Kadınlara iyi davranılmazmış

24 yaşındayım 10 aylık evliyim . Eşim çok kötü davranıyor bana. Neden böyle davrandığını sorunca , kadınlar kendilerine iyi davranan erkekleri sünepe olarak görürmüş. Bazen eve bile gelmiyor.Durumu iyi. Eve para getiriyor ama kendi parası değil , kayınbabamın parası.

Daha önceki ilişkilerimde çok üzdüler beni tüm iyi niyetimi tükettim diyor . Kadınlara karşı ne güvenim var ne sevgim var diyor.
Benimle neden evlendin diye sordum . Cevap vermiyor . Sevgiliyken çok dalgındı sessiz sakin biriydi . Nasıl böyle oldu anlamadım .

Psikolaga mı gotüreyim. Evlilik terapistine mi ? Ne yapacağımı şaşırdım. Aşığım boşanmak istemiyorum. Çözüm bekliyorum arkadaşlar .

Tatlım bence sen terapiye git neden böyle biri ile evlendin. Herhalde bekarken de aynı kafadaydi

Ama çok saçma bu yaşanılanlar ikimiz de belli bir yaşa gelmiş olgun insanlarız
[/
Eğer evliliği devam ettirmek istiyorsaniz sizde onun gibi yapın.Oh adamdaki rahatlığa bak insanlar boyle karşındaki ses çıkarmasa hemen üste çıkıyorlar eski aşkları onu cok kullanmışlar herhalde siz her dediğine uyunca bu ego yapmış

24 yaşındayım 10 aylık evliyim . Eşim çok kötü davranıyor bana. Neden böyle davrandığını sorunca , kadınlar kendilerine iyi davranan erkekleri sünepe olarak görürmüş. Bazen eve bile gelmiyor.Durumu iyi. Eve para getiriyor ama kendi parası değil , kayınbabamın parası.

Daha önceki ilişkilerimde çok üzdüler beni tüm iyi niyetimi tükettim diyor . Kadınlara karşı ne güvenim var ne sevgim var diyor.
Benimle neden evlendin diye sordum . Cevap vermiyor . Sevgiliyken çok dalgındı sessiz sakin biriydi . Nasıl böyle oldu anlamadım .

Psikolaga mı gotüreyim. Evlilik terapistine mi ? Ne yapacağımı şaşırdım. Aşığım boşanmak istemiyorum. Çözüm bekliyorum arkadaşlar .
Siz yara bandi olmussunuz. Esiniz sevgiliyken dalgin degilmis, ya yeter artik evleneyim demistir ya da evlen artik oglum diyen annesinin sozunu dinlemistir. Erkekler sevgiliyken dalgin olmazlar konu sahibi. Siz sinyalleri yanlis algilamissiniz. Siz onu sevebilirsiniz. Ama o sizi ne seviyor ne de saygi duyuyor. Eski yasadiklarinin acisini sizden cikarmaya meyili var gibi duruyor. Simdi psikolojik olarak yipraniyorsunuz. Dilerim siddet boyutuna cikmaz. Bir de niye ona asik oldugunuzu iyi dusunun. Evliligi mi seviyorsunuz, duzeniniz bozulmasin diye mi sevdiginizi bir dusunun derim. Size cicek gibi davranani,gozunuzun icine bakana asik olun. Daha gencsiniz,layik oldugunuz evlilik boyle olmali.

Back
X