- 20 Mart 2008

- 142.164

- 214.448

- 1.423

- 61

Deneyebiliriz aslında, buradan arkadaşlarla hayvan hakları yürüyüşüne gitmiştik, bayağı bir gelen olmuştu
Onu hatırlıyorum sanki..
Denesekte katılım ne olur bilemiyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deneyebiliriz aslında, buradan arkadaşlarla hayvan hakları yürüyüşüne gitmiştik, bayağı bir gelen olmuştu
Teşekkür ederim canım ☺
Ben şimdilik aklıma gelenleri yazim
COLIN
Feraceli @Margarikotin
BOASK @-Mahperi-
-Aypare-
Eses07
HanimKelesimiGetir @AKovser
Uyuyan Adamdan Nefret
![]()
Canımsınnn...Oyyy canım benim tesekkurederim,valla böyle mesajları sevdigim kisilerden görünce duygulaniyorum ben,seve seve içerim![]()
Kesinlikle süper olurduBizzat tanıştığım arkadaşlarım, bir de yorumlarını ayıla bayıla okumayı sevdiklerim, çay, kahve fark etmez içip içip sohbet etmek isterdim sizlerle.
@masalimsii
@katre-i dem
@kimyager1508
@KraliceElsa
@Mutluluki
@MissCherryBlossom
@tantanis
@marilyn monroe
@parkon
@_asmunikal_
@goha
@BenIpek
@WOLFROG
@Bir-Dost
@bilinmeyenfx
@Sweetdimple
HanimKelesimiGetir ve @Ausencia siz anlatın ben hep dinlerim.
Bir de Elmayra ve Kadesa vardı eskilerden![]()
Canim benim, ne kadar sevindim bunu görünce =) yanina kuruyemiş yeriz artik kek tatli yapmam =)
Ayy sütlü kahve içerim ben kuzumBen şimdilik aklıma gelenleri yazim
COLIN
Feraceli @Margarikotin
BOASK @-Mahperi-
-Aypare-
Eses07
HanimKelesimiGetir @AKovser
Uyuyan Adamdan Nefret
![]()
Sütlü kahve çay ben hepsini içerimAyy sütlü kahve içerim ben kuzumsen ne istersin yanına çikolata alammı gelirken
![]()
Sağol canım beraber bekledik değil mi adını mı değiştirdin senMune ablayla bir demlik bitirmek isterdim
@masalperisi_ ile yeşil çay içmek çok hoş olurdu
nehirnil111 ile de bir kahve eşliğinde asker bekledigimiz gunleri yad etmek guzel olurdu
Mune ablayla bir demlik bitirmek isterdim
@masalperisi_ ile yeşil çay içmek çok hoş olurdu
nehirnil111 ile de bir kahve eşliğinde asker bekledigimiz gunleri yad etmek guzel olurdu
Evet kuzum, procra... İdi önceki adimSağol canım beraber bekledik değil mi adını mı değiştirdin senne günlerdi nasıl güzel anlam doluydu zor olsa da
![]()