Anket Kadınlarda çekiciliği tamamen yok eden hareketler nelerdir?

Kadınlarda çekiciliği tamamen yok eden hareketler nelerdir?

• Ankete Katılan
    690
bir bayan her zaman temiz ve bakımlı olmalı güzel kokmalıdır ter kokusu çekiciliği yok eder hatta çekicilikten bir kırıntı bile bırakmaz

küfürlü yada argo konuşmak bayana hiç yakışmıyor onu erkeksi kaba saba gösteriyor

sigara içmek görsel olarak bayanın çekiciliğini yok etmez ama sigara kokması oldukça iticidir

aşırı ve yanlış yapılan makyaj kadını palyoçaya çevirebilir

bakımsız tırnaklar ve dişlerde oldukça iticidir,

yemeği dışardan bakıldığında göze hoş görünmeyecek masada ki diğer insanları görsel olarak rahatsız edecek şekilde yemek oldukça itici olur

eşim e sordum ona göre

kadınlarda kısa saçın,
kilolu olmasının,
bakımsız olmasının,
giyimine özen göstermemesinin,
yaşına ve fiziğine uygun giyinmemesinin,
kötü kokmasının,
yanlış yapılan makyajın,
bakımsız tırnaklar ve dişler,
kaba bir ses tonunun
çekiciliğini yok ettini söyledi

Son düzenleme:
burdaki şıkların hepsi var tercih olarak ter kokmasını işaretledim
ağız kokusu,bakımsız dişler,koltuk altında ve bacakta görünen kıllar,boyası akmış saçlar,ojesi dökülmüş tırnaklar, yanlış yapılmış ve aşırı yapılmış makyaj,yanlış giyim tercihi de sayılabilir
ayrıca asık surat da kesinlikle itici yapar :82:

bunların içinde en kötüsü bana görede ter kokusu ama bunun yanında sigara,küfür,bakımsız tırnaklarda çekiciliği yok ediyor

hemen hepsi kötü, sigara içmek hariç çünkü bu bir görgü ya da ahlak imgesi değildir. aşırı makyaj ise eğer yanlış yapılmışsa kötüdür ve tüm makyaj ürünlerini kullanarak hafif ve güzel makyaj yapmak mümkünken fazlasının gereği de yok. ter kokusu kesinlikle rezalet, küfür felaket
bunlara ek olarak nezaketsizlik diyebilirim ve bir ortama girdiğinde kadının öncelikle yapması gereken şey oraya hemen uyum sağlamak değil önce etrafındaki şeyleri iyice algılayarak nasıl davranması gerektiğini çözümlemektir.

öncelikle küfür etmeleri, ter kokmaları, aşırı ve yüzüne yakışmayan makyaj yapmaları, yapmacık, havalı davranmaları ...

Valla bilmiyorum ama bazı araştırmalarda erkeklerin ter kokusundan tahrik olup karşısındakini çekici bulduğunu filan yazıyorlar nasıl oluyorsa:roflol::roflol:

Şöyle bir diyalog olabilir ;
Leş gibi koksanda çok çekicisin güzelim.
dislek.jpg

Bana göre iğrenç yanlış anlaşılmasın.

Burda bahsettikleri aslinda ten kokusu herkesin kendine has kendine ait bir kokusu vardir. o koku cekici gelir 3-5 gün yikanmayip pis ter kokusu degil :37:

Kabadayılık taslamaları , erkeklere özenerek alkol sigara vs içmek ve diğer insanları kendinden küçük görerek dalga geçmeleri çok itici.

Back
X