Kadınlar neden mutsuzdur..

aslidere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
34
0
86
Ankara
Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var, mutsuzluklarımın nedenlerini sorgularken acaba dedim:Bu konuda yalnızmıyım? Biz kadınlar neden mutsuzluğun pençesinde kıvranırız?

ben genelde hep mutluyumdur ama kızımın diş çıkarması nedeniyle onu sabahlara kadar ayağımda sallamam şuan beni üzüyor. o yüzden yüzümü astım hem sallıyorum hem kk ya takılıyorum.

ben genelde hep mutluyumdur ama kızımın diş çıkarması nedeniyle onu sabahlara kadar ayağımda sallamam şuan beni üzüyor. o yüzden yüzümü astım hem sallıyorum hem kk ya takılıyorum

Geçmiş olsun canım,evet sıkıntılı bir süreç, sanırım anne olmak böyle birşey..

niye mutsusuz?? mutsuzluğun binbir türlü sebebi var maddi manevi ailevi sorunlar ama,,kadınlar genelde ikili gönüllü ilişkilerinde acı çekiyor,mutsuzlukdan dem vuruyor..

genelleme yapmamakla birlikte erkekler bu kadar duyarsız,düşüncesiz ve bizlerden çok farklı şeylere kafa yordukları için mutsuz oluyoruz..bir türlü kabullenmiyoruz onlar bizim gibi düşünemezler,onlar herşeyi yüselsel olarak es geçerler..

tamam detaycı olmamalarını kabullendik diyelim ama kabalıklarına,yersiz kıskançlıklarına,dövmelerine sövmelerine kılıf yok yani..

bide kendimizi mutsuz edende yine bizleriz..ta kendimiz..adam hertürlü çin işkencesini yapıyor yine de "ama seviyoruuummmmm"diyoruz:19: iyi sevmeye ve mutsuz olmaya devam o halde..

Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var, mutsuzluklarımın nedenlerini sorgularken acaba dedim:Bu konuda yalnızmıyım? Biz kadınlar neden mutsuzluğun pençesinde kıvranırız?

Mutsuz değil, aksine çok mutluyum... :21:

Öyle kesin bir dille mutsuzluğu kadınlara atfetmişsiniz ki kendimi erkek gibi hissettim bir an... :90:

Her şey hayatı nasıl yorumladığımıza bağlı, kadın erkek fark etmiyor... Aşağıdaki öyküde olduğu gibi...

ÜÇ TEL SAÇ

Bir varmış bir yokmuş. Kadın sabah kalkmış, aynaya bakmış ve kafasında yalnız üç tel saç görmüş.
"Hımm, demiş galiba bugün saçımı örgü yapacağım!!."
Öyle de yapmış, günü de harika geçmiş!!.

Ertesi gün kalkmış,
aynaya bakmış,
Kafasında iki tel saç kalmış....
"Hımm" demiş,
"Bugün saçımı ikiye ayıracağım."
Dediğini de yapmış, harika bir gün geçirmiş..

Bir gün sonraki sabah gene kalkmış,
aynaya bakmış: Kafasında tek tel saç var.
"Tamam, tamam demiş. Artık bugün at kuyruğu yaparım."
Öyle de yapmış ve çok çok güzel bir gün geçirmiş.

Daha sonraki sabah
aynaya baktığında
kafasında bir tek tel bile kalmamış!!!.
"Vayy!" diye bağırmış.
"Bugün saç derdim yok!"

Bakış açısı herşeydir!
Gerektiğinden kibar ol,
Tanıdığın herkes kendi savaşını yaşamakta zaten.
Basit yaşa.
Cömertçe sev,
yürekten düşün sevdiklerini,
Tatlı konuş..
Hayat, fırtınanın geçmesini beklemek değildir ki!...
Yağmurda dansetmeyi becerebilmektir...

-Alıntı-

Back
X