Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman kiz bosver :) bende biraz yazdim baktim ooo hanimlar cosmus tmm bir ihtiyacta abartmamakta lazim demi...hersey tadiyla guzel burasi icinde bazi kadinlar cinsellik hakkinda konusmak istemes neden anlamam ne alaka kimse kimseyi gormuyorki zaten solesende ne fark eder :))) he yemesinler zaten kimse carmen electra degil :)) en vahsisi bile :))))
günaydıın bende geldim bende bi çayınız yokmu hanımlar![]()
sağol canım benimmhoşbuldum
![]()
ben seni tanımıyorum kimsin sen bakiyiiim![]()
normaldir canım buraya hiç yazmadım daha önce
arkadaş edinmeye geldim izin varmı![]()
hoşgeldin sefa getirdin
izin mizin ne haddimize![]()
hayırlı cumalar arkadaşlar.nasılsınız...![]()
mesaj atan kaçıyor
iyiyizzzzzz nasıl olalım hastaydım biraz bugün atlattım biraz şükür
yakışıklım ne yapıyooor
hayırlı cumalar canım idare ediyoruz
haklısın kimseler uğramaz oldukaçmadım kız burdayım.geçmış olsun cnm.napsın uyuyor teyzesi...
bu topiğe nazar mı değdi ne sogumuş bıraz ortalık...:44:
ben buradayım siz yoksunuz
masaüstü bozuldu
laptopuda ablam verniyor
diyorum bana acil teknisyen sevgili lazım![]()
kız bende enesden fırsat bulamıyom hAVAlar ısınmaya başlıyalı pek yerımızde duramıyoruz valla.bizim bir eleman var cafede çalışan ha ne dersın deniz![]()
kriterlerim var benim![]()
huu ev sahibi karakumru sen bana nerelı oldugunu ne iş yaptıgını falan nıye soylemıyon soruyoruz cvp yok tanıdıkmıyız ne:44:![]()