Kadınlar kulübü varda neden erkekler klibi yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Monotonn01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
91
4
3
32
Herkese merhabalar güzel günleriniz olsun inşallah diyerek konuma başlıyorum konu başlığından da anlaşılacağı gibi benim konum aslında daha cok erkekleri ilgilendiriyor onların fikrini alsam daha mantıklı aslında ama empati yeteneğiylede sizlerin fikirleri etkili olabilir baştan söyleyeyim nokta virgül imla takıntısı olanlar okumasınlar sonra konudan cok buna takılıp eleştiri yapıyorlar sonrasında benim agresif tavırlarım karşısında tartsma cıkıyor konudan uzaklaşıyoruz asıl konuya gelirsem derdim sevgilim sürekli tartışıyoruz sürekli bana sons şans veriyor bnde bir daha olmaz deyip konuyu kapatıyorum 1 2 gün sonra hic alakasız yerden tekrar devam ediyorm sevgilimin öncesinde halen inkar edip kabullenmesede benim güvenimi sarsacak bir olayı oldu olmuş bnde sürekli ısıtıp ısıtıp önüne sunuyorum o da bana böyle davranma ya ayrıl ya da bu konuları açma diyor güvenmiyorum ona güvenmeye çalışıyorm bir yerde otururken resim istiyorm yanındakilerin resmini istiyorum böyle böyle hergün kavga gürültü ben de dayanamıyorum ayrılacağım dedikten sonra üzülüyorum bu durumdanda kurtulamıyorum onu da seviyorum ayrılmakta istemiyorm sizce yaptığım ne kadar doğru

Bu kadınlar kulübünde sorulacak bir soru mu gerçekten?
Biz nereden bilelim neden yok.
Zaten erkekler forumlardaki çoğu alanı ele geçirmişken bırakın da erkekler kulübü olmasın.

Bu söyleyeceğim için erkek forumu olmasına gerek yok sizin güveninizi kıracak bir adamla zaten birlikte olmayın, şimdi yapan ileride neler neler yapar.

Doğru söylemiş ısıtıp ısıtıp adamın önüne koymayın ya da ayrılın

Son şans verıyor bana ne demek .Tabıkı bı sorun oldugunda konulabılmelısınız .Ben bu ılıskının gekecegını hormuyorum.Senı mutlu edemez.Zamanına yazık

Guvenmediginiz birini sevemezsiniz de.
Bu izdirap ve eziyetten öteye gecemez.
Buna iliski demek yanlis olur.
Iskence bu.

var erkekler klübü de ama aktif değil

Sizin ilişkinizde sorun varsa en iyisi terapist desteği alın

Virgül, imla takıntısı olanlardan bahsetmişsiniz de. İnsan bir cümle nerede bitiyor, öbürü nerede başlıyor diye bilmek istiyor

Bencegvnherşeydenönmlieğergüvenyoksailişkizoryürüryaseglinizegüvenınyadaayrılınbitsinçünküoturduğuyerdebikefotoğrafistmekartıkparanoyakçabiedrmoluor
Yani şunu yazarken bile canım çıktı, okumaya çalışan olduysa özür dilerim ama noktalama işareti ve imla kurallarını kullanmak, okuduğu bir metinde bunun olmasını beklemek takıntı değil, gayet normal bir beklenti. Ağzına geldiği gibi yazıp sonra da buna mı takıldınız demek pek doğru değil. Önünüze hiç tuz katılmamış bir yemek geldiğinde "ay bu ne böyle" deyip eliniz tuzluğa gitmiyorsa belki anlayabilirim sizi demek isterdim ama ,yok yine de anlayamıyorum. Dilimizi doğru kullanalım. Sonra hem sevgilimiz bunalır, hem de burda buna takılırız.

Son düzenleme:
erkekler kulübü de açılsın, erkekler her yerde yaptıkları bel altı zekasız muhabbetleri orada da mı yapsın?
bence gerek yok. ama isteyen açabilir. hiç de merak etmem yani ne konuşurlar, ne yaparlar.

Konuyla içeriğin ne alakası var? Erkek misiniz siz?

Nokta ve virgüle takılanlar bıdı bıdı bıdı, şeklinde 10 tane cümle yazacağınıza cümlelerin sonuna nokta koymak daha kolay olurdu. Deneyin, siz de fark edeceksiniz.
Cümle denilen şeyin ne olduğunu, nasıl ve nerede bittiğini biliyorsanız tabii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…