Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gel gel hiiiiç çekinme![]()
niye ki zor mu geçiyor hamileliğin,ben de yeni doğum yaptım bebeğim 18 günlük,bende mide yanması filan olmadı hamdolsun ama bi ara ağrımıştı o zaman da yatarken yastığımı yükseltmiştim
direk daldım konuya valla. bebiş istiyorummmm
direk daldım konuya valla. bebiş istiyorummmm
hadi hayırlısı bakalım,ne kadarlık evlisin yeni mi![]()
Allah şifa versin canm,bebişini sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin
bır bucuk yıllık canım.yenı sayılır dimi![]()
bende 2 senelik evliyim bisey olmaz yasinla alakali gencsen erkende biz hafifi tohuma dogru giderken bebekle susleyelim dedik![]()
aha hemen gonderiyorum![]()
hımm sızınde yenıymıs.
bebıs dunyanın en tatlı varlıgı ya ıyı etmıssınız canım darısı ıns bana![]()
amin insallah allah nasip eder tez zamanda....biz yeni evliyiste 8 senedir beraberis bana hic yeni evli gibi gelmiyor..ne kadar yogun geciriyorumusuz meger zamanimizi
![]()
ohh masallah 8 sene demek masallah masallah
ne guzel 8 sene beraber olmak![]()
cimbomum hemşom hoşgeldin![]()
hee 4 sene o burada ben istanbulda yasadik hicte aramizda sorun cikmadi masallah sonra evlendim bende beraber geldim...
birde gayet guzel valla uzun sure beraber olmak ondan once univ.sonra 2 sene bir erkek arkadasim vardi hic sevmemistim ne diye 2 sene gecirdim onuda bilmiyom onla ayrildigim ay kocamla tanistim..hayatimda yaptigim en guzel seydi valla...ikinciside bebisim olacak insallah![]()
hosbulduk hemsom nerelerdesın sen
ne guzel canımallah mutlulugunuzu daım etsın ıns.
herkesın gecmısınde bunlar olur canım. sonucta sen dogru erkegı bulmussun ve suan cokmutlusun sen bugune bak bosver![]()