kadınlar kulübünden sonra tuhaflaştım...

Buradaki üye sayısı ve konu açan BDV’ye üye sayısı ile orantıladığınızda - yorum yazan 10 kişinin hepsi benzer şeyleri yaşadığı için değil de benzer bir durumu duymuş vs olduğu için yazıyor- aslında tüm erkeklerin %95’i aldatıyor denilmesi mümkün değil. Burada bir çok farklı form var. Sadece olumsuzlara odaklanmayın, bence buradaki şeyleri okumak inanılmaz bir toplum bilinci yaratıyor.

Kadınlar kulübü bana iyi geldi. Buradaki herkese teşekkür ediyorum. Farklı bakış açılarını görmek bana iyi geliyor. Hayatı daha iyi öğrendiğimi düşünüyorum.
iş kendimizde bitiyor. Hayatı değerlendirirken adaletli olmayı öğrenmeliyiz. Yani bdv de yazan çoğu insan derdini yazıyor. O yüzden biraz negatif enerji verdiği doğru. Ama bu da hayatın bir yüzü.
kendimizi Sadece pozitif Haberlerle yalan bir dünyanın içine hapsederek gerçeklerden çok uzaklaşırız. Sonra bunun zararını çekeriz.
Yalnız bir durum var. Direk patavatsızlık , incitmek üzmek için yazılmış cevaplar oluyor. Onlara bende çok kızıyorum.

her erkeğin aldatma potansiyeli olduğunu biliyordum ama
kuyruğuna basildiğinda ne kadar cirkinleşebileceklerini
yok canim bunun aldatmayla ne alakasi olabilir diyecegim seylerin tamda aldatmayla alakali oldugunu buradan öğrendim.
en iyiside artik etrafimdaki dost sandigim insanlara derdimi actiktan sonra baskalarindan duymaktan kurtuldum.
caninmi sıkıldı aç burda bir konu hem tarafsiz hem mantikli cevaplar geliyor.
zorda kalan hic tanimadiklari insan icin nasil cirpindiklarina şahit oldum.
gidecek yerim yok isim yok diyenlere kalacak yer bulanlara iş verenlere şahit oldum.
kötü yorumada denk geldim yeri geldi kötü yorumda yaptim
şurdaki bir tartismaya 3 gun uyuz olduğumda oldu ama zarardan cok faydasini gordum

kadınlar kulübü yalnızlığımı bir nebze gideriyor. ama bazı arkadaşların açık sözlülükten ziyade patavatsız olduğunu fark ettim. olaylara farkl bir bakış açısı şart tabi ama, uçurumun kenarında olan insanlara soldan soldan konuşan şeytan gibi ''şimdiye kadar yaşaman hata'' diyen insanlar var. birbirimizi tanımıyoruz diye bu kadar ters tepkiler vermek, konu sahibinde aşırı derecede hayal kırıklığına ve kendini suçlamasına neden oluyor.

aslında bu başlıkta bundan bahsetmeyecektim ama ellerim benden bağımsız yazdı. asıl mevzu şu:

erkeklere güvenim kalmadı kadınlar kulübünden sonra. erkek arkadaşımın her tavrından şüphelenir, her şeyini kurcalar oldum aldatılmış kadınları gördükçe... henüz adı sanı belli olmayan kaynanam ve görümcem hakkında da hiç iyi şeyler düşünmüyorum. :) ne diyorsunuz?
O hastalıktan ben de kaptım canım hiç endişe etme yalnız değilsin. 54 yaşındaki kocamla ilgili öyle senaryolar yazıyorum ki neredeyse inanacağım şükür o aşamada değilim. Şu var ki A planım B planım hazır evlerden uzak bir şey olursa diye.
Kuzum sen de dünya hali önünü kış tut. Paranoyak olduk hikayeleri okuya okuya...:KK57:
Okumadan da duramıyorum. :rolleyes:

kaynana ve görümcesinden şikayetçi olan kadınları gördükçe kaynana ve görümcemin ne olursa olsun iyi insanlar olmayacağını, hayal aleminde yaşadığımı, ne kadar iyi bir gelin olmaya çalışırsam çalışayım asla yaranamayacağımı düşünüyorum.

....

10 yildir burdayim.
Ufkum genişledi benim.
Gözüm açıldı yani.
Olumsuz anlamda hiç etkilenmedim.
Keşke evlenmeden önce kesfetseymisim.
Kafama takılan bir çok sorunun yanıtını objektif bakış acilari ile değerlendirebilirdim.

İnanın bu iyi bir psikoloji değil. Bakın burada konu açanlar zaten adı üstünde BDV yani dertleri olanlar yazıyor. Aldatılanlar yazıyor. Kv ve görümcesi ile sorunları olanlar yazıyor kimse BDV'ye benim kocam da bugün beni aldatmadı, ya da ay çok mutluyum, KV, görümcem harikalar, diye konu açmıyor. Tabi ki buraya konu açan dertli insanlar da gerçek yani toplumumuzda olan insanlar ama buradan herkes ile ilgili ya da herkes bunları yaşar /yaşayacak diye bir genelleme yapmak doğru değil. Aslında yaşadığımız ortamlarda ve toplumda bile kötü haber tez duyulur, kötü olan konuşulur, iyi olan ise konu olmaz, ve kişide algıda seçicilik oluşuyor böylelikle hep olumsuz örnekleri görüyor onları genelliyor insan, kaldı ki dediğim gibi burası BDV.
Buradaki bazı insaların yapıcı olmayan olumsuz yaklaşımları ile ilgili söylediklerinize ben de katılıyorum. Ben buraya yazsam bazı sorunlarımı ne 100 kere aldatılmışlığım ne de 100 kere boşanmam gerektiği kalırdı.

Valla bende hayatımda evlı bırının dert yandıgını gorunce ona cozüm üretmek yerine (yani aldatılmak,şiddet gibi ağır durumlar hariç) bahsedilen konulara boşan, o adamla yaşanır mı sürekli böyle şeyler okuyorum ama sürekli boşanmak kelimesi bunu yazanların yarısıda evli 🤣 artık öyle bir hal aldı ki bence yazım kutucuğuna ‘’BOŞAN’’ butonu getirilsin🤣🤣🤣🤣🤣

Back
X