Kadınlar kulübünde kiminle çay,kahve içmek isterdiniz?

Sen yine Ryana git bence, adam hem yakışıklı hem de zengindir kesin

Ama bak evli mi değil mi bilmiyorumm
Onu platonik seviyorum 15li yaşlarımdaki gibi niyse bi talip çıkarsa danışırım bilançoya bakarık

Onu platonik seviyorum 15li yaşlarımdaki gibi niyse bi talip çıkarsa danışırım bilançoya bakarık

Tamam tamam talip çıksın hemen BDV-ye konu aç bizi de etiketle, resmini falan da koy kk olarak enine boyuna konuşalım, tartışalım Beğenirsek kızımızı veririzz

Tamam tamam talip çıksın hemen BDV-ye konu aç bizi de etiketle, resmini falan da koy kk olarak enine boyuna konuşalım, tartışalım Beğenirsek kızımızı veririzz
Ahahaha çocukta hemen 2dk üye olup çikileta çiçak ftosu atsın istesin beni
Ay zaten birine aşk duysam hemen bdvye yetiştiririm başlıkta;görmemişin sevgilisi olmuş

Ahahaha çocukta hemen 2dk üye olup çikileta çiçak ftosu atsın istesin beni
Ay zaten birine aşk duysam hemen bdvye yetiştiririm başlıkta;görmemişin sevgilisi olmuş

Dur daha biz beğenelim önce bir, çiçek çikolata kolayyy
Ha tamam başlığı görünce anlarım benn görmemişin sevgilisi olmuş, kalkmış bdv-ye konu açmışş böyle yaz bence

Dur daha biz beğenelim önce bir, çiçek çikolata kolayyy
Ha tamam başlığı görünce anlarım benn görmemişin sevgilisi olmuş, kalkmış bdv-ye konu açmışş böyle yaz bence
Ahahaha harika dua et bulayım da açayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…