- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Noli la nereye gidiyoruz gece gece?
@office
ispanakliborek @kalplerbirsedunyaguzel @damdan @Monoceto
Benim iftar cadiri kalabaliklasti vallaha
Gayfeye gidip iki pispirik oynicazNoli la nereye gidiyoruz gece gece?
Kahvemi ısmarlayacaksan parise bilet alayım :)
Ahahaha
Yanında Pierre Herme makaron da benden
Ben de seni cok merak ediyorum yaaaa catlicammmDarkmore benim nick ikizim ben de seni çok merak ediyorum ne yalan söyliyim
Bursada olsan nasi super olurdu yaaaa
Geçen haftaya kadar ankaralı idim, çok isterdim kahve içmeyi :)Mihail Zoscenko @bulca darkmore
Çok teşekkür ediyorum
Ama etiketlemekle olmaz bu işler
Nerede ne zaman içiyoruz
Vallaha miBursa mı???
Bursa şurası ayol
Hızlı tren artı otobüs tamamdır Bursadayım
Negzel. Diyarbakir a da gelin yaw. Ya da Kayseri'ye gelin. Belki tayinimiz oraya cikar. size pastirma ismarlarimVallaha mi
E gelsene o zaman bak biz burda birkac kisi zaten bulusuyoruzsen de gelirsen on numara bes yildiz oluruz
Bu boyle olmadiNegzel. Diyarbakir a da gelin yaw. Ya da Kayseri'ye gelin. Belki tayinimiz oraya cikar. size pastirma ismarlarim
Cocuk getirmek serbest miBu boyle olmadi
Soyle dev bi organizasyon olmali orta bi yerde
Full otele yerlesip rahat rahat gorusmeliyiz amma guzel olur
Serbest serbest aaaa onlar olmadan olur mu ayolCocuk getirmek serbest mi
Teşekkür ederim. Iceriz birgun ins. Memleketimde agirlamak isterdim aslinda Hasanpasa'da kahvalti yapip menengic kahvesi içmek.. Ah ah..
Bekarken çocuklu arkadaslari biraz disliyoduk. Cok pismanim Allah affetsinSerbest serbest aaaa onlar olmadan olur mu ayol
Benimki cok kucuk ama idare edersiniz artik
@pinkycaramel
@nomunomuchua @MissCherryBlossomAlys @eceezgi @Eses07 @marilyn monroe @Surrender @Mune
Gerci bu kadar adamla kahve icilmez anca iftar cadiri paklar
geldimmm kizlarrrrr oooo cay kisir bide kahvre misssssnee kaptan mi kaptanda kimmiş canimmmmmm kisir deyince akan sular dururrr SekerPancarii
Ahahaha olur o kadar yaaaaBekarken çocuklu arkadaslari biraz disliyoduk. Cok pismanim Allah affetsin
Diyarbakırda bir yerde yemek yemiştim hala tadı damağımda resmen lokum gibi et yemeği vardı yaw. Beyazlı bir adı mı vardı tam hatırlayamadım şık bi yerdi.Teşekkür ederim. Iceriz birgun ins. Memleketimde agirlamak isterdim aslinda Hasanpasa'da kahvalti yapip menengic kahvesi içmek.. Ah ah..
Bıstıklıııı mııılokumdaaa getiremmmmm ici bıstıkkkklııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?