Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadınlar kulübü yalnızlığımı bir nebze gideriyor. ama bazı arkadaşların açık sözlülükten ziyade patavatsız olduğunu fark ettim. olaylara farkl bir bakış açısı şart tabi ama, uçurumun kenarında olan insanlara soldan soldan konuşan şeytan gibi ''şimdiye kadar yaşaman hata'' diyen insanlar var. birbirimizi tanımıyoruz diye bu kadar ters tepkiler vermek, konu sahibinde aşırı derecede hayal kırıklığına ve kendini suçlamasına neden oluyor.
aslında bu başlıkta bundan bahsetmeyecektim ama ellerim benden bağımsız yazdı. asıl mevzu şu:
erkeklere güvenim kalmadı kadınlar kulübünden sonra. erkek arkadaşımın her tavrından şüphelenir, her şeyini kurcalar oldum aldatılmış kadınları gördükçe... henüz adı sanı belli olmayan kaynanam ve görümcem hakkında da hiç iyi şeyler düşünmüyorum. :) ne diyorsunuz?
valla ben de etkilenmıyorum desem yalan olur
ben de sanki biraz paronayak bırsey oldum cıktım .
sureklı aldatılan kadınların konusunu okudukca
erkeklere karsı nötrmtü kaka gıbı bırseyler benm ıcın
aslında kk bızım gozumuzu actı .erkek mılletının nasıl varlıklar
oldugunu daha ıyı anlamıs olduk .koru korune guvenıp aptal
asık olmak yerıne artık dusunerek karar verıyoruz![]()
ben tuhaflaşmadım. farklı hayatlar, farklı insanlar tanıdım burda
ben zaten her şeyden şüphe ederim ve boş çıkmaz. bunun için kkyı suçlamıyorum
keşke daha önce tanısaydım kkyı. hayatımda "dönüm noktası" kararları alırken sorma şansım yoktu, çok yanlış yaptım
artık kk var. iiçinden çıkamadığım konuyu yazıyorum anında bi sürü fikir![]()
Bu nedir?Seni tanımayı çok isterdim
Ama geç kalmışım
Birden aklıma düştün
Mekanın cennet olsun...![]()
Vefat eden bi üye..Bu nedir?
Vefat eden bi üye..