- 27 Mart 2019
- 30.487
- 112.961
- 598
- Konu Sahibi Monotonn01
-
O zaman yallah ekşiyeEkşi sözlük candır
Herkese merhabalar güzel günleriniz olsun inşallah diyerek konuma başlıyorum konu başlığından da anlaşılacağı gibi benim konum aslında daha cok erkekleri ilgilendiriyor onların fikrini alsam daha mantıklı aslında ama empati yeteneğiylede sizlerin fikirleri etkili olabilir baştan söyleyeyim nokta virgül imla takıntısı olanlar okumasınlar sonra konudan cok buna takılıp eleştiri yapıyorlar sonrasında benim agresif tavırlarım karşısında tartsma cıkıyor konudan uzaklaşıyoruz asıl konuya gelirsem derdim sevgilim sürekli tartışıyoruz sürekli bana sons şans veriyor bnde bir daha olmaz deyip konuyu kapatıyorum 1 2 gün sonra hic alakasız yerden tekrar devam ediyorm sevgilimin öncesinde halen inkar edip kabullenmesede benim güvenimi sarsacak bir olayı oldu olmuş bnde sürekli ısıtıp ısıtıp önüne sunuyorum o da bana böyle davranma ya ayrıl ya da bu konuları açma diyor güvenmiyorum ona güvenmeye çalışıyorm bir yerde otururken resim istiyorm yanındakilerin resmini istiyorum böyle böyle hergün kavga gürültü ben de dayanamıyorum ayrılacağım dedikten sonra üzülüyorum bu durumdanda kurtulamıyorum onu da seviyorum ayrılmakta istemiyorm sizce yaptığım ne kadar doğru
Tartışacak havamda değilim orucum halim yok hade sen yallah Baska konuyaO zaman yallah ekşiye
Değişiklik oldu ne var yani konuya ambiyans kattımKonunun başlığı ayrı
Konunun bası ayrı
ortası ayrı sonu ayrı
Cıks, bu konuyu sevdim ben burda kalcamTartışacak havamda değilim orucum halim yok hade sen yallah Baska konuya
Sezen aksunun ERKEKLER klibiErkekler klibi mine klibi bu
İyi oyna yavrum sen uslu uslu oyuncağınlaCıks, bu konuyu sevdim ben burda kalcam
Aslında bi beddua etsen gider o. Arıyo haftalık.İyi oyna yavrum sen uslu uslu oyuncağınla
Tamam. Başkaları oynamasın da benimle ben oynarımİyi oyna yavrum sen uslu uslu oyuncağınla
Kim kime beddua ediyo ablaAslında bi beddua etsen gider o. Arıyo haftalık.
He erkeğim Allahım yaa kafalar pırıl pırıl
Az ötede oynaTamam. Başkaları oynamasın da benimle ben oynarım
Hı hıHe erkeğim Allahım yaa kafalar pırıl pırıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?