kadınlar kulübünden sonra tuhaflaştım...

kadınlar kulübü yalnızlığımı bir nebze gideriyor. ama bazı arkadaşların açık sözlülükten ziyade patavatsız olduğunu fark ettim. olaylara farkl bir bakış açısı şart tabi ama, uçurumun kenarında olan insanlara soldan soldan konuşan şeytan gibi ''şimdiye kadar yaşaman hata'' diyen insanlar var. birbirimizi tanımıyoruz diye bu kadar ters tepkiler vermek, konu sahibinde aşırı derecede hayal kırıklığına ve kendini suçlamasına neden oluyor.

aslında bu başlıkta bundan bahsetmeyecektim ama ellerim benden bağımsız yazdı. asıl mevzu şu:

erkeklere güvenim kalmadı kadınlar kulübünden sonra. erkek arkadaşımın her tavrından şüphelenir, her şeyini kurcalar oldum aldatılmış kadınları gördükçe... henüz adı sanı belli olmayan kaynanam ve görümcem hakkında da hiç iyi şeyler düşünmüyorum. :) ne diyorsunuz?

aynen bende eşimin net şifrelerini kırıp telini kurcladım sonuç temiz :)) bide kurcaladığımı burda yazınca bisürü laf yedim bazı yelerden. ama bişeyler bulsaydımda hemen ayrıl falan yazanlar olucaktı. :)

ilk paragrafta yazılanlar beni de çok rahatsız eder...
insanlar (henüz) yaşamadıkları acının tadını bilmezler bu yüzden yargılamayı seçerler,oysa hayat denilen şey,onu da birgün o acının içene her an koyabilir,belki de çoktan koymuştur ama farkında değildir..bana göre o tarz yorumların sahibi daha acı lokma yutmadıkları için ,sindirebilmeyi bilmezler,onlar için hayat henüz çok kolaydır...

2.paragrafın ise aslında çok sevimli ama bir o kadar tehlikeli...sakın ha!!

kk'daki bazı olaylar beni çok etkiliyor ya.

Mesela geçenlerde bir konu vardı "erkek arkadaşımın 1 zannederken 2 farklı facebook hesabı varmış,haberim olmayan facebook hesabında kızlarla görüşmüş"tarzında.
O konunun üstüne yine 2. facebook hesabı hakkında bir konu daha açıldı.
Buradan bir arkadaşımız konu sahibine akıl verirken "sen de fake hesap aç ve erkek arkadaşının 2. hesabına arkadaşlık isteği gönder,fake olduğu anlaşılmayan sarışın güzel bir bayan resmi koy,kesin kabul eder"demişti.

Taaa rüyama girdi bu okuduğum olay,rüyamda fake sarışın hesabı açmıştım :53:

kk'da hayata dair öğrendiğim tek şey "olmaz demeyeceksin" sözü.
Hiçbir şeye olmaz demeyeceksin,hayat bu her şey oluyor,her şey insanlar için bu dünyada
:ssz:

ben etkilenmedim
herkes burada kotu etkilendigini yazmis paronoyak oldum diyenler var
bende aksine burdakileri okudukca kendimi sansli hissediyorum, ve esimi daha cok seviyorum
bir cok konu okudum forumlarda faceden isim aratma vs. hicte merak edip bakmadim.
cunku esimi taniyorum.bence kadinlar kulubunun :kkk: sucu yok, icinizde biraz suphe varmis kk formu ile nuksetmis :34::34:

valla ben de etkilenmıyorum desem yalan olur :1:

ben de sanki biraz paronayak bırsey oldum cıktım .

sureklı aldatılan kadınların konusunu okudukca

erkeklere karsı nötrm :1: tü kaka gıbı bırseyler benm ıcın:D

aslında kk bızım gozumuzu actı .erkek mılletının nasıl varlıklar

oldugunu daha ıyı anlamıs olduk .koru korune guvenıp aptal

asık olmak yerıne artık dusunerek karar verıyoruz ;)

Ben etkilenmek demeyelim de
bazı konularla ilgili nişanlıma soruyorum
böyle böyle bi olay olmuş sence nedir ya da sen olsaydın diye
ancak kız kardeşim bir dönem üyeydi ve ciddi anlamda psikolojisi bozuldu
bu ne ya sinir stres sahibi mi olucam ben dedi ve üyeliğini iptal ettirip girmedi bir daha
çünkü o çok hassastır, üzülür, düşünür, dert eder

psıkolojık anlamda coktugunuzu hıssedıyorsanız yada guvenme duygunuz ıncelmısse yapacak tek sey gırmessınız,ama psıkolojım bozuluyor deyıpte forumdan cıkmayanlarıda fazlalıkla goruyorum ,etlkılesım olabılır oda bır konuya olumsuz yorum atanlar sayesınde gerceklsıyor dıye dusunuyorumkı herkezde bır kısı olmusuz bır yorum yazdıktan sonra katılıyorum diye yorum atıyor ,dusuncelerımız etkılesıme ugruyor ama ben guzel arkadaslıklar edındım bu forumda ıyısıyle kotusuyle tatlısıyla ,cevremle paylasamadıgım yada cavabını bılmedıgım bır cok seyı paylasabılıyorum burada cevremden duyma korkusu ysamadan bılgılenıyorum gelısısyorum ,herkez bır degıldır ,bırcok kaynanamdan nefret edıyorum adlı konularla karsılaasıyorum uyelerımzden baızlarıda hep kaynanalaını kotulemıs ama kımse kalkıpta be nerde yanlıs yapıyorum dıye yorum atan yok ,karsımızdakı ınsanı tartmalıyız kenıdmızıde dıye dusunuyorum yanı etkılevcek bırsey gormuyorum bu forumda ,yorumlara fazla takılmayın onemlı olan kalbınızın sıze ne yansıttıgıdır

bende kadinlar kulubune katilali okadar mutluyum ki . cunku cok icten arkadasliklara sahit oldum bu beni cok mutlu ediyor. elbette bir cok konuyu okuyorum sukur ettigimde cok oluyor bence ders alinacak paylasimlarda var uzulecegimizde ama sonucta hayatin gercekleri bunlar kimse mukemmel yasamiyor onemli olan saglik bence gerisi asilabilir sorunlar diye dusunuyorum

Bende de tam tersi oldu.Baktım ki kıskançlıklarıyla erkek arkadaşlarını kısıtlayan kadınlar diğer kadınlara oranla daha çok aldatılıyorlar,iyice iplerini saldım sevgilimin:27: O da ben böyle yaptıkça daha psikopat,daha kıskanç oldu ama neyse:27:

valla ben de etkilenmıyorum desem yalan olur :1:

ben de sanki biraz paronayak bırsey oldum cıktım .

sureklı aldatılan kadınların konusunu okudukca

erkeklere karsı nötrm :1: tü kaka gıbı bırseyler benm ıcın:D

aslında kk bızım gozumuzu actı .erkek mılletının nasıl varlıklar

oldugunu daha ıyı anlamıs olduk .koru korune guvenıp aptal

asık olmak yerıne artık dusunerek karar verıyoruz ;)

bende az önce konu açtım tam bununla ilgili bune allak bullak oldum ,garip duygular hissetmeye başladım,sitede bağımlılık yaptı ayrılamıyorumda:D

Aslında düşündükleriniz o kadar da ilginç degil. İnsan kendi basına gelmedikce bazı seylerin olabileceğini düşünemiyor:( Ama burda herkese ders olabilecek nitelikte gercek hikayeler var. Ve kotu yasanmisliklarla elde edilen onemli tecrübeler :( Ben evlenmeden önce burayı okumayı cok isterdim :(

tanımadığım insanlar için üzülüp allahım yardımcıları ol diye dua etmeye başladım :)

gerçeğin yansıması burası ...paylaşan kişiler değişik şehirlerden ,kültür,eğitim seviyelerinden insanlar ...
her şey o kadar farklı ki ama sanki konular yazıldıkça aynı...tek sorun aldatılma,kayınvalide,görümce ...
genel itibariyle böyle gösteriliyor herkes aynı şeyleri yaşadı diye aynı olmak zorunde değil ki
her kayınvalide ,görümce de tüüü kaka değil...
hani konulara yorum isterken empati deniliyor ya ...bu kadar da empati kurulmamalı yahu herkes
aynı şeyi yaşayacak diye bir şart yok...herkes her şeye hazırlıklı olmalı ona göre yaşamalı her şey insanlar için.

konu yorumlarına gelirsek...konu neden açılır bana göre; değişik fikirleri görmek için yani öyle olmalı,
ama konu sahibine uygun cevap yazılmadı,ona destek olunmadı diye de aforoz edilmemeli kimse...
başta dediğim gibi burası dünyanın her yerinden farklı özelliklere sahip insanların buluşma noktası.

ben tuhaflaşmadım. farklı hayatlar, farklı insanlar tanıdım burda

ben zaten her şeyden şüphe ederim ve boş çıkmaz. bunun için kkyı suçlamıyorum

keşke daha önce tanısaydım kkyı. hayatımda "dönüm noktası" kararları alırken sorma şansım yoktu, çok yanlış yaptım

artık kk var. iiçinden çıkamadığım konuyu yazıyorum anında bi sürü fikir:16:

ben tuhaflaşmadım. farklı hayatlar, farklı insanlar tanıdım burda

ben zaten her şeyden şüphe ederim ve boş çıkmaz. bunun için kkyı suçlamıyorum

keşke daha önce tanısaydım kkyı. hayatımda "dönüm noktası" kararları alırken sorma şansım yoktu, çok yanlış yaptım

artık kk var. iiçinden çıkamadığım konuyu yazıyorum anında bi sürü fikir:KK16:
😥Seni tanımayı çok isterdim
Ama geç kalmışım
Birden aklıma düştün
Mekanın cennet olsun... 💐

(: bdv 'den uzak dur o zaman. Ne kadar kötü örnek varsa ondan daha fazla iyi örnekte var tabi hepimiz burada toplaşıp dertleşiyoruz. Boşuna paronayağa bağlama kendini (:

Back
X