• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar kulübünde kiminle çay,kahve içmek isterdiniz?

Ay bn bütün KK ailesini tanımak isterdim bi çay kahve içelim istiyorum özellikle bi Mune Mune @Kazen @Margarikotin HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir gibi yönetici ve editörleri KK nasıl kuruldu nasıl yönetici oldular nasıl yetkilendirildiler ayy çok merak ediyorum :-) eminim sohbetleri mükemmeldir :KK23:

Çok teşekkürler çay içeceğiz demekki :KK52: şöleee demli şekersiz vede bergamot aromalı olursaa sevinirim :21::21:
Gerçi sitede editör değilim,sadece üyeyim o kadar dedim onur üyesi olayım sevindirin bari dedim duymadılar beni :KK53:
Eli cımbızlı müdürümüz Mune Mune 'den sonra sitenin en asabi hükümet gibi hatunu benim :KK53::KK53:
Vuuuuu hep beraber çay içiyoruz demek:rolleyes: adımı etiketlemişsiniz ama fırsatım olmadı yanıtlayamadım özür dilerimHoppa

Tek tek isim yazamıyorum çünkü o kadar çok insan var ki çay içmek istediğim, ne semaverler yetişir bize ne mekanlara sığarız:KK70:

Kuş olup uçabilsem deriz hani, keşke hepimiz kuş olup uçabilsekte aramızdaki kilometrelerce mesafe yok olsa birgünlük bile olsa ve site ahalisi olarak toplaşsak, gülüşsek kaynaşsak, hmmmmm demek Cannibal bu, vayyy HanımKelesimiGetir'e bak hükümet gibi kadın, eli cımbızlı bu muymuş deyip gözleri kısarak tepeden tırnağa süzsek:KK70:

Mune Mune ne güzel olurdu demi şöle demli çayları içsek karşılıklı tüttürsek muhteşemm olurdu :KK19::KK19:

Deranim :KK200: hayaller bir gün gercek olur insallah
der-kaffeeklatsch-thread-d-smilie_trinken_246.gif-1577d1382111534t
i5270_cappugirl.gif

Back
X