- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.159
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavaş yavaş azalt bacım fjdkskskadınlar kulübü yalnızlığımı bir nebze gideriyor. ama bazı arkadaşların açık sözlülükten ziyade patavatsız olduğunu fark ettim. olaylara farkl bir bakış açısı şart tabi ama, uçurumun kenarında olan insanlara soldan soldan konuşan şeytan gibi ''şimdiye kadar yaşaman hata'' diyen insanlar var. birbirimizi tanımıyoruz diye bu kadar ters tepkiler vermek, konu sahibinde aşırı derecede hayal kırıklığına ve kendini suçlamasına neden oluyor.
aslında bu başlıkta bundan bahsetmeyecektim ama ellerim benden bağımsız yazdı. asıl mevzu şu:
erkeklere güvenim kalmadı kadınlar kulübünden sonra. erkek arkadaşımın her tavrından şüphelenir, her şeyini kurcalar oldum aldatılmış kadınları gördükçe... henüz adı sanı belli olmayan kaynanam ve görümcem hakkında da hiç iyi şeyler düşünmüyorum. :) ne diyorsunuz?
Alıştık artık canı sıkılan eskilere...2013 konusunu hortlatmışsınız ne hoş![]()
ben de sonradan farkettim. Ama kendimi gördüm ya konu başlığında.2013 konusunu hortlatmışsınız ne hoş![]()
Niye ?Haklisin . Bende ozellikle gebelik sayfalarını okudukça moralim bozuluyor endişeleniyorum
Olumsuzlukları okuyunca benimde olur mi diue endişeNiye ?
İyi şeyler de olmuş öyle düşünmeyin .... pozitife odaklanmaya çalışın .... ben de okuyorum arada .....Olumsuzlukları okuyunca benimde olur mi diue endişe
Doğru yoldasın, erken uyanmak iyidirvalla bende ne zaman aldatilacahim diye bekler oldum bir nevi cephe de gibiyim bekliyorum kaynana görümce yı sorgular oldum eltilere iç savaş açtım onların hareketlerinden birşey çıkarır oldum![]()
Bu paragrafa katılmayanda ne bileyimerkeklere güvenim kalmadı kadınlar kulübünden sonra. erkek arkadaşımın her tavrından şüphelenir, her şeyini kurcalar oldum aldatılmış kadınları gördükçe... henüz adı sanı belli olmayan kaynanam ve görümcem hakkında da hiç iyi şeyler düşünmüyorum. :) ne diyorsunuz?
Evet maalesef mekanı cennet olsun![]()
Birgün bununla ilgili konuşulmuştu ve yöneticilerden mune de bunu dogrulamisti yanlış hatırlamıyorsamvefat ettigini nerden anladiniz? mekani cennet olsun