Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ilahi bu halde beni güldürdünüzdoktorun çaycısımı allah allah
canım arkadaş olarak eklediğim için belli fotoları görmüyor hepsini görüyor benim fotoların maşallahı var yüzlerce ve doktor olduğu için en mahremimi konuştum haliyle ne konuştun bukdar derken yatağıma kadar herşeyi konuştum salak gibi sor ablana falan tık tık direk doğru cevaplar veriyor yani bisürü cinsel şey sordu bende üstü kapalı cevap verdim ama verdim yani
valla doktorluk mesleğine insan sapıklığı yakıştıramıyor ama olabilir arkadaşlar Daha geçen sene bulunduğu hastaneden tayin olup giden doktoru biliyorum. gitmesinin nedeni yaptığı sapıklıktı. insanların yüzüne bakamadığından tayin isteyip gitti, aksi halde atılacaktı zaten.
Ya zaten muhakkak bir sürü erkek vardır bu sitede, bunlar sadece farkedebildiklerimiz..
ayyybiraz rahatladım sanki evet açık fotoğrafım yok ama duyuyoruz birsürü photoshop yapıyorlar fotoğraflara yada arkadaşlık sitelerine üyelik olarak koyuyorlarbişi olmaz canım ya korkma, en mahremini de anlatmış olsan onun işine yaramaz ki.. fotoğraf ta eğer çok açık foton olmadığı sürece yine bi işine yaramaz. onların işine yarayacak fotolar face de dolu zaten.. sen içini ferah tut.
ayyybiraz rahatladım sanki evet açık fotoğrafım yok ama duyuyoruz birsürü photoshop yapıyorlar fotoğraflara yada arkadaşlık sitelerine üyelik olarak koyuyorlar