• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

çok memnun oldum bende duygu 24 yasındayım bende :)
artık geçnmek okdr zorki canım eğer aaileden büyükbi destek görmediğin sürece evlenmek imkansız duruma geldi..2 kişi çalışırken bile yıllar sürüyo belki hazırlıklar.allah herkese kolaylık versin ne diim canım..

zorki ne zor canım yaa. biz herşeyimi,i kendimiz aldık sıkıntı çektik ama kimseyide aldıkalrıma karıştırmadım kendi zevkimiz beğeniliremizle aldık:16:

olsun canım söleseydin :) çok memnun oldum duygu bende :)
bende sinoptayım evlendim eşimin memleketine geldim bende suanda ev hanımıyım :)
burdada yasam istanbula göre çok daha kolay tabiiki yapabileceğin şeyler kısıtlı..bende istanbudan gelin geldim çok kolay alıştım buralara iyikide gelmişim :)

senin maaşın 2500 mü ?:53: iyiymiş toplamı ise bile iyi bence :D ev bulmak sans tatlım bizim burada herkesin kendi evi tabi bizimde 2-3 kiracı var onlarında oturdukları evler fena değil
banyo ve mutfakları eski bile olsa oturdukları evler az ve temiz kullanılmış başka yerde böyle ev bulamazlar .
ki birinin tuvalet banyo sıfır :D pencereleri pvc

Canım benim değil yaa amaa az daha ilerde bekliyorum o maaşı almayı allahım nasip ederse boşuna okumadım azmimle alırım inş:16: burdad evler yenileri 800den başlıyor 1200e kadar bulunuyor:14:

zorki ne zor canım yaa. biz herşeyimi,i kendimiz aldık sıkıntı çektik ama kimseyide aldıkalrıma karıştırmadım kendi zevkimiz beğeniliremizle aldık:16:

en iyisini yapmışsınız bende evlenirken öle yaptım hiç kimsenin fikrini ve yorumlarını almadık eşimle ikimiz koşturduk o yüzdende hersey içimize sine sine oldu :)
bizdede zor olan eşimin sinopta benım istanbulda olmamdı ama aştık geçti bitti iyikide olmuş darısı sizin başınıza :)

kendimi tanıtayım yaşım genç söylemem ev kızıyım yani bekarım :24::60:
adım deniz

hayır ben Mersinde oturuyorum . burası tarım şehri olduğu için yaşamasıı güzel bir yer :D

Güzel yerdir mersin bizimde filemingo 8de yazlıgımız vardı bri zamanlar sonra sattık:14:

funda güzel buralar tam emekli şehri diyor herkes :D

evreka inaşşah istediğiniz gibi bir ev bulursunuz

duygu memnun oldum . aşk içinn şehir değiştirmeye değer :69:
bizim burası iyi ya ben buranın en güzel yernde mezitlide oturuyorum evim deniz görüyor, park var denize sıfır yürüş yolu var .burada hayat var :52:

en iyisini yapmışsınız bende evlenirken öle yaptım hiç kimsenin fikrini ve yorumlarını almadık eşimle ikimiz koşturduk o yüzdende hersey içimize sine sine oldu :)
bizdede zor olan eşimin sinopta benım istanbulda olmamdı ama aştık geçti bitti iyikide olmuş darısı sizin başınıza :)

amin canım benim:16: sizinde ağzınız tadı hep böle olsun:16:

denizcim bnm evimde deniz görüyo hemen önüm sahil zaten bizimde bi çarşımız var orada herseyi bulabiliyoruz fakat 23 sene istanbulda yaşadıktan sora burası bana küçük geliyo haliyle :)
ama memnunum ben..biz zaten sakin bi insanlarız şehre uygun :)

hoşgeldiniz :42:

oyun oynuyorum pcde ağırlaştı cıvv diye kapanmasından korkuyorum ya :59:
duygu istanbul büyük br şehir tamamda illa yapacak bir şey vardır sinopta ...
bizim burada yazın hayat var onu demek istemiştim .burada yazın 12 lere kadar millet parklarda ...
birde forum var sosyetiklerin mekanı :D

Son düzenleme:
Back
X