- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
- Konu Sahibi izmirimizmir
-
ay çok fena... oturdum ağladım
Hic sorma ne kadersiz bir insanmis.bebegi icin cirpinirken bebegin babasi olacak adam bwbegi istemezken o sadece yavrusu icin yasiyormus.o cok sevdigi cok istedigi hayalini kurdugu bebegini bir kez olsun goremeden gitti
"ben seni her kötülükten korurum ben sana kendimi feda ederim hiç bir şeyden mahrum bırakmam"
bu cümle içimi dağladı...
Insallah bebek iyilesir ve cokkkkkk guzel bir hayati olur.anneciginin yasayamadigi mutlulugu o yasasinI izmirimizmir şimdi siz yazınca baktım ağlamaktan içim şişti kaçırmışım ben görmemiştim bir yandan TV ye bakıp ağlıyorum bir yandan sizin dediğiniz zavallı anneyi düşünüyorum...son haber 1 ay öncesi Bebek 5 yıl takip edilmeli denmiş inş o yavrunun şansı açık olur
I izmirimizmir şimdi siz yazınca baktım ağlamaktan içim şişti kaçırmışım ben görmemiştim bir yandan TV ye bakıp ağlıyorum bir yandan sizin dediğiniz zavallı anneyi düşünüyorum...son haber 1 ay öncesi Bebek 5 yıl takip edilmeli denmiş inş o yavrunun şansı açık olur
Zaten ardından 6 kişiye umut olmuş ne güzel konu sahibi sayesinde dediğiniz gibi alacak duasını aldıAynen bende çok fena oldum boğazım ağrıyor ağlamaktan ne uyku kaldı ne bişey keşke hiç görmeseydim konuyu pek dirâyetli değilimdir zaten
Alacak duası varmış bizden ne diyelim rabbim mekanını cennet etsin..
hadi yaa
sut anne buldular çagri yapdular iyiydi duurumu öldümü((
Bursalı kızdan bahsediyorsak oğlu yaşıyordu. Başka olaylardan mı bahsediyoruz acaba?
Zaten ardından 6 kişiye umut olmuş ne güzel konu sahibi sayesinde dediğiniz gibi alacak duasını aldıinş bebeğe de annenin yerini hiç birşey tutmaz ama Rabbim başka şekilde yüzünü güldürür
Ölen üyenin linki mi bitirim? Ne olmuştu ki?
Ay bunu bilmiyordum.bir kez daha yikildim simdi of allahim of.zavalli yavrucak o bebek ya bebek.gunahsiz melek yavrum benim
Bebekte mi ölmüş yani?
Ay bunu bilmiyordum.bir kez daha yikildim simdi of allahim of.zavalli yavrucak o bebek ya bebek.gunahsiz melek yavrum benim
Evet o cumlesi benim de dikkatimi cekti."Çok teşekkür ederim bu güzel cümlelerin için kendi kendimi teselli ediyorum işte bazen diyorum Rabbim rizkimi kesse zaten canımı alırdı o yüzden belki sınavım büyük ama inşallah bunuda atlatacağım"
Bu mesajı çok çok garip .. 1 ay sonra da vefat ediyor ..
bebeği ahirette şefaatçisi olsun inşallah
Olmemis ama gorme yurume ve konusma duyularini kaybetmisyok arkadaşlar ölüm yok bu habere göre beyin felci geçirmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?