- Konu Sahibi izmirimizmir
-
Çocugun durumumu bu yavrum benim kurban oldugumOlmemis ama gorme yurume ve konusma duyularini kaybetmis
Sakin ol, üzülme .. Rabbimin şefkati bizim şefkatimiz ile kıyaslanamayacak kadar büyük . Bize kötü görünen bu hadisenin rahmet boyutu vardır elbet .Yenı doğum yaptım hastanedeyım.bu haberi ilk okudugumdada çok kötü oldum etkılendım.şuan iki çocugum var .düşünmesi bile ınsanı delırtır.inşaşlh duzgun insanlar sahıp çıkar bebege.aşlh kımsenın yavrusunu anasız babasız bırakmasın
Evet maalesefÇocugun durumumu bu yavrum benim kurban oldugum
Dile kolay tam 21 yıl oldu babamı toprağa koyali 21 yıldır hasretim bazen özlemiyle içimi yakan bazen beni benden alan zamanlar oluyor öyle bir süreç yaşıyorum ki her yaşadığım da en çok onların yokluğuyla baş edemiyorum ben babamı kaybettiğimde 14 yaşındaydım yaşarken kurdurdugu tüm hayaller bugün sadece benim tesellim olabildi 6 yıl önce de annemi yolladım yanına birbirini bu kadar seven insan orda cennete kavuştular onların cenneti benim özlemim yıllar geçtikçe anladım elden anne baba olunmadigini yıllar geçtikçe anladım hayatın tek gerçeği onlar olduğunu babam ben büyüdüm büyürken hep hayallerine sığındım babam bir oğlum olacak hergün dua ediyorum oğlum da dedesine benzesin diye nurlar içinde uyu orda anneme iyi bak olur mu siz beni düşünmeyin ben hergün bitiminde biraz daha seviniyorum çünki her biten gün beni size biraz daha yaklastiriyor sizi özledim
Dun bir derdim var konularina bakarken olum acisina nasil dayanilir mi neydi tam basligi su an haatirlamiyorum oyle bir konu vardi.mesajlari okurken 13.sayfaydi galiba orada birisi yazmis kj uyesi tdilmec diye.oradan ogrendimKk üyesi olduğunu nasıl öğrendiniz?
Demin yazdim canim ben de tesadufen gordum mesaflara bakarkenhakketten nerden biliyosunuz onun butaya uye oldugunu
Kaan Bebek 9 kasım da taburcu olmuş görme ve duyma yetileriyle ilgili sorun yokmuş ama babaya verilmesi kötüKizlar dun konulara bakarken tesadufen gordum.kk nin tdilmec adli uyesi olmus.ustelik 8 aylik hamileymis araba carpmis
Bebegini sezeryanla almislar ama onunda durumu iyi degilmis.olay Bursa'da olmus.haberlerde falan gostermis.of ogrendigimden beri icime dert oldu.cok etkilendim.kendisiyle herhangi bir konuda yazismisligimiz ya da denk gelmisligimiz falan da yoktu.sadece bir kez konusunu okumustum.bebeginin babasi bebegin kendisinden olduguna inanmiyordu.hic aklimdan cikmiyor ya.allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah
Ayyyyay çok fena... oturdum ağladım
"ben seni her kötülükten korurum ben sana kendimi feda ederim hiç bir şeyden mahrum bırakmam"
bu cümle içimi dağladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?