Takımlara ayak uyduramıyorum artık free takılmaya devamTakıma gelsene çok güzel
Hem de çok güzel olurdu@Bonus
@hasbeenandgone
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
chentiq
@patuli6153
@M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
Sizlerle de bir dibek&Türk kahvesi karışımı içmekten keyif alırım, temizlik sonrası iyi gider
Seninle herşeye varım benEveeet mizahsörlerimle şöyle bir gece yarısı sefası sürelim yarını bekleyemedim.
Cok seviyorum hepinizi. En zorlu zamanlarda hep yanımda oldunuz vefaniz samimiyetiniz icin çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. Bu gece benimle kahve içer misiniz
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
C Cay6
Limonsuzzcay
Casper25
M mehlika nur
Youlost16
Jawlensky
Gsyabk
merve
Judy_K
C Calcifer
Eveeet mizahsörlerimle şöyle bir gece yarısı sefası sürelim yarını bekleyemedim.
Cok seviyorum hepinizi. En zorlu zamanlarda hep yanımda oldunuz vefaniz samimiyetiniz icin çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. Bu gece benimle kahve içer misiniz
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
C Cay6
Limonsuzzcay
Casper25
M mehlika nur
Youlost16
Jawlensky
Gsyabk
merve
Judy_K
C Calcifer
İçmez miyim hiç ablacimmmmEveeet mizahsörlerimle şöyle bir gece yarısı sefası sürelim yarını bekleyemedim.
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
C Cay6
Limonsuzzcay
Casper25
M mehlika nur
Youlost16
Jawlensky
Gsyabk
merve
Judy_K
C Calcifer
Varim diyoooorEveeet mizahsörlerimle şöyle bir gece yarısı sefası sürelim yarını bekleyemedim.
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
C Cay6
Limonsuzzcay
Casper25
M mehlika nur
Youlost16
Jawlensky
Gsyabk
merve
Judy_K
C Calcifer
Hem de çifte kavrulmuşİçmez miyim hiç ablacimmmmyanında da naneli küçük lokum var mı
Böyle misafire can kurban
Kahvelerle geldim.
Gerçekte hiç güzel kahve yapamıyorum çay insanıyım. Arkadaşlarım gelince sen yapsanaa diye nazlanıyorum.Böyle misafire can kurban
çünkü sen de hep öyle yaptınn, bizii kucakladın ablacım :) teşekkür ederiizz :)Eveeet mizahsörlerimle şöyle bir gece yarısı sefası sürelim yarını bekleyemedim.
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
C Cay6
Limonsuzzcay
Casper25
M mehlika nur
Youlost16
Jawlensky
Gsyabk
merve
Judy_K
C Calcifer
Offf müthiş o zaman. Arka planda da 90 lardan slow parçalar çalsın geçen gün yoktum sohbette 90 Lara dalmissinizHem de çifte kavrulmuş
Ne çalim ablamaOfff müthiş o zaman. Arka planda da 90 lardan slow parçalar çalsın geçen gün yoktum sohbette 90 Lara dalmissiniz
Hassas noktamdan vurarak kendini biraz daha sevdirdinGerçekte hiç güzel kahve yapamıyorum çay insanıyım. Arkadaşlarım gelince sen yapsanaa diye nazlanıyorum.
Yerine sevememNe çalim ablama
Bunu bana özelde de soylemistin unutmadım
@eboe
@74FRIDA
@60kiloyum
@ISILDURU
@yst38
@MuMu85
@mefkurem
@aijoo
@bengisu022
@huzurunmeraklisi
@HasibeG
@Sozen
@Nana
Minik Duduklu Tencere
@musluk suyu
@ayseMsb
@maralgozlu
@Tgcervanne0133
@Negoo
malipina
kk birinci noteri
@retro_hippo
Elhan
@Zipzip-
@Gulumse25
@pawlover
@patuli6153
@Lice_sss
@YENA
@asumanzeynep
@y.o.l.c.u
@OGULCUKLARIM
@Alicja
@Amecey
@Nevreste
@Mune
Yaşlandım hafızam beni zorluyor tek tek anca bu kadar çıkardım unuttuğum vardır elbet ❤
@Nevreste, @Jenna16, @Blue_Perii, @Canfeb ,@_CaNanSu_ ,@-cantanem- ,@Nana ,Elhan , @Lilimam ,@Bal0ncuk, @Bonus, @Hazal ,@Mune, @Rakika ,@Zipzip-, @ZuhalYildizi, @deynepnaz, Minik Duduklu Tencere , ay unuttuğum var mı ki bilemedim
Bende hepiniz le içmek isterdim keşke nasip olsa@Mirketcik
@bi prenses annesi
@Kurumus-Maskara
@Balkes15
@gurbetciiii
@Nevreste
@Jenna16
Elhan
Judy_K
@Elalis
@BirTutamMutluluk20
Minik Duduklu Tencere
@-cantanem-
HayatSevinceGuzel
@R4bi4
@Erbdky
Hepinizle az çok muhabbetim oldu çok özelsiniz benim için.
Menengiç kahveleriniz bendennnhemde sütlü
belki birgün bir yerlerde içeriz birbirimizi tanıdığımızın farkında olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?