• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

evet canım nişanlıyım 30 temmuzdada düğün nasip ederse allahım:16::16: fena değilim ben güzel demeyeyim kendimi beğenmiş olmayayım:60::60: valla canım benim boy 1.74 burdakinlere göre normal boydayım 1.80ler var 185ler:60::60: bizim genetik canım abim 1.98 olunca bende anca bu kadar olmuşum:60::60:

maşallah. benim kardeşimde 192 am ben 164. cüceyim yaaaaaa. 30 temmuz ne güzel. bende temmuz geliniyim. herşey gönlünce olsun. nişanlın nasıl iyi mi bari. izmirde mi yaşıyacan.

kolaydı taaakiii...bu aya kadar:))) asıl hamilelik şimdi başladı...:)
bebek şekeri yok odası derken koşturuyoruz...:)
siz neler yapıyorsunuz...??[/QUO

ah ne günlerdi. şimdi hiçbir şey yok aslında. asıl doğunca başlıyor hayat. allah yardımcın olsun. doğumdan sonra çalışacak mısın?:19:

Son düzenleme:
:16:
kolaydı taaakiii...bu aya kadar:))) asıl hamilelik şimdi başladı...:)
bebek şekeri yok odası derken koşturuyoruz...:)
siz neler yapıyorsunuz...??

bebek şekerimi o ne canım ben çok cahilim o konuda:60: bende çalışıyom bir yandada evlilik hazırlıkları uğraşıyorum işte

ben çıkıyorum arkadaşlar duru sultan uyandı. şimdi onunla ilgilencem. görüşmek üzee.kendinize iyi bakın.

süper meslek yaaa...arkadaşlar ben ankarada özel bir hastanede doğum yapcam..doğum fotoğrafçısı ve oda süslemesi falan bildiğiniz uygun fiyatlı yardımcı olabilecek arkdaşlar var mııı of... yaaa...sıkıntım yetmiyor birde bu işler ne zormuş doğum yapmak....:))

süper meslek yaaa...arkadaşlar ben ankarada özel bir hastanede doğum yapcam..doğum fotoğrafçısı ve oda süslemesi falan bildiğiniz uygun fiyatlı yardımcı olabilecek arkdaşlar var mııı of... yaaa...sıkıntım yetmiyor birde bu işler ne zormuş doğum yapmak....:))

zor canım biraz ama ya.. izmirde olsaydın var bir kaç tane tanıdığım ama ankarada malesef yok:59:

ben gideli epey arkadas gelmis... tüh yaa bebek felan kacirdim muhabbeti tam benlik konuymus.ama napalm koca gelcek birazdan yemekde lazim..bebegi olcak arkadasim Allah anali babali büyütsün :nazar::nazar::nazar:

Back
X