kadınlar kulubü üyesi sapık okuyun lütfen

ya ne biliyim canım ya adım soyadım herşeyim belli konuşmaları caps falan yapıyorlar ya öyle bişey yaparmı acaba yada fotoğraflarımı saçma sapan sitelere üyelik amaçlı koyarmıki of yaa ne geliyosa facebook yüzündengeliyor işte malesef

ben gördüğümde anlamıştım onun fake olduğunu
allah aşkına hangi dr faceten ekle beni konuşalım der ki?

ya okadar gerçekçi cevaplar veriyorki görseniz sizde acabamı derdiniz hepsi doğru cevap ya acaba erkek doktormu dicemde neden böyle bişey yapsın yada ben sorunca araştırıyor googleden desem hemen cevap yazıo ve birebir doktor cevapları gezdiğim doktorlar ne diyorsa buda aynılarını diyor ghayet açıklayıcı falan

bende aynen kim böyle bişey derki dedim ama denemek istedim zor durumdayım şuan çünkü insan acabamı diyor bide yazdıklarını gördüm çok kişiye yardım etmek istemiş falan yönetim bişey olsa izin vermez diye düşündüm ne bileyim safım işte aklıma geliyor ama icraate geçemiyorum

Şimdi baktım da bi de herkese yardımccı olayım sana falan yazmış...Bi de doktor olmadığı kesin yani hangi doktor faceden ekle de oradan seni tedavi edeyim bir haftada bir şeyin kalmaz der ki:26: İşte insanların problemlerini kullanarak kendince milleti kandırmış, çok sinir bozucu:19:

Ama hiçbir şey olmaz ne olabilir yani rahat olun. Kolay değil o işler, korkar şikayet etmenizden falan. İçiniz rahat olsun

tam olarak neden korktuğunu anlayamadım.

nasıl fotoğraflarını gördü ki sonuçta facebookta herkes birbirinin adını görebiliyor belli fotoğraflarına bakıyor.

ne konuştunuz ki bu kadar endişe ediyorsun?

doktorun çaycısı mı acaba :44: filmlerde oluyor ya:1:

ay ilahi bu halde beni güldürdünüz :Ddoktorun çaycısımı allah allah :D canım arkadaş olarak eklediğim için belli fotoları görmüyor hepsini görüyor benim fotoların maşallahı var yüzlerce ve doktor olduğu için en mahremimi konuştum haliyle ne konuştun bukdar derken yatağıma kadar herşeyi konuştum salak gibi sor ablana falan tık tık direk doğru cevaplar veriyor yani bisürü cinsel şey sordu bende üstü kapalı cevap verdim ama verdim yani

valla doktorluk mesleğine insan sapıklığı yakıştıramıyor ama olabilir arkadaşlar Daha geçen sene bulunduğu hastaneden tayin olup giden doktoru biliyorum. gitmesinin nedeni yaptığı sapıklıktı. insanların yüzüne bakamadığından tayin isteyip gitti, aksi halde atılacaktı zaten.
Ya zaten muhakkak bir sürü erkek vardır bu sitede, bunlar sadece farkedebildiklerimiz..

ay ilahi bu halde beni güldürdünüz :Ddoktorun çaycısımı allah allah :D canım arkadaş olarak eklediğim için belli fotoları görmüyor hepsini görüyor benim fotoların maşallahı var yüzlerce ve doktor olduğu için en mahremimi konuştum haliyle ne konuştun bukdar derken yatağıma kadar herşeyi konuştum salak gibi sor ablana falan tık tık direk doğru cevaplar veriyor yani bisürü cinsel şey sordu bende üstü kapalı cevap verdim ama verdim yani

bişi olmaz canım ya korkma, en mahremini de anlatmış olsan onun işine yaramaz ki.. fotoğraf ta eğer çok açık foton olmadığı sürece yine bi işine yaramaz. onların işine yarayacak fotolar face de dolu zaten.. sen içini ferah tut.

valla doktorluk mesleğine insan sapıklığı yakıştıramıyor ama olabilir arkadaşlar Daha geçen sene bulunduğu hastaneden tayin olup giden doktoru biliyorum. gitmesinin nedeni yaptığı sapıklıktı. insanların yüzüne bakamadığından tayin isteyip gitti, aksi halde atılacaktı zaten.
Ya zaten muhakkak bir sürü erkek vardır bu sitede, bunlar sadece farkedebildiklerimiz..

evet çokhaklısınız malesefki çok safım ve rahatsızlığımdan faydalandı bende çaresiz olduğum için acabamı dedimama insan yaşayarak öğreniyor işte bidaha kimseye bu şekilde güvenmem imkanı yok
bana bide erkek doktorları kötüleyip durdu sapıktır onlar falan ne alaka yani

durduk yerde basını derde sokacaksın farkında mısın ? tehdit vs haklıyken haksız duruma duşeceksın, nedir ki tam olarak korktugun? caps falan olduğuna inanmıyorum

bişi olmaz canım ya korkma, en mahremini de anlatmış olsan onun işine yaramaz ki.. fotoğraf ta eğer çok açık foton olmadığı sürece yine bi işine yaramaz. onların işine yarayacak fotolar face de dolu zaten.. sen içini ferah tut.
ayyybiraz rahatladım sanki evet açık fotoğrafım yok ama duyuyoruz birsürü photoshop yapıyorlar fotoğraflara yada arkadaşlık sitelerine üyelik olarak koyuyorlar

evet neden korkuyorsunuz tam olarak.. bu arada caps nee yaa ben bilmiyom:37:

Son düzenleme:
ayyybiraz rahatladım sanki evet açık fotoğrafım yok ama duyuyoruz birsürü photoshop yapıyorlar fotoğraflara yada arkadaşlık sitelerine üyelik olarak koyuyorlar

yok canım sanmam yaa, zaten hazırda yeterince açık saçık adresler var.. fotoshopa gerek yok yani. onunla uğraştıklarına değmez

Back
X