Bende o saatlerde yatardim
Aynenn balımm, eskiden 1-2 saat uyurdum artık o da yokO kadar sersem gibiydim ki, sabah önümde annemi görmedim, aniden farkedince korktum kadın delirdiğimi düşünüyor artıkk
onu bizde isterdik.Çok ciddiyim @mustafakemalpaşa ile sade bir Türk kahvesi içmeyi çok isterdim.
Bende o saatlerde yatardimbir ara erken yatiyordum yine bozuldu duzenim uykuyu alamayinca insan burnunun dibindekini gormuyor kafa yerinde olmuyor senin sorunun ne dostum diyesim geliyor kendime niye uyumuyorum ben yaa
Kazen abi peki kadınlar kulübünde kiminle isterdin?Çok ciddiyim @mustafakemalpaşa ile sade bir Türk kahvesi içmeyi çok isterdim.
Gece kuslari olarak cok tatliyiz benceGece kuşu olmaya alışmış bünye, zorlama bence uyayamazsınn
eşimle ve onunla zaten içiyoruz...Kazen abi peki kadınlar kulübünde kiminle isterdin?
Canımm teşekkür ederim
@The Queen sende gelince İzmire, İzmirli arkadaşlar tolaşıp Kemeraltında kahveciler sokağında kahve içeriz inşallah
eşimle ve onunla zaten içiyoruz...
:)
oyyy eses ımm ınsallah bır gun aynı sehre duser ıcerızzzz
Aaaa
@SerotoninGelenKutusu @eeyla__ SutluKahve @Bilgece @idrakyollariiltihabi @tatlialirim @sinirboyu @bafelix
Zaten takip ettiğim, yorumlarını dikkate aldığım üyeler
Bir de MissCherryBlossom ile Adam_olacak_kız. Banlanmışlar etiketleyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?