Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben koruma isterim. Kazayla hamilelik olmasın şimdi durduk yereha bide kadın erkekten koruma istermiş..taş devrinde yaşıyoruz ya![]()
Canım benim bunlar hayatın gerçekleri ben çok mutluydum bir zamanlar yer yüzünde benden mutlusu yoktu eşim aşıktı bana amA öyle değil miş bunu sonradan öğrendim
Demem o ki şu Zaman'da erkeklerin yolda güzel kadın görünce bakmamaları gerçekten imkansız
Dobra oluyorum ben bile bakıyorum yani çok bakımlı güzel kadın görünce
Ya kocanı alıp ıssız bir adaya gideceksin başka bir kadın olmayan yada bu acı gerçekleri bileceksin...
Ben koruma isterim. Kazayla hamilelik olmasın şimdi durduk yere![]()
![]()
Eee baksın ne yapayım?
Başka kadına baktı diye mi açacam davayı?
Anlamadım???
ee baksın bende bakıyorum.. yakışıklı adam görünce de bakıyorum üstüne atlamadığım sürece sorun ne?
Aşiri komik ki Türkiye gibi bir yerde kadin cinayetleri en üst seviye'de olduğu bir dönemde ? KADIN ERKEKTEM KORUMA ISTERMIŞ MIŞ.ha bide kadın erkekten koruma istermiş..taş devrinde yaşıyoruz ya![]()
Senin gönlün ferahsa diyecek birşey yok ha aldatmış ha bakmış aynı şey
Boynuzlu gez o Zaman hayatından memnunsan...
Göz zinası diye bişy duydunuz mu hiç...?
Ama adam alınacak şeyin boyutunu soylememis ki . genel olarak ne alirsa tamam deyin demis . Düşün zor durumdasınız esin araba almak istiyor demez misin hayatım suan zor durumdayız biraz ertelesek ? Diye. Yani yine de hiç sorgulamaZ sizi zora soksa da tamam mi dersin?Ben ilk 6 dkda bir şey görmedim abes ya.
Cidden bir şey alacaksa mesela niye aldın demem, vardır bir bildiği derim. Zira eşim de ne aldığımı ettiğimi sorgulamaz. Peşine düşmeyiz öyle şeylerin.
Ciddi şeylerle fikir alınır sadece.
Olması gereken bu değil mi?
Ya canim sen bizim eşlerimizin bize nasıl davrandığını ne biliyosunda bu kadar rahat nutuk atar gibi sunuş yapabiliyorsun ? Hadi diyelim senin dediğin gibi ne olucak ???
Yarin topluca gidip boşanma davasimi acalim ? Bir video yuzunden ?
Allah aşkına başkalarının söylemlerine göre şimdi ay erkeklere güven yok kesin benim eşimde aldatıyor mu diyelim yani ne alakası var ya. Sizin evliliğiniz yolunda gitmiyorsa niye genelleme yapma gereği duyuyorsunuz ki 3. şahısların dediğine göre mi eşimi sorgulucam ben. Siz madem böyle bir adama evlisiniz ayrılın ama en aşkım canım diyen bile yapıyormuş demek ne demek. Valla ben eşime güveniyorum her an zaten yanımda her an sevdiğini de söyler her yerde de beraberiz buna bakarak mı şüphe duyacağım.
Göz zinası diye bişy duydunuz mu hiç...?
Ahhh canım benim...Senin gönlün ferahsa diyecek birşey yok ha aldatmış ha bakmış aynı şey
Boynuzlu gez o Zaman hayatından memnunsan...
Aa alamaz tabi ki kadın sonuçta , erkek olsa tamam ne isterse yapar . Off sacmalamis sinirim bozuldu çok . Ne beklersin Zaten böyle adamlardan mantıklı bi laf etse sasirirdim.Tam tersini sormak lazım bu adamlara.
Çalışan kadın kocasının onaylamadığı bir şeyi almak istiyorsa kendi parası olduğu için alabilir mi?
neden ihtiyaç duydun böyle bir genellemeye?Valla videoyu izlemeden yorum yapanları dikkate almıyorum önce izleyin
Önemli olan hacı hoca olması değil gavur olsa da müslüman da olsa psikolog bu alanda
Bence Ada'm haklı doğru söylüyor acı ama gerçek... Eşleriniz size ölüp bitiyorsa çok seviyorsa göründüğü gibi değil bilin ...