teşekkür ederim.
ay bende seninle
ay gülüm inşallah dualarımdasın sen de canım namazlarımda isimlerini bildiğim arkadaşlarımın isimlerini sayıyorum sonra tüm sitedeki bebek isteyen arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar eli ayağı düz tam eksiksiz akıllı uslu yüzü güzel huyu güzel imanlı kullarından YA RABBİM nasip et hayırlarla diyorum dua istemek bizden ne yapalım evlatlarım geleceğimiz olacak ..inşallah en kısa zamanda hayırlarla nasip eder MEVLAMIZ AMİN...
ay bende seninle
istedigin yaglı olsun gel canımablam daha bir şey de yemedim doğru dürüst çayı koyacağım senin yağlılardan var mı dolapta aman ne yüzsüzüm ya...
hehehehistedigin yaglı olsun gel canım
evet biri de ben stres göbek adım olduBebeğim olsun diye yanıp tutuşan herkesi bi masaya bi cafeye toplamak onlarla konuşmak isterdim. Çünkü bebeği olmayanların yarısından çoğu stresten dolayı bu mutluluğa ulaşamıyor ya da geç ulaşıyor.
Aminn inşallah canım benim ❤❤❤❤ay gülüm inşallah dualarımdasın sen de canım namazlarımda isimlerini bildiğim arkadaşlarımın isimlerini sayıyorum sonra tüm sitedeki bebek isteyen arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar eli ayağı düz tam eksiksiz akıllı uslu yüzü güzel huyu güzel imanlı kullarından YA RABBİM nasip et hayırlarla diyorum dua istemek bizden ne yapalım evlatlarım geleceğimiz olacak ..inşallah en kısa zamanda hayırlarla nasip eder MEVLAMIZ AMİN...
bu ay yapmadığım şey kalmadı gibi canım bir umut var içimde çok tuhafım ama bilinmez eşim çok halsizdi ona da gıyseng macunu varmış halsizliği alıyormuş spermleri daha fzlalaştırıyormuş eşimde sorun yoktu ama adam çok aşırı halsizdi biraz toparladı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?