• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar kulübünde kiminle çay,kahve içmek isterdiniz?

Sen yine Ryana git bence, adam hem yakışıklı hem de zengindir kesin :KK45::KK70:

Ama bak evli mi değil mi bilmiyorumm:rolleyes:
Onu platonik seviyorum (: 15li yaşlarımdaki gibi :D niyse bi talip çıkarsa danışırım bilançoya bakarık:D

Onu platonik seviyorum :-) 15li yaşlarımdaki gibi :KK70: niyse bi talip çıkarsa danışırım bilançoya bakarık:KK70:

Tamam tamam talip çıksın hemen BDV-ye konu aç bizi de etiketle, resmini falan da koy kk olarak enine boyuna konuşalım, tartışalım :-):-) Beğenirsek kızımızı veririzz :KK8:

Tamam tamam talip çıksın hemen BDV-ye konu aç bizi de etiketle, resmini falan da koy kk olarak enine boyuna konuşalım, tartışalım :-):-) Beğenirsek kızımızı veririzz :KK8:
Ahahaha çocukta hemen 2dk üye olup çikileta çiçak ftosu atsın istesin beni :D
Ay zaten birine aşk duysam hemen bdvye yetiştiririm :D başlıkta;görmemişin sevgilisi olmuş:P

Ahahaha çocukta hemen 2dk üye olup çikileta çiçak ftosu atsın istesin beni :KK70:
Ay zaten birine aşk duysam hemen bdvye yetiştiririm :KK70: başlıkta;görmemişin sevgilisi olmuş:p

Dur daha biz beğenelim önce bir, çiçek çikolata kolayyy :KK48:
Ha tamam başlığı görünce anlarım benn :KK48: görmemişin sevgilisi olmuş, kalkmış bdv-ye konu açmışş :KK70::KK70:böyle yaz bence :-)

Dur daha biz beğenelim önce bir, çiçek çikolata kolayyy :KK48:
Ha tamam başlığı görünce anlarım benn :KK48: görmemişin sevgilisi olmuş, kalkmış bdv-ye konu açmışş :KK70::KK70:böyle yaz bence :-)
Ahahaha harika :D dua et bulayım da açayım :P

Back
X