıda değiştirmiş zsaten ebru tosun diye bu ad ne dedim kardeşim ya dün bişey yaptıda düzeltcem falan yahu ne kdar aptalım okadar işkillendim ama sorduğum her soruya cevap verince değildir dedim kesinlikle ben aptal ve safım kendi facemden ekledim bide salak gibi diyorum ne kdar iyisiniz falan aptal hissediyorum şuan

Bilemiyorum ilginç geldi.
:15:

Aklima direk soyunup şov yaptigi geldi :26:
Aklim mi fesat bilemedim.

Iyyyyyk birden gözümün önüne geldi öyle bir görüntü:27:

ya bilmiyorum kızlar

Çok dikkatli olmak lazım bu konularda. Ben bile burada uzun uzun sohbet edip iyice tanıdığım arkadaşlarımdan başka kimseyi eklemiyorum. Ki ço temkinli biriyim.

O senin iyi niyetin, ama ders olsun, güvenme kimseye özelini anlatırken hele.

ya bilmiyorum kızlar

Sıkma canını doktorum diyen birine insan sorabilir
banada msj la face adresini yollamıştı eklemedim şimdi baktım kapatmış

tabiki benim iyi niyetim ama korkuyorum şuan bişey yapar konuışmaları yayınlar diye çok aptalım yahu

ya en başında hissettim bişeyler olduğunu ama bukadar şeyide bilemez dedimm herşeyi doğru biliyor bide diyor yok erkek doktora göründünmü şöyle sapıktr onlar falan bana fotoyolla dedi tedavi için yok hayır dedim olmaz öyle şey dedim hemen tabi haklısın falan saçma sapan tedavi yöntemi önerdi bana içimdednde yok canım ne alaka diyorum anladım bişey olduğunu erkek arkadaşımda yanımda aç kamera falan dedi allahtan çaktık köfteyi ama nasıl ezik hissediyorum şuan kendimi anlatamam hayır 6. hissim kuvvetli daha eklerken bi şey olduğunu anladım ama saf gibi yazdım

ya peki kamerayı açınca direk onun yüzünü mü gördünüz yoksa başka bişeymi yaptı. sapık diyince garipsedim ben biraz. ama inş diğerini yapmamıştır:20:

fake hesap olduğu çok belliydi yaa keklendim resmen sırf cevapları doğru olduğu için acabamı dedim bendekide ne cesaret face adresimden ekliyorum vallahi cahil cesareti

fotoğraflarını alacağını zannetmiyorum..bence sadece sana değil,bır cok kişiyi kandırmış olabilir..aklı sıra dalgasını gecıyor..

yok hayır canım kamera açmadı tam açalım dedim tamam bidakka dedi sonra şaşırma beni görünce dedi bi baktım daha açmadan engelledi beni direk mesajım gönderilemiyor dedi facede açmamıştı yani neden vazgeçti anlamadımda ama bekliyordum açıkcası böyle bişey erkek arkadaşıma cevirdim ekranı hatta

acaba sadece dalgamı geçiyorki umarım okadardır yahu nerden bileyim ben aklıma bile gelmedi kadınlar kulubuneerkek üye olacak falan

Konuşmaları yayınlayıp ne yapcan ki tatlım bi kazancı olmaz. Belli ki anladı olayı çaktığını engelledi. Yani bana öyle geldi..

Sent from my RM-941_eu_turkey_294 using Tapatalk

işin garibi okdar doğru cevaplar veriyorki dün engelledim fotoğraf yolla diyince sonra erkek arkadaşımla konuştum böle böle die kadınlar klübüne baktım yazdıklarına cevapladıklarına gayet normal asker yolu bekleyen kadın gibi geldi kaldırdım engeli çünkü doktora gidip birsürü antibiyotik kullanmama ragmen geçmedi rahatsızlığım randevumada daha var yeni aldığım randevuya belki fikir verir biliyodur dedim hay demez olaydım neden kaldırdım o engeli sanki bildiğin salak yerine kondum hata bende bu devirde böyle iyi insanlar kaldığını falan düşünüyorum

Back
X