Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

dekorasyon firmasında mutfak-banyo tasarımı yapıyorum..
yarım gün olsa ona bile razıyım ama olmuyo canım ya:59:
içim sıkıldı çatlıcam şimdi

buraya da tam yaz gelmede havalar ısınalı 1-2 hafta oldu olmadı.
evet evimiz deniz manzaralı her ne kadar çaprazımıza ev dikecek olsalarda önümüz açıklık park var, daha ilerisi sit alanı ...
Denize girebiliyoruz ama pis oluyor çoğu zaman , akşam üstü saat 4 te falan anca temiz ve güzel oluyor.o zaman tercih ediyoruz.yok anam bu belediyelerden bir cacık olmaz . gecen sene çok pisti herhalde en fazla 1-2 defa girmişimdir. tabi gemilerde açıkta pisliklerini bırakıyor :19:

ohhh sefan olsun manzara yeter biz denize boğsağa giderdik rahmetli kayınbabamın yeri varmış orda kuytu bir yer orayı tercih ediyorduk. o tarafları tavsiye ederimm.. ayrıca bildiğim kadarı ile mersin ileriye değil daha kötüye gidiyo cnm benim anca yol sahil park yapsınlar sokak araları rezalett

dekorasyon firmasında mutfak-banyo tasarımı yapıyorum..
yarım gün olsa ona bile razıyım ama olmuyo canım ya:59:
içim sıkıldı çatlıcam şimdi

Allahtan net var o da olmasa patlardım akşam 9 da kapatıyoruz yazın daha da geç..müşteriler sağolsun 10 da falan akın ediyo:19:

:60:
ohhh sefan olsun manzara yeter biz denize boğsağa giderdik rahmetli kayınbabamın yeri varmış orda kuytu bir yer orayı tercih ediyorduk. o tarafları tavsiye ederimm.. ayrıca bildiğim kadarı ile mersin ileriye değil daha kötüye gidiyo cnm benim anca yol sahil park yapsınlar sokak araları rezalett

ekledim seni:60:

aman ya asfaltlara döküyorlar paraları :19: çalışacak sektör yok , millet torpille giriyor işe yada erkekler para vererek kapağı şişecam , çimsa gibi yerlere atmaya çalışıyor.
yaşamak için ucuz ve güzel ama neye yarar :37:

aman ya asfaltlara döküyorlar paraları :19: çalışacak sektör yok , millet torpille giriyor işe yada erkekler para vererek kapağı şişecam , çimsa gibi yerlere atmaya çalışıyor.
yaşamak için ucuz ve güzel ama neye yarar :37:

hakkaten öyle ekmemk aslanın ağzında

Back
X