kadınlarımız

tibettem

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
440
238
303
erkek zorbalığı ,eşkiyalığı nereye kadar devam edecek....
o annenin yerine koydum kendimi,o çocukların yaşadıgı tramva...

Yazık günah ya nasıl ağlıyor çocuklar 'Hayır baba yapma diye'. Gecelerce rüyalarına girer çocukların o kapı. Evine girip kapını kitlediğinde bile güvende olmadığını bilmek. Korku filmi sahnesi gibi.
Hadi karından nefret ediyorsun. Gözün hiçbirşeyi görmüyor. Çocuklarını da mı düşünmüyorsun hayvan herif. Sorsan sinir krizi, cinnet anı der ama polis gelmeden apar topar kaçmayı düşünebiliyor. Konu kendi iyiliği olunca zihni berraklaşıveriyor biranda.

Allah belasini versin pislik o çocukların sesi annenin çaresizliği iyiki videoya cekmis içerden çıkamamalı bu adii

Her zaman derim kadın dayanışmasının az olduğu geri kalmış ülkelerde bu tip olaylar olur olucaktır da
O çocukların seslerinden çok etkilendim
Allah böyle pislik adamların belasını versin

Canavar!!
Sen o cocuklarin tirnagina kurban ol be!!
Bir bitemediniz allahin cezalari !
Rabbim yaniniza birakmayacak insallah...

bu adamın tv kanalı varmıs kadın 3 kere bosanma dılekcesı vermıs ama bosanmamıs sonunda bu olay oldugunda karakola gıtmısler ıkısını aynı anda bırakmıslar kadın bu kez korkmus bunu nıye serbest bıraktınız demıs yetkılı memurda kanunlar boyle bızım yapabılecegımız bırsey yok demıs boyle olunca kadın komsudan cocuklarını alıp aılesının yanına gıtmıs

bu mevzu yenı degılmıs aslında ama adam hala tehtıtler savurdugundan bunu yayınlamak zorunda kalmıs cocuklar orda o gurultuye sese uyanmıslar uyuyorlarmıs gecesınde sabaha kadar adam dovmus kadını uyumus sabah uyanmıs yıne dovmus sese cocuklar uyanmıs

adam cok alkol alıyormus. kapıyı adam parcalamıs senı oldurucem deyıp arabaya ınmıs arabada sılahı varmıs kadın bılıyormus kadın hemen polısı aramıs polısler hemen gelmıs. hatta adam kadının telını saklamıs ama kadın bulmus gızlıce yerınden almıs oyle aramıs polısı komsulardan ılgılenen olmamıs o esnada

Tüylerim diken diken izledim resmen bu ne canilik bu ne vurdum duymazlik bu ne bencillik ve kibir hasta ruhlu insan o sabi subyanlara yazik gunah Allahindan bulsun yavrum nasil bagiriyor yaa :KK14: :sinirli::KK61: bolelerine temiz bi dayak atcaksin kiricaksin bikac yerini bak bakalim yapiyomu birdaha öküz

Kadın ya da çocuklar ölmediği sürece dikkat edin ölmediği sürece bu adama hiçbir şey olmaz. Ha bi de içlerinden birisi adamı öldürmedikçe... Bu dünyadaki adalet budur. Dünyanın hiçbir yerinde saldırgan hapiste yıllarca tutulmaz suç yoksa ceza da yoktur. Engellenebilir mi bilemem. Ama bu adiler işin yolunu bulmuş bi de intihar ediyorlar ki hapse girmesinler diye. Allahım insanlar bu kadar yoldan çıkacaktı madem ne diye günahsızları hedef almalarına bu denli müsaade ediyorsun :( bugün kıyamet kopsun da haksız bir can daha üzülmesin haksız bi dal daha kopmasın bu leş dünyada :(

Yanlis hatirlamiyorsam eger ingilterede parkta oturan kizlari korkuttu ve bu da orada insanlarin rahatca dolasamamasina, korku duymasina sebebiyet verecegi icin hapis cezasi vermislerdi bir adama
Tamam karsilastirmak yanlis olabilir ama bu hapis islerine de bir cözüm aramak lazim
en basitindan kamu cezasi, sokaklari temizlesin tüm gün, kamusal alandaki tuvalet bekcileri yapilsin
Yani bu kafalar da rahat aamaan ne olacak diyorlar
Tarlaya toplasinlar göndersinler zinzire vurulu bari bir ise yarasinlar
Canavarlik bu gördügüm

Canavarlar sizin neyinize babalık kocalık. Bu dünyada o kadar iyi eşler babalar var onların hatrı için evliliği hala savunuyorum.
Binlerce yıllık kadınlara karşı yapılan insan hakları ihlalinin sonucu bunlar. Toplum erkeğin hakkı olduğunu düşünüyor. Gerçekten bazıları aile dediğimiz vakit erkeğe ait bir eşya algılıyor. Kadının ve çocuğun hiçbir hakkı yok o evde. hele de kadının bir insan olduğunu erkekten farksız aynı onun gibi bir insan olduğunu kabul etmek istemiyor.

Oha resmen kalbim parçalandı o yavrulara,o kadına. Lanet olsun böyle zerre insanlık görmemiş heriflere. Ömür boyu iyileşmeyecek bir iz bıraktı işte. Inanamiyorum!

Back
X