Kadınlardan hoşlanıyorum.

Oku o zaman acik acik cahilim demeye utan yani cahilsin ve turk toplumu adetlerine uyan bir yobaz illa banlatcaksin adami saygisiz
Saygısız olan kim acaba . Senin gibi terbiyeden yoksun yetişen çoluk çocuk yüzünden hergün neler görüyoruz . Sana acıdım sadece . O beğenmediğin Türk toplumunun mensubu olma ozaman . Yobaz olmayan yerde yaşa . Burası kimsenin egosunu tatmin edeceği bir platform değil . Bilgilendirme ise bu böyledir deyip bırakacaksın . Kimse kimsenin bilgisini eğitimini aşalıyacak durumda değil. Merak etme seni şikayet edecek kadar ciddiye almıyorum . Benim gibi Türk toplumu yobazı yüzünden banlamazsın

Saygısız olan kim acaba . Senin gibi terbiyeden yoksun yetişen çoluk çocuk yüzünden hergün neler görüyoruz . Sana acıdım sadece . O beğenmediğin Türk toplumunun mensubu olma ozaman . Yobaz olmayan yerde yaşa . Burası kimsenin egosunu tatmin edeceği bir platform değil . Bilgilendirme ise bu böyledir deyip bırakacaksın . Kimse kimsenin bilgisini eğitimini aşalıyacak durumda değil. Merak etme seni şikayet edecek kadar ciddiye almıyorum . Benim gibi Türk toplumu yobazı yüzünden banlamazsın
Ben ataturk cocuguyum merak etme sizin gibi din adetleri uzerinden gitmem ve kimseyide yadirgamam. Igrencsiniz keske ölseniz sizin gibiler

Ben ataturk cocuguyum merak etme sizin gibi din adetleri uzerinden gitmem ve kimseyide yadirgamam. Igrencsiniz keske ölseniz sizin gibiler
Cahil ve yukarida... ayni olayin icine yakismayan 2 sozcuk... tamam
Sana laf anlatmak için kendimi yoramıycam . Anan baban düşünsün . Derdine yansın. Hayatta başarılar güzel çocuğum

Şu yorumunuz o kadar çelişkili ki.kimseyi yadırgamam diyorsunuz ama sırf sizin gibi düşünmeyen birine hakaret ediyorsunuz herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil.kim neye inanıyorsa inansın saygı duyarım insanlara aşağılama hakaret etmeye hakkınız yok

Şu yorumunuz o kadar çelişkili ki.kimseyi yadırgamam diyorsunuz ama sırf sizin gibi düşünmeyen birine hakaret ediyorsunuz herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil.kim neye inanıyorsa inansın saygı duyarım insanlara aşağılama hakaret etmeye hakkınız yok
Boşver ben onu kale almadım . Ben zaten dinle ilgili falan yorum yapmış değilim . Zaten hatırladım ben onu konularından . Allah yardımcısı olsun

Boşver ben onu kale almadım . Ben zaten dinle ilgili falan yorum yapmış değilim . Zaten hatırladım ben onu konularından . Allah yardımcısı olsun
Evet zaten siz dini yorum yapmadınız karşıdaki kişi yaptı hakaret ederek hem de. çok sinir oldum biraz saygı yani.neyse insan kendine yakışanı yaparmış...

Ne kadar iğrenç bir insan olduğunuzun farkindasiniz dimi :işsiz: yoksa bir insan bu kadar küçülemez de:duduk:

Bence denemelisin öyleyse tabiki. İnsanlar da yok fake yok tedavi ol şaşırdım yani bence çok normal bir şey. İki tane lezbiyen arkadaşım var bir tane de hetero ama deneyen arkadaşım olmuştu.Gayet de arkadaş kalınıyor.

Nasıl mutlu olacaksan onu yapmalısın bence kafana bile takma. Şu an memnun değilsen kadınlarla keşfeg bakalım belki lezbiyen olmayadabilirsin ama ne olursan ol ikisi de aynı şey bence mutlu olduktan sonra.

Ay çok sinir oldum ban yememek için konudan çıkıcam sizin yerinize ben şikayet ettim bu klavye artistini merak etmeyin
Bunca yıldır bu sitedeyim . İlk kez uyarı aldım. Bir gündür cezalıydım polemik sebebiyle . O zaten alışkındır ban yemeye .

Arkadaşım bu psikolojik yada hormonal bir sorun yaşadığınızdan olabilir. Bu bir çok kavmin helak olma nedeni aynı zamanda. Biyolojik bir sebebten kaynaklanmıyorsa ciddi bir sapkınlık aslında. Tedavi olmanızı öneririm. inanç olarak nasıl bir anlayışınız olduğunu bilmiyorum ama etkili olabilecek kişiler ile görüşün. Son zamanlarda dikkat ediyorum eşcinsellik çok konuşulan korunan desteklenen bir durum oldu yabancı dizi ve sinemalarda bol bol bu tarz sahneler görüyoruz. Bu kareler bilinç altını yönlendiriyor dikkatli olmak lazım. 😔

Back
X