- 5 Eylül 2020
- 67
- -16
- 1
- Konu Sahibi Limoniwoman35
Bu konu başlığını açıyor olmak beni üzmekle birlikte; bir o kadar da gelecek yanıtları merak ediyorum. Lütfen ergen kızlar gibi yaklaşmayınız konuya..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu onceki konularinizdan biri. Burada da aldatilmis biri var. Su anki konunuzda da kadin neden aldatir diyorsunuz. Aldatan siz degilseniz simdi niye kadin neden aldatir diye soruyorsunuz? Erkek kullanici oldugunuzu düşünüyorum.Şuan ağlamaktan gözlerimde yaşlar tükendi desem yeridir. Çok ama çok sevdim, aşıktım ve ölene kadarda onun yerini kimse alamayacak.. Bunu bana nasıl yaptığına halâ anlam veremiyorum. Benimle birlikte iken başka bir kadınla Facebook üzerinden günlerce yazışmış, seks muhabbetleri olmuş. Bunu tesadüfen bir kaç gün önce gördüm. Kendisine sordum ve hiç oralı olmadı. Bende evden ayrıldım. Arayıp özür dilemesini, gitme demesini bekledim ama yerinden bile kıpırdamadı.
Günlerdir uyuyamıyorum sizce ne yapmalıyım?
İroni mi yaptınız?Kadınlar kolay kolay aldatmaz...
Sevilmiyorsa, aşağılanıyorsa, hor görülüyorsa, o evlilikten çıkışı yok ise aldatır....
Kadın aldatıyorsa herşeyden vazgeçmiştir...
Kadın aldatıyor ise tek sorun eşinin davranışlarıdır...
Aldatmayan erkek yokturun kadın versiyonu mu buda?Kadınlar kolay kolay aldatmaz...
Sevilmiyorsa, aşağılanıyorsa, hor görülüyorsa, o evlilikten çıkışı yok ise aldatır....
Yo hayır. Genelleme yapmayınız.Kadınlar kolay kolay aldatmaz...
kardeş sen daha yeni aldatılıp yıkılma konusu açan değil misin?? O zaman ben sana bir soru sorayım insanlar neden troller??? Zevk mi alırlar?? Nasıl bir tatmin yaşarlar?? Anlatsana biraz???Bu konu başlığını açıyor olmak beni üzmekle birlikte; bir o kadar da gelecek yanıtları merak ediyorum. Lütfen ergen kızlar gibi yaklaşmayınız konuya..
Kimsenin kendi evliliğinde 4 duvar arasında mutlu olup olmadığını bilemeyiz...Yo hayır. Genelleme yapmayınız.
Çevremde mutlu olduğu halde, hiçbir sorunu olmadığı halde sadece kendi zevki ve düşüncesi için aldatan bir kadın var mesela. Karaktersiz insanlar için nedene bahaneye ya da soruna gerek yok. İçinde varsa en en en mutlu evliliğin içerisindeyken bile aldatır.
Genelleme yapmadım aslında, %100 gibi bir ifadem yokYo hayır. Genelleme yapmayınız