Kadınlar kulübünde kiminle çay,kahve içmek isterdiniz?

kahve iyidir, hem sana geleceğiz ya, çok zahmet olmasın, tencerede pişirirsin kahveleri, hatta sütlü kahve yap daha kolay :)

peki kimleri çekiştiricez
Aaaa sen yeter ki gelcem de
Yeni bi tatli ogrendim onu yaparim yeriz hep beraber

Canim benim, ne kadar sevindim bunu görünce =) yanina kuruyemiş yeriz artik kek tatli yapmam =)
Canimmm nasılsın çay deyince seni anmamak olmazdi dimiii belkiii iki kare bitter yeriz yaninda ramazanda yine bi günlük açsan keşke gelirim hemen bennn

işte onu diyorum seni davete ne gerek var

GelenKutusu bursaya gelince bana da gel dedim

sen geçerken uğra

annene gelince uğrayacaktın ya kız bana

annen ile yakındı evlerimiz
Nirde oturuyon sen kizz
Ee bizim bursalilar forumuna seni eklemedik mi? Bulusma cok guzel gecti sen de katilsana o zaman?

Canimmm nasılsın çay deyince seni anmamak olmazdi dimiii belkiii iki kare bitter yeriz yaninda ramazanda yine bi günlük açsan keşke gelirim hemen bennn
Kuzum iyiyim cok sukur ya kpssye hazirlaniyorum, verdigim kilolari aldim resmen =( ama ramazan gercekten bir firsat insallah kendimizi o zaman toplariz. Bir tasinma isimiz var, ramazana kadar hallolursa gunluk açarim yine insallah, bana da cok iyi geliyor birlikte ilerlemek.
İşte böyle canim, sen nasilsin gorusmeyeli? Beni unutmamissin valla cok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…