• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

25 yaşında ne menapozu bu :90:
heç iyi diyelim iyi olalım

sende ne haber eness paşa ne yapıyor.
sıcaklarda gelince çocuklar azıtıyor
benim yeğenler hiç durmuyor
sinirim zıplıyor , çok şımardılar bu aralar :19:

enes paşayı ne sen sor ne ben senın yegenler gıbı.deli edıyo benı.yemekte yemıyo gez babam gez.dopingmi verdim yanlışlıkla ne?:52:enesıde gondereyım oraya yegenlerle sen bakarsın olurmu:66:

yolun düşerse beklerim cnm.karadenizin serin sularına dalarsın.ege akdeniz çok guzel ya.balayında kuşadasındaydık.hayran kaldım oralara....nerde o gunler:5::32:

kız ne alıngansın :1:

ben gidemiyorum ya bir yere paranın gözü kör olsun :43: maddiyata bakıyor böyle şeyler :43:

ne kadar tutmuştu tatil ? otelin geceliği ne kadardı ?

kız ne alıngansın :1:

ben gidemiyorum ya bir yere paranın gözü kör olsun :43: maddiyata bakıyor böyle şeyler :43:

ne kadar tutmuştu tatil ? otelin geceliği ne kadardı ?

kız balayı parası soylenırmı :20: soylememişti eşim bende üstelemedim.otel onuraydı ismi.süper biyerdi.:21:evlenınce sende gıdersın inş.sabırsız olma kız:31:

haha sen fakirsen ben öleyim :60:
yani fiyatı uygun kızz
burada geceliğine 750 tl ödeyenler var .hemde türkiyedeki otellere:31:
zenginin keyfi züğürdün çenesi yoruyormuş hakketen :31:

yok cnm ya nerde birkereye mahsus.öyledir oralar bizi açmaz boşver..senin onada ihtıyacın yok oh beleş.burası yıne serınledi guneş falan yok.:51:

burası sıcaakk ablamlar denize gidecek ben müsait değilim gidemem :27:

dunedain nerdesiiin bebecik gösterdi mi gül cemalini :55:
elimde yünler merakla bekliyorum :1:

Son düzenleme:
yanlış görmüştür o doktor :63:
bizim komşumuzda kız diye gitti oğlan doğurdu çünkü
tüh kız olaydı sahane birşey gösterecektim

hayırlı olsun :62::66::64::65:

valla doktor erkek dedi ama :)) sen yinede goster ne olacak belki ikinci kiz olur dimi bunu yapmadan ikinciye hazilik yapiyorum bende heyyy masallah :)))))

Back
X