Limonlu çaylara da dil çıkarayımHassas noktamdan vurarak kendini biraz daha sevdirdin
Cook gec gordum ablacm coook tsk ederim yarin insallah ben davet edeyim seni kahveyeEveeet mizahsörlerimle şöyle bir gece yarısı sefası sürelim yarını bekleyemedim.
Cok seviyorum hepinizi. En zorlu zamanlarda hep yanımda oldunuz vefaniz samimiyetiniz icin çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. Bu gece benimle kahve içer misiniz
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
C Cay6
Limonsuzzcay
@Casper25
@mehlika nur
@Youlost16
@_Gulnihal_
@Gsyabk
merve
Judy_K
@Calciferr
:)) cımbızı yokkenden biliyoruz onuMune Kahvede gideri var bence
@Nevreste,Jenna16 , Blue_Peri , @Canfeb ,@_CaNanSu_ ,@-cantanem- ,@Nana , Elhan , @Lilimam ,@Bal0ncuk, Bonus , @Hazal , Mune , @Rakika ,@Zipzip-, @ZuhalYildizi, @deynepnaz, @Minik Meleklerim, ay unuttuğum var mı ki bilemedim
Bu kadın içtiğimiz çayı kahveyi de zehir eder diye düşünmeden adımı yazdığınız için
Tabiiiki canımcımEveeet mizahsörlerimle şöyle bir gece yarısı sefası sürelim yarını bekleyemedim.
Cok seviyorum hepinizi. En zorlu zamanlarda hep yanımda oldunuz vefaniz samimiyetiniz icin çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. Bu gece benimle kahve içer misiniz
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
C Cay6
Limonsuzzcay
@Casper25
@mehlika nur
@Youlost16
@_Gulnihal_
@Gsyabk
merve
Judy_K
@Calciferr
Bonuscanim ,şahane olur
Tabi kimalipina mle kk birinci noteri ımla terliksuu mla bir ömür içsem doymam kahvelere
Can dostlar
Eveeet mizahsörlerimle şöyle bir gece yarısı sefası sürelim yarını bekleyemedim.
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
C Cay6
Limonsuzzcay
@Casper25
@mehlika nur
@Youlost16
@_Gulnihal_
@Gsyabk
merve
Judy_K
@Calciferr
Kahveyi puskurttururuz birbirimize oyun ederiz ha ha
Seninle her şeye varımiçelim tabisikahve keyfi ,balkonda ,serin serin en sevdiğim
O artık benim kollarım daTakıma gelsene çok güzel
Vermem kimselere benimsinTakımlara ayak uyduramıyorum artık free takılmaya devam
yaaSeninle her şeye varım
O artık benim kollarım da
Vermem kimselere benimsin
Püskürten temizler karışmam
Çok gülerdik çoook
ben sana hayat üpücüğü veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?