kadınlar kulübüne üye oldum ama çok farklı kimseyi göremiyorum nereye yazacam şimdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi bbbz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kimse görünmüyo derken ?

Görünmüyor derken?? Ben de anlamadım ne diyorsun..Daha açık konuşsan

ben aslında kişi listesi olur sanıyodm birde yardım için kimseyi göremyrm dedim inaniki çok zorlandım

bbbz,
sorun,sorunun,yada anlatmak istediğin neyse işte,yukarıda anasayfa yazıyo ya oradan uygun olanını seç..
dağınık takılcam dersen forum takibe tık..ilgini çeken konuya yyorum eklersin...
bu başlıkla şahane bi giriş yaptın foruma

Burdayiz arkadaşım kk'da arkadaş listesi gözükmüyo sadece forumdaki konular oluyo.madem aramıza katılmak istiyon tanımıyorum ama beni arkadaşın olarak ekleyebilirsin tanışırız :)

pat diye olmaz ki öyle hemen :d

bazı formlara takılırsın veya bir konu açarsın , oradan muhabbet edersın.
yeni gelmişin bakalım herkes arkadaş olmak isteyecek mi biraz zaman geçir, burasını daha iyi anlayacaksın

kızlar ya acemilikten yazdıklarınızı bile okuyamamışım neyse hepinize tşk.artık öğrendim o gün nerdeyse bunalıma girmiştim neden kimse yok nasıl konuşacam arkadaşlarla diye

açtığım konuya bugün tekrar baktımda canım form konu hiç anlamıyordum ki kişi isimleri var o şekil her konuya muhabbet sanıyordum dediğin gibi zaman geçirdim öğrendim ama ilk başta bu konuyu nasıl açtım onu bile hatırlamıyorum burdaki herkes benim için bi arkadaş artık tanımadan yardımlaşma dertleşme herşey çok güzel
tşk. daha iyi anladım dediğin gibi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…