• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

merhaba kızlar:74: :3:

Valla çok güz<el bir topik olmuş :16: Bende diğertopiklere giriyorumn okuyorum bazen yazıyorum ama herkes önceden arkadaş olmuşlar ben boynu bükük duruyorum:59: ama burayı sevdim herkes yeni yeni konuşuyor arkadaş oluyorrr:21::21:

merhaba kızlar:74: :3:

Valla çok güz<el bir topik olmuş :16: Bende diğertopiklere giriyorumn okuyorum bazen yazıyorum ama herkes önceden arkadaş olmuşlar ben boynu bükük duruyorum:59: ama burayı sevdim herkes yeni yeni konuşuyor arkadaş oluyorrr:21::21:

hehe aynı ben sanki :1:

insan tuaf oluyor dimi yaa onlar muhabbeti kurmuşlar öle okuyon birşey yazıncada pek kimseyazmıyor filan :59: ama bu topic bizim topiğimiz tam :1:

öyle gerçekten seni kimse takmıyor gibi zannediyorsun ve kötü oluyorsun :1: cidden topiğimiz tam :1:

herkese merhabalar :) keyifler nasıl

sanada merhaba :) iyi çok şükür sen nasılsın :)

kimseler yok mu niye yazmıyosunuz nasılsınız kızlar....Ben çalışıyorum babamın gariphanesinde şu an masa başı...Siz neler yapıyorsunuz:34:

kimseler yok mu niye yazmıyosunuz nasılsınız kızlar....Ben çalışıyorum babamın gariphanesinde şu an masa başı...Siz neler yapıyorsunuz:34:

hoşbulduk canm bende kendimi tanıtım kısaca 21 yaşındayım açık ögretim işletme okuyrum ankarada yaşıyrum bide sevgilimden yeni ayrıldım böyle iştee..:)

Back
X