Aaaa sen yeter ki gelcem dekahve iyidir, hem sana geleceğiz ya, çok zahmet olmasın, tencerede pişirirsin kahveleri, hatta sütlü kahve yap daha kolay :)
peki kimleri çekiştiricez
@Margarikotin @Feraceli A -Alisa- @COLINSekerPancarii @shebetsys @-Mahperi- @-Aypare- @sessizsokak @nur_nisaa @Nickim Minaj 0lsun @can_feyzammm @deynepnaz @SAliOsmanF @Hifaa @hilos_lalis @Ahter-i Dunbaledar @sukruyeomay @Papatya gelini @ @ @ @ @ daha coookkkk varr ya hanqi birini etiketLiiimmm sayimmm kiiii bn ayrica benimLe cay icmek isdeyen arkadasLarimada tesekkur ederimm kahve candir çay heyecandirr A -Alisa- immmm bn en cok nerde oLmayi seversin die bi konu isdiorum cevabim beLLi annadin sen oni
Bursa mı???
Bursa şurası ayol
Hızlı tren artı otobüs tamamdır Bursadayım
Beni beni? Peki beni?ankaradasın galiba
bursaya gelince ben de beklerim senin gibi ayakları yere basan hatuna kapım her daim açıktır
Canimmm nasılsınCanim benim, ne kadar sevindim bunu görünce =) yanina kuruyemiş yeriz artik kek tatli yapmam =)
Beni beni? Peki beni?
Cocuk getirmek serbest mi
Bursadayim ben
Ahahaha yine olmaditamam o zaman kızı olan ve bursada olandarkmore istanbulda olan çocuğu olmayan (bu da nasıl bir kategorize etme ise kusura bakma) ispanakliborek
Bursadayim benniye bana gel gorusek demiyonnn beni begenmiyon mu ypksaaaa
Bebegi birakip Aden i getiririm. Gercisana serbest
bebeği mi bırakacaksın Aden i mi kim bakacak onlara annene de yazık yani
Nirde oturuyon sen kizzişte onu diyorum seni davete ne gerek var
GelenKutusu bursaya gelince bana da gel dedim
sen geçerken uğra
annene gelince uğrayacaktın ya kız bana
annen ile yakındı evlerimiz
Benim oglana kiz geliyi ahandaBebegi birakip Aden i getiririm. Gercidarkmore un ogluna taliptik. Bebegi getirsem daha iyi olurdu :)
10 nomero kiz vallaha bak kizim diye soylemiyorumBenim oglana kiz geliyi ahanda
Zati ben once anasina bakarim oyle10 nomero kiz vallaha bak kizim diye soylemiyorum
ben paris'te yasiyorum su sira gorev geregi. yolu dusen arkadaslarin kahvesi ve makaronu bendenParis mi? Makaron mu?
Ne zaman???
Kuzum iyiyim cok sukur ya kpssye hazirlaniyorum, verdigim kilolari aldim resmen =( ama ramazan gercekten bir firsat insallah kendimizi o zaman toplariz. Bir tasinma isimiz var, ramazana kadar hallolursa gunluk açarim yine insallah, bana da cok iyi geliyor birlikte ilerlemek.Canimmm nasılsınçay deyince seni anmamak olmazdi dimiii belkiii iki kare bitter yeriz yaninda ramazanda yine bi günlük açsan keşke gelirim hemen bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?