Şimdi oldu hihihihiHadi tamam hanlar hamamlar da olsunnnn
Şimdi oldu hihihihi
Kalbi hazine olsun gerisi fasa fiso tatlım yaDua edelim her kim olucaksa o kişi bir an önce hazine bulsunn, yoksa zorr
Kalbi hazine olsun gerisi fasa fiso tatlım ya
(Hee tabi tabi)
Oda doğru hoff çok çıkmaza girdimooo hanlar hamamlar unutulmuşşş
Olsun olmasına daaa kalbini harcayıp karnını doyuramazsın ki bitanemm
Oda doğru hoff çok çıkmaza girdim
Onu platonik seviyorumSen yine Ryana git bence, adam hem yakışıklı hem de zengindir kesin
Ama bak evli mi değil mi bilmiyorumm
Onu platonik seviyorum15li yaşlarımdaki gibi niyse bi talip çıkarsa danışırım bilançoya bakarık
Ahahaha çocukta hemen 2dk üye olup çikileta çiçak ftosu atsın istesin beniTamam tamam talip çıksın hemen BDV-ye konu aç bizi de etiketle, resmini falan da koy kk olarak enine boyuna konuşalım, tartışalımBeğenirsek kızımızı veririzz
Ahahaha çocukta hemen 2dk üye olup çikileta çiçak ftosu atsın istesin beni
Ay zaten birine aşk duysam hemen bdvye yetiştiririmbaşlıkta;görmemişin sevgilisi olmuş
Ahahaha harika
Dur daha biz beğenelim önce bir, çiçek çikolata kolayyy
Ha tamam başlığı görünce anlarım benngörmemişin sevgilisi olmuş, kalkmış bdv-ye konu açmışş böyle yaz bence
Ahahaha harikadua et bulayım da açayım
İnşAllah balım çok mersi :) :***Şaka bir yana hayırlı biri olsun, gönlüne göre olsun, çok çookk değerli olsun inşaAllah
HILALCEEE canımın iciyle
Taliplerimi bekliyorum
Bıktım irkik olmaktanYaaa ama yakışıklım nerdeeee bu kiz çok çirkinMigim nasıl bize bunu yaptiiin
Ahahaha çocukta hemen 2dk üye olup çikileta çiçak ftosu atsın istesin beni
Ay zaten birine aşk duysam hemen bdvye yetiştiririmbaşlıkta;görmemişin sevgilisi olmuş
Bi kerede biz tepki çeken konu açakAhahaa aynen bnnde öyle yapicam kiz sozzbelki eleştirilere maruz kalırım ama olsun
Bi kerede biz tepki çeken konu açak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?