kadınları kullanma klavuzu hazırlıyorum

hulyanisanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
412
3
46
Ankara
Evet hanımlar eşimin dalga geçip bir kullanma klavuzun olsada okusam demesi üzerine bu klavuzu hazırlamaya karar verdim :) şimdi neler eklemeliyim fikirlerinizi bekliyorum :) teslim tarihine 1 ay felan var.. fikirlerinizi bekliyorum :)
açık
net
can alıcı
eğlenceli olmalı...

Benim ilk aklıma gelen şöyle yapıyorsam bu demek tarzında bir bölüm. Klasiktir, mesela neyin var dediğinde yok birşey diyorsanız kesin birşey vardır. Genelde erkekler inanıp kurcalamıyo sonra, biz bayanlarda anlamasını bekliyoruz. Bu tarz açıklayıcı şeyler yazabilirsiniz. Ben böyle dedim sen şöyle anla ve ona göre hareket et gibi şeyler

1-sev
2-sahiplen
3-ilgi
4-bunları göstermekle başla
saygı,vefa ve merhametle devam et..

Son düzenleme:
Benzerlikler olsa da her kadın farklıdır, ben kendimde örnekleme yaparak bir iki şey yazacağım.
*Bir kadın kocasının söylediği bir şeye "iyi tamam" diyorsa aslında bunu yapmak istemiyorum ama sırf sen istedin diye kabul ediyorum demek istemiştir.
*Canı sıkkın yüzü düşmüşse illaki bir şey olmuştur, bir şey yok demesine aldırma
sadece biraz nazlanmaya, anlaşılmaya ve ilgiye ihtiyacı vardır.
*Senin işin bitmeycek herhalde ben gideyim olur mu denildiğinde, iyi git diyorsa ve vurgu varsa aslında gelmek istiyordur ama yetişemiyordur, yardım et işleri birlikte bitirin ve birlikte gidin.
Aksi halde gerçekten gelmek istemese kendisi teklif eder, ben gelemeyeceğim sen git der.
*Durup dururken sana çatıyorsa muayyen günü yaklaşmıştır, alınganlık yapma siniri sana değil. Şımart, çikolata al, sarıl ağlamasına izin ver dışarı çıkar.
*Özle günlerde tepkisiz kalınması bunu takmadığı anlamına gelmez, aksine çok kırılmış üzülmüştür.
Her ne kadar yine bir şey yapılmayacağını bilse de kendince beklenti içine girmiştir ama hüsrana uğramıştır, sessizliği ondandır.
*Ben artık sana bir şey demiyorum dediğimizde gerçekten bir şey demek istemediğimiz için değildir, artık bıkmış usanmış ama bu konu hakkında hala deli gibi kavga edesi vardır , ama sonunda yi,ne anlaşılmayacağını bildiği için susarak trip atmayı tercih eder.

Son düzenleme:

Güzelmiş :)
mesela hiç romantik değildir bugüne kadar sevgililer günününde bana hiçbirşey almamıştır ticari bir olaymış o yüzden almıyormuş
ev işlerinde hiç yardımcı olmaz bunlarıda hoş bir şekilde söylemem lazım etkili olmalı tabii

sinirliyken git diyorsa o aslında gitme demek istemiştir yanında kalıp şımartılmayı bekler :))
- aynı zamanda tripliyken bütün dediklerinin zıttını demek ister

günaydın hanımlar

günde 1 güzel mesaj istiycem 1000 msj hakkı 1000- 30 çok değil herhalde

ayda bir kez akşam mümkün değil çocuklardan dolayı ama öğlen olabilir çacuklar olmdan yemeğe gitmek

garanti başlangıç tarihinunla evlendiğiniz gün Teknik servis büroları:Götüreceğiniz haz alacağı her türlü ortam
kullanım süresi:Kullanış taktiklerinize usulünüze bağlı

cihazı kullanırken dikkat edilecek hususlar:mümkünse aracı kablo kullanmayın (anne , baba diğer akrabalar)
dikkatli kullanın.
baş ve gövde kısmı kullanıma bağlı hasar görebilir nazik ve dikkatli kullanılmalıdır
bozulduğunda çalışma sesinden anlayabilirsiniz kapağı kaldırıp aksamlarını inceleyin
sık aralıklarla kontrollerini yapın
kaldırabileceğinden fazla yük yüklemeyin
tasarruf sağlamak amacıyla düzenli aralıklarda yağlayın
cihazı okşar gibi nazik kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…