Kadınlar kulübü varda neden erkekler klibi yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çok doğru

Bencegvnherşeydenönmlieğergüvenyoksailişkizoryürüryaseglinizegüvenınyadaayrılınbitsinçünküoturduğuyerdebikefotoğrafistmekartıkparanoyakçabiedrmoluor
paronayakçaya kadar geldim ama sonunu tamamlayamadım yetersiz kaldım.

konu sahibi polemik yaratacak şeyler söylemek yerine direkt konuya dalsanız daha fazla çözüm odaklı cevap alırsınız
Allah sevgilinizin yardımcısı olsun umarım ayrılırsınızda çocuk nefes alır

Bu "Güvensizlik olayı" diye üstü kapalı geçmeye çalıştığınız şeyin "Aldatma" olduğunu eski konularınızda yazmışsınız ve insanlar size ayrılın demişler, "Nasıl düzeltiriz diye soruyorum, ayrılmak istemiyorum" tarzı konuşmuşsunuz, onda da "Affettiyseniz, sindirecek, konusunu kapatacaksınız" minvalinde yazmışlar.

Ne denilebilir daha?
Farklı nasıl bir cevap alabilirsiniz?
Madem ayrılasınız yok, psikolojik destek alın bunu kabul etmek için diyeyim ben de bari.
Ve imla-noktalamaya da dikkat etseniz fena olmazdı, parayla satılmıyor nokta filan.

Nokta virgul takintisi olanlar okumasin yazmis. Onlar olmayinca okunmuyo zaten, bile bile eziyet etmek icin yapmissin okuyamayalim diye.erkekler kulubunude sen aciver. Noktali virgullu olsun ama

Başlık+ konu = anlamadım.
Başlığa ithafen yazıyorum, Kazen e ulaşırsan bu konuya da el atar belki. Kardeş kulübümüz olur böylece.

Yaptığın ne kadar doğru bende sana soruyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…