kadınlar kulübünden sonra tuhaflaştım...

kadınlar kulübü yalnızlığımı bir nebze gideriyor. ama bazı arkadaşların açık sözlülükten ziyade patavatsız olduğunu fark ettim. olaylara farkl bir bakış açısı şart tabi ama, uçurumun kenarında olan insanlara soldan soldan konuşan şeytan gibi ''şimdiye kadar yaşaman hata'' diyen insanlar var. birbirimizi tanımıyoruz diye bu kadar ters tepkiler vermek, konu sahibinde aşırı derecede hayal kırıklığına ve kendini suçlamasına neden oluyor.

aslında bu başlıkta bundan bahsetmeyecektim ama ellerim benden bağımsız yazdı. asıl mevzu şu:

erkeklere güvenim kalmadı kadınlar kulübünden sonra. erkek arkadaşımın her tavrından şüphelenir, her şeyini kurcalar oldum aldatılmış kadınları gördükçe... henüz adı sanı belli olmayan kaynanam ve görümcem hakkında da hiç iyi şeyler düşünmüyorum. :) ne diyorsunuz?
Yavaş yavaş azalt bacım fjdksks

valla bende ne zaman aldatilacahim diye bekler oldum bir nevi cephe de gibiyim bekliyorum kaynana görümce yı sorgular oldum eltilere iç savaş açtım onların hareketlerinden birşey çıkarır oldum🙄

Aslında eskide olsa güzel konuymuş. Ben buarada olmayı çok seviyorum ya kötü yorumda alsam bir durum heeeee bir dur bakalım sen birde düşün diyorum kendime geliyorum

valla bende ne zaman aldatilacahim diye bekler oldum bir nevi cephe de gibiyim bekliyorum kaynana görümce yı sorgular oldum eltilere iç savaş açtım onların hareketlerinden birşey çıkarır oldum🙄
Doğru yoldasın, erken uyanmak iyidirEn Büyük KK

erkeklere güvenim kalmadı kadınlar kulübünden sonra. erkek arkadaşımın her tavrından şüphelenir, her şeyini kurcalar oldum aldatılmış kadınları gördükçe... henüz adı sanı belli olmayan kaynanam ve görümcem hakkında da hiç iyi şeyler düşünmüyorum. :) ne diyorsunuz?
Bu paragrafa katılmayanda ne bileyim :KK53:

bes yildir uyeyim binlerce konu gordum ama her yasayis farkli.eger evlenmeden once yani bekarken burayi kesfetme sansim olsaydi o zamanki bazi hatalarimi yapmazdim.suan bana pek bi katkisi yok ama o zaman cok katkisi olabilirdi

Burayı kendi hayatınız ile Özdeş hale getirmeyin.
Etkileniyorsanız da okumayın derim :)
Bu Arada ilk iki paragrafa da katılıyorum.
Çok haklısınız.
Hiç tanımadığı kişileri dövecek gibi yorum yapıyor bazıları.
Hayattan hıncını burada çıkarıyorlar sanıyorum.

Gerçekten çok acımasız insanlar var kimse kimsenin şartını bilmiyor hemen ben olsam boşanırdım yazıp atıyor halbuki kendi çalışan ailesi arkasında özgüven tam ..Ama diğer kişi öyle değil hemen kurtulması mümkün değil iyice üzüyor kızı bunalıma sokuyor. Ben kendim adına ise burayı okudukça çok şükür dediklerimde oldu keşke benimde böyle olsaydı dediklerimde ama şimdilik 1 yıl falan oldu keyifle giriyorum.

Pembe dizi izleyeceğime buradaki hayatlar daha ilginç bence tabi anlatılanların yarısına inanacaksınız yarısınada inanmayacaksınız
Tam olarak herşey olduğu gibi anlatmak imkansız veya eksik kalıyor olmakta zorunda
Anomim kalması için

Back
X