Kadınlar kulübünde kiminle çay,kahve içmek isterdiniz?

aaynaa inşallah birgün gerçek takvim yaparız canım benim
ay gülüm inşallah dualarımdasın sen de canım namazlarımda isimlerini bildiğim arkadaşlarımın isimlerini sayıyorum sonra tüm sitedeki bebek isteyen arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar eli ayağı düz tam eksiksiz akıllı uslu yüzü güzel huyu güzel imanlı kullarından YA RABBİM nasip et hayırlarla diyorum dua istemek bizden ne yapalım evlatlarım geleceğimiz olacak ..inşallah en kısa zamanda hayırlarla nasip eder MEVLAMIZ AMİN...
bu ay yapmadığım şey kalmadı gibi canım bir umut var içimde çok tuhafım ama bilinmez eşim çok halsizdi ona da gıyseng macunu varmış halsizliği alıyormuş spermleri daha fzlalaştırıyormuş eşimde sorun yoktu ama adam çok aşırı halsizdi biraz toparladı canım

istedigin yaglı olsun gel canım
heheheh ay ablam yakın olsak var ya gelirdim kesin ay gerçi masraf olacak diye evden çıkıyor musunuz diye sorsana ayda yılda bir son 1.5 senemiz sıkıntıların bitmesine hayırlarla inşallah..
Hannaz ablam da yapıyor hamiş olunca istesem mi her şeyi hamileliğe bağladık heheheheh
ablalarımız çok becerikli ya

Bebeğim olsun diye yanıp tutuşan herkesi bi masaya bi cafeye toplamak onlarla konuşmak isterdim. Çünkü bebeği olmayanların yarısından çoğu stresten dolayı bu mutluluğa ulaşamıyor ya da geç ulaşıyor.

Aminn inşallah canım benim ❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…