- 23 Ocak 2021
- 91
- 4
- 3
- 32
- Konu Sahibi Monotonn01
-
Son şans verıyor bana ne demek .Tabıkı bı sorun oldugunda konulabılmelısınız .Ben bu ılıskının gekecegını hormuyorum.Senı mutlu edemez.Zamanına yazıkHerkese merhabalar güzel günleriniz olsun inşallah diyerek konuma başlıyorum konu başlığından da anlaşılacağı gibi benim konum aslında daha cok erkekleri ilgilendiriyor onların fikrini alsam daha mantıklı aslında ama empati yeteneğiylede sizlerin fikirleri etkili olabilir baştan söyleyeyim nokta virgül imla takıntısı olanlar okumasınlar sonra konudan cok buna takılıp eleştiri yapıyorlar sonrasında benim agresif tavırlarım karşısında tartsma cıkıyor konudan uzaklaşıyoruz asıl konuya gelirsem derdim sevgilim sürekli tartışıyoruz sürekli bana sons şans veriyor bnde bir daha olmaz deyip konuyu kapatıyorum 1 2 gün sonra hic alakasız yerden tekrar devam ediyorm sevgilimin öncesinde halen inkar edip kabullenmesede benim güvenimi sarsacak bir olayı oldu olmuş bnde sürekli ısıtıp ısıtıp önüne sunuyorum o da bana böyle davranma ya ayrıl ya da bu konuları açma diyor güvenmiyorum ona güvenmeye çalışıyorm bir yerde otururken resim istiyorm yanındakilerin resmini istiyorum böyle böyle hergün kavga gürültü ben de dayanamıyorum ayrılacağım dedikten sonra üzülüyorum bu durumdanda kurtulamıyorum onu da seviyorum ayrılmakta istemiyorm sizce yaptığım ne kadar doğru
Virgül, imla takıntısı olanlardan bahsetmişsiniz de. İnsan bir cümle nerede bitiyor, öbürü nerede başlıyor diye bilmek istiyorHerkese merhabalar güzel günleriniz olsun inşallah diyerek konuma başlıyorum konu başlığından da anlaşılacağı gibi benim konum aslında daha cok erkekleri ilgilendiriyor onların fikrini alsam daha mantıklı aslında ama empati yeteneğiylede sizlerin fikirleri etkili olabilir baştan söyleyeyim nokta virgül imla takıntısı olanlar okumasınlar sonra konudan cok buna takılıp eleştiri yapıyorlar sonrasında benim agresif tavırlarım karşısında tartsma cıkıyor konudan uzaklaşıyoruz asıl konuya gelirsem derdim sevgilim sürekli tartışıyoruz sürekli bana sons şans veriyor bnde bir daha olmaz deyip konuyu kapatıyorum 1 2 gün sonra hic alakasız yerden tekrar devam ediyorm sevgilimin öncesinde halen inkar edip kabullenmesede benim güvenimi sarsacak bir olayı oldu olmuş bnde sürekli ısıtıp ısıtıp önüne sunuyorum o da bana böyle davranma ya ayrıl ya da bu konuları açma diyor güvenmiyorum ona güvenmeye çalışıyorm bir yerde otururken resim istiyorm yanındakilerin resmini istiyorum böyle böyle hergün kavga gürültü ben de dayanamıyorum ayrılacağım dedikten sonra üzülüyorum bu durumdanda kurtulamıyorum onu da seviyorum ayrılmakta istemiyorm sizce yaptığım ne kadar doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?