Kadinlar kulubunun hayatini kaybeden uyesi icime dert oldu

Yenı doğum yaptım hastanedeyım.bu haberi ilk okudugumdada çok kötü oldum etkılendım.şuan iki çocugum var .düşünmesi bile ınsanı delırtır.inşaşlh duzgun insanlar sahıp çıkar bebege.aşlh kımsenın yavrusunu anasız babasız bırakmasın

Arkadaşlar Rabbim daha kötü şeylerin önünü kesmiştir . Belki yaşasaydı çok zor şeyler yaşayacaktı ? Lütfen olumlu düşünmeye çalışalım
Zor bir hayatı varmış .. evladını diğer çocuklar gibi yetiştiremeyip her gün ölmeyi isteyecekti belki de .. bilemiyorum .. şimdi evladının da kendisinin de dünyası bitti ama ahireti kazandılar inşallah .
Hepimizin en büyük meselesi bu değil mi zaten ..
bebeğinin beyin ölümü gerçekleşmiş, Şuan ne durumdadır bilmiyorum ama o da cennetlik inşallah

Sakin ol, üzülme .. Rabbimin şefkati bizim şefkatimiz ile kıyaslanamayacak kadar büyük . Bize kötü görünen bu hadisenin rahmet boyutu vardır elbet .
Tüm annelerin şefkati toplansa , Rabbimizin şefkati yanında okyanustan bir damla bile değil ..

Ayy Allah rahmet eylesin bu gece ne kötü haberler aldık Şehitlerimizden sonra bu konu tuz biber oldu Rabbim yetimlere güç kuvvet versin. Yavrumm zor başladı hayata sınavı büyük Allah'ım yardım etsin ona.

çok üzüldüm ya şimdi baktım konularına da çok dertliymiş zaten :/

bu arada C Cansu098 diye bi üye vardı eşinden çok şiddet görüyordu, o üye de 30 mayıstan beri girmemiş hesabı da pasif. onun akıbeti ne oldu acaba şimdi merak ettim hatta zey_tin ile ona çok yardım etmeye çalıştık çok akıl verdik zamanında.

Kaan Bebek 9 kasım da taburcu olmuş görme ve duyma yetileriyle ilgili sorun yokmuş ama babaya verilmesi kötü
http://m.milliyet.com.tr/annesi-otobus-altinda-kalan-kaan-bebek-bursa-yerelhaber-1637700/

S sessiz melegim canım o üyenin haberdeki kişiyle aynı kişi olduğunu Kazen onayladı.

Mübarek gün yine alacak duası varmış Allah razı olsun hatırlatan arkadaşa. T tdilmec Allah rahmet eylesin mekanı
Cennet olsun.

Bu arada muhtemelen konu kapanacak çünkü uyelerle ilgili konu açmak yasak...

ay çok fena... oturdum ağladım

"ben seni her kötülükten korurum ben sana kendimi feda ederim hiç bir şeyden mahrum bırakmam"

bu cümle içimi dağladı...
Ayyyy ben okumuştum konuyu, hatta haberi insta da görüp muneye patlaşması için medaj atmıştım ama üye olduğunu bilmiyordum. Rabbim günahlarını affetsin cennetine koydun inşallah

Bir kez daha gördüm ki arkadaşlar dua ederken ağzımızdan çıkan her kelime her harf çok önemli rahmetli sen sağ ol başka bir şey istemem diyor ve öyle oluyor.

️Arkadaşlar Allahın hazinesi o kadar büyük ki vermekle bitmez, lütfen ağzımızdan çıkana çok dikkat edelim hele yüreğimiz yandığında ettiğimiz dualar beddualar...

ben haberlerde görmüştüm o gün gün boyu 'tüh gitti gül gibi ana' deyip durmuştum. ne garip

Çok üzüldüm ya Allah yattığu yerde dinlendirsin, keşke bebekde annesine kavuşsaydı dedim babası napıyo acaba karektersiz herif

Evet o sıkıntılarından bahsetmişti bende ona uzulme güçlü ol sen doğru olduktan sonra herşeyin üstesinden gelirsin demistim Allah rahmet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…