- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.882
- 138
Malesef canım bende tanımıyorum ama bazen aklıma gelir profiline bakar bakar dururumhayır ya gerçek olmaması için dua ediyorum 5 dakikadır. Allah'ım mekanını cennet eylesin. Tanımıyorum ama içim yandı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef canım bende tanımıyorum ama bazen aklıma gelir profiline bakar bakar dururumhayır ya gerçek olmaması için dua ediyorum 5 dakikadır. Allah'ım mekanını cennet eylesin. Tanımıyorum ama içim yandı.
Amin amin İnşallah Teăla...hayır ya gerçek olmaması için dua ediyorum 5 dakikadır. Allah'ım mekanını cennet eylesin. Tanımıyorum ama içim yandı.
Seni tanımayı çok isterdim
Ama geç kalmışım
Birden aklıma düştün
Mekanın cennet olsun...![]()
Amin inşallah Kanserden sanırımMekanı cennet olsun neden vefat etti acaba biliyor musunuz?
bursada cocuguyla birlikte vefat eden uyemi bu ?Seni tanımayı çok isterdim
Ama geç kalmışım
Birden aklıma düştün
Mekanın cennet olsun...![]()
Çocuguylamı bilmiyorum ama sayfasına bakabilirsiniz bayada olmuş zatenbursada cocuguyla birlikte vefat eden uyemi bu ?
yok baktim bu üye o üye değilÇocuguylamı bilmiyorum ama sayfasına bakabilirsiniz bayada olmuş zaten
O hastalıktan ben de kaptım canım hiç endişe etme yalnız değilsin. 54 yaşındaki kocamla ilgili öyle senaryolar yazıyorum ki neredeyse inanacağım şükür o aşamada değilim. Şu var ki A planım B planım hazır evlerden uzak bir şey olursa diye.kadınlar kulübü yalnızlığımı bir nebze gideriyor. ama bazı arkadaşların açık sözlülükten ziyade patavatsız olduğunu fark ettim. olaylara farkl bir bakış açısı şart tabi ama, uçurumun kenarında olan insanlara soldan soldan konuşan şeytan gibi ''şimdiye kadar yaşaman hata'' diyen insanlar var. birbirimizi tanımıyoruz diye bu kadar ters tepkiler vermek, konu sahibinde aşırı derecede hayal kırıklığına ve kendini suçlamasına neden oluyor.
aslında bu başlıkta bundan bahsetmeyecektim ama ellerim benden bağımsız yazdı. asıl mevzu şu:
erkeklere güvenim kalmadı kadınlar kulübünden sonra. erkek arkadaşımın her tavrından şüphelenir, her şeyini kurcalar oldum aldatılmış kadınları gördükçe... henüz adı sanı belli olmayan kaynanam ve görümcem hakkında da hiç iyi şeyler düşünmüyorum. :) ne diyorsunuz?
kaynana ve görümcesinden şikayetçi olan kadınları gördükçe kaynana ve görümcemin ne olursa olsun iyi insanlar olmayacağını, hayal aleminde yaşadığımı, ne kadar iyi bir gelin olmaya çalışırsam çalışayım asla yaranamayacağımı düşünüyorum.
Konu baya eski 2013
Evet maalesef mekanı cennet olsunAmin inşallah Kanserden sanırım![]()
Aminn aminn ..Evet maalesef mekanı cennet olsun![]()