Kadınlar kulübünün akıllı kadınları fikre ihtiyacim var.

Buda bi ihtimal ama tanidik biri var orada oturan.memnunlarmis.
Zaten orasi da devamli calisan bi yer degil.sabah bir kere somun ekmek cikiyor.baska da cikmiyor.surekli calisip da is olma durumu yok.ev 7 aydir bos.balkona baktim is filan yok.ins bi sıkıntısi yoktur baska.
Sağlamlik konusunda bilgim yok.
Ev ve düzen icin istiyorum.
Kv ve kp ile aramiz mesafeli.yani ne onlar beni öyle aman aman seviyor ne de ben.
Esim de bu konuda hak veriyor bana.cünkü cok benciller ve cimriler.ellerinden bisey cikmiyor.biraz yarrim edin dedik paramiz yok dediler.oğullari sıkıntıyı cekiyor ama umurlarinda degil.anca evi al buraya gel!
Norm fazlasi olmak siginti olmak gibi bir durum malesef.Acik neredeyse ,esiniz kadroda nerede olacaksa orda olun.
O da bi sıkıntı.esim artik katlanirim diyor.
Burda mutluyuz.lakin evi toplayip da gitme hayali ev hayali kurunca burdan biraz sıkıldım.
Bide sonucta elbet bigün gidecez.bi yere yerlesmek lazim.
Ben 5 yılda 200 binlirayı tek maaşla nasıl biriktirdiniz üstelik çocuğunuz varken en çok buna takıldım. Valla büyük başarı
220 bin.3 sene cocuk yapmadim.
Evlenirken masraf ettirmedim.bisey istemedim.
Kinayi mevlütü evlerimizde yemekli yaptik.salon tutmadik.masraf ettirmedim.
Esim de zaten 3 yillik ogretmendi.tabi 1 senesi maas yok.
Evlenmedrn evvel eline gecen parayi keanra atmis.8 bilezik almis.tabi 10 gr.
1 tane de 4 bucuk milyara set almis evlenirsem diye.
Bunun ustune de dügünde ne takildiysa hic dokunmadik.ciktik buraya geldik 3 günlükken.
Geldigimde hic esyam yoktu.ev bile temizlenmemisti.bi yer döseginde 1 ay yattik.
Sonra elimizde 5 milyar nakit vardi.
1 milyara baza,500 tl ye de tekzenden 6 kapili dolap aldim.
Salona 3 binde koltuk aldim.
5 binde beyaz esya ve tv.hali almadim.kv nin verdikelrini serdim.perdeleri de bimden guneslik aldim.
Mutfak malzemeleri de ceyizimdeydi.esyalari elden taksit yaptirdim.
Kredi kartimiz yok.10 ayda esyanin borcu bitti.
Kira da 325 ti.
Sonra da hicbir sey almadim.ufak tefek seyelr haric.
Bi zaman iyi birikim yaptim.esim gece nobetlerine gitti.bos gunu yoktu.bende üst bas almadim.ayda bir markete gidip alisveris yaptim.evde hersey bitene kadar.
1 kaban aldim evlendigim kis.5 yil giydim.1bot aldim 4 yil giydim.1 babet aldim.4 yil giydim.
11 ay once de bebegimiz oldu.ondan hic kismadim.bezini esyalarini eksik etmedim.özel hastanelere göturdum.yavrumdan kismadim.
Esim gecen kis artik yeter.at bu kiyafetleri dedi.kendine biseyler al dedi.bende ne ihtiycim varsa internetten uygun uygun aldim.koydum.bi kis rahatim.
Bu sene yine biriktirecem.belki bi araba parasi biriktirebiliriz.
Tabi bu tabloda esim es geçmemeyim.esim tutumludur.
Disarida yiyip icmez.bi su bile icmez.okulda yemez eve gelir.
Arkadaşlariyla takilmaz.okuldan eve eveden okula.sunu alim bunu alim demez.ickisi sigarasi yok.kendisine alisveris de yapmaz.benim zorumla biseyler alirsa alir.pahaliysa yanaşmaz.ama bana neyi istiyorsan al der.ben kiyamam.iste böyle birikti bacim.
Bu cümleyi okuyana kadar sen bilirsin derdim ama ölümlü dünya. Hastaymış kadın. Bence gidin.

Gitmezseniz ve kadın ölse eşin vicdan azabı çeker.
Kv de az degil ki canim.diger oğullarina davranisiyla esime davranisi farkli.esim ondan sebep gitmek istemiyor.kafam rahat burda diyor.biraz dirdır var.
parayı nerdeyse tamamlamışsınız mutlu olacaksanız alın evi mis gibi oturun
Istr bende bunu diyorum.kim bu zamanda borcsuz kredisiz ev sahibi olmus.bide tek maasla.hem cocukta var.

vallah bence 200 bine iyi ev bulmussunuz benim mantigim elinizde para var ise alin altinin dusecegini sanmiyorum ev sahibiyle konusup bir miktar verip gerisini verme imkanininz yokmua

masllah sizeee siz 5 yila kalmaz koseyi donersiniz

Ev sahibi 225 bin diyor.inmiyor.
Kabul etmez.bende krediye gordim.diyor.
o zamn yapacak bisey yok bence evi.alin cunku fiyati cok iyi geldi bana.sizin bahsettiginiz evler 300 binden asaga yok esinizle oturup konusun anlafigim kadariyla acikta 8 yada 7 bine ihtiyacinnz. olacak onuda kredi cekin dusuk faizli zaten faiz oranlari dustu tam firsati beyaz esyaya kisin zam gelince banka faizleride artiyor bildigim kadariyla esinizle oturup konusun 300 binlik ev nerdr 225 binlik ev nerdr cok zarara ugrayacaginizi sanmiyorum araba da alirsinz kistan sonra

Asinda hesapladik.kenara 3 bin atabiliyoruz.
Esim yakin olsun derdinde degil.yerlesecek yer derdinde.düzen derdunde.benimle ayni düsünüyor

Acigimiz yok canim.esim kredi cekmez.borcu da sevmez.olmadi.burda dururum.dolar altin yükselince evi alirim.artani araba almak icin basamak olarak kullanirim.

Böyle yaşanır mı

Istr bende bunu diyorum.kim bu zamanda borcsuz kredisiz ev sahibi olmus.bide tek maasla.hem cocukta var.
Bulduğunuz ev anlatımınıza göre cidden çok güzel gömme dolaplı her şeyi hazır ve bu devirde fiyatı çok çok uygun kaçırmayın derim rahat yaşayacaksınız bir de öyle düşünün

valla okurken ter bastı bi fenalık geldi bana
benim yapabileceğim şey değil
gerçi ondan züğürt dolanıyorum ya belkide :)
benim cebimde para oldu mu gıdıklıyor :) alışveriş yapmadan duramam ben yahu
Bana da geldi aynı fenalık.. Bu düşünce tarzını asla anlayamıycam sanırım.. Tamam evim olsun ama 2 sene sonra olsun. Ben lükslerimden kısamam

Böyle yaşanır mı
Bulduğunuz ev anlatımınıza göre cidden çok güzel gömme dolaplı her şeyi hazır ve bu devirde fiyatı çok çok uygun kaçırmayın derim rahat yaşayacaksınız bir de öyle düşünün
valla okurken ter bastı bi fenalık geldi bana
benim yapabileceğim şey değil
gerçi ondan züğürt dolanıyorum ya belkide :)
benim cebimde para oldu mu gıdıklıyor :) alışveriş yapmadan duramam ben yahu
Bana da geldi aynı fenalık.. Bu düşünce tarzını asla anlayamıycam sanırım.. Tamam evim olsun ama 2 sene sonra olsun. Ben lükslerimden kısamam
Kız cok komiksin.bende bi gülümsedim:)
Anlatirken öyle olmus olabilir.ama boğazimizdsn kismadik.saçma harcamalardan uzak durduk.hem bu 5 yıl hayatimin en güzel yıllariydi.
Begendigim seyleri aldim ama bütcem çercevesinde.
Hem bu sekilde olmazsa 2 sene sonra bile alamazdim.cünku tek maas ve esim kredi çekmiyor.birikmezdi.

Madem ev alacak parayı biriktirdiniz alın derim ama başka evlere bakın 1.kat sanırım alt katta fırın olduğuna göre fırının isi dumanı ne kadar da yok deseler olur üst katlardan silkeleme çöp atma olaylarıda olabilir yıllarca 1.katta oturdum o yüzden tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…