Kadinlar kulubunun hayatini kaybeden uyesi icime dert oldu

izmirimizmir

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
1.394
2.093
333
Kizlar dun konulara bakarken tesadufen gordum.kk nin tdilmec adli uyesi olmus.ustelik 8 aylik hamileymis araba carpmis
Bebegini sezeryanla almislar ama onunda durumu iyi degilmis.olay Bursa'da olmus.haberlerde falan gostermis.of ogrendigimden beri icime dert oldu.cok etkilendim.kendisiyle herhangi bir konuda yazismisligimiz ya da denk gelmisligimiz falan da yoktu.sadece bir kez konusunu okumustum.bebeginin babasi bebegin kendisinden olduguna inanmiyordu.hic aklimdan cikmiyor ya.allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah

ben bi üyeyi merak ediyorum. sanıyorum anteptendi. tesettürlü bi kadındı. kanser olmuştu ve yanlış hatırlamıyorsam vefat etmişti. kızı vardı. kızı nerde şimdi kimler bakıyor çok merak ediyorum. evinin fotoları vardı o evde kimler oturuyor şimdi.. ara ara hatırıma gelir ve kızına dua ediyorum Allah annesizliğini unutturacak iyi insanlar çkarsın karşısına..

Hayal diye eski bu uye haherler getiriyordu o uyemi ?
nick yanlis galiba aramada çikamdi

nickin yazimi yanlis oldu

Hayal diye eski bu uye haherler getiriyordu o uyemi ?
nick yanlis galiba aramada çikamdi

nickin yazimi yanlis oldu
Hayir tatlim o uye budegil. Ben misafirken
Gormustum senin dedigin uye evli degildi. Arkadasin bahsettigi uyenin nicki de elize elisa tarzi bir seydi.

Ben sadece bir üye hatırlıyorum.Geçen sene öldü diye kocası hesabını girip yazmıştı.
Ama gerçek olmadığı ortaya çıktı sonra.

Ben duymamistim simdi arastirdim cok üzüldüm. Nerden nereye.. Ne dertleri varmis, bebegi olacakmis. Onunla nasil bir hayat gecirecegini düsünürken acı bir kaza sonucu veda etmiş hayatına... Allahım ne kötü bir durum. Bebek yaşıyorsa güzel bakarlar inşallah, anneciğide rahat uyur yerinde..Allah taksiratını af etsin, mekanı cennet olsun inşallah.

ay çok fena... oturdum ağladım

"ben seni her kötülükten korurum ben sana kendimi feda ederim hiç bir şeyden mahrum bırakmam"

bu cümle içimi dağladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…