• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

araplari oldursen dadilik yapmaz garibim buraya ya filipinli ve etiyopyali yadi bangladesli kadinlari 3 5 paraya getirtip onlari kole gibi calistiriyolar...kizim ben bir tanede arap kadin gormedim cocuguna kendi baksin onlar paso gezsin cocuklarida dadilar baksin...birde turkiyede aaa arap ulkeleri gibimi olucas basi kapali diye isyan ediyorlar..o hayat turkiyedeki bir kadinda olsun bak havasindan gecilmez :27::27::27::27::27: giyindigi carsaf bile chanell bide ev gezmelerinde hepsi sosyete kuaforden cikmaz...bakimsiz arap gormedim ben henuz....

kalsin star isigimi icimde patlatiyorum.... ben direk arap olmaya karar verdim....esimin sulalesi arap zaten bende ucundan sayilirim artik...
adamlar petrol zengini ya duymuştum kadınlarının çok bakımlı olduğunu arada tv de gösteriyo:1: ikametimi arabistana mı aldırsam ne:27::27:

adamlar petrol zengini ya duymuştum kadınlarının çok bakımlı olduğunu arada tv de gösteriyo:1: ikametimi arabistana mı aldırsam ne:27::27:

yok arabistanda zor yasanir ben sana yereleri yazayim...dubai ve katar sudan bazi bolumleri umman bahreyn belki muskat olabilir...arabistan olmaaaazzz alma oraya ikamet girersin valla cikamazsin :25::25::25:

yok arabistanda zor yasanir ben sana yereleri yazayim...dubai ve katar sudan bazi bolumleri umman bahreyn belki muskat olabilir...arabistan olmaaaazzz alma oraya ikamet girersin valla cikamazsin :25::25::25:

benim bi arkadaşım mekkeye evlendi kadınlar araba falan kullanamıyolarmıs :53: sen oradan uzaktasın heralde

evet uyuman lazim helede burada uykudan bayilan ben varsam :59::59::59:

kizlar midem kendi kendine kazi calismalari baslatti sanirim bir eksime bir yanma bir mide bulantisi yasam enerjimi cekti valla

oysa zabanan gune ii baslamistim...:2::2::2:

ay ben de çikolata yiyorum otur otur sıkıldım

Back
X