Kadınların erkekler hakkında bilmesi gerekenler...

Adamı izleyemem şimdi oturup 45 dk :)

Ama yorumlardan az çok niyeti anlaşılıyor da bizim Türk kadını da bazı seyleri yanlış anlıyor. Mesela kadın olarak o gece dışarı çıkamıyor mu? Eşim de çıkmasın o Zaman diyor. Para kazanmasına rağmen kendi gönlünce harcayamıyor mu , o halde koca da ona soracak üç kuruş harcarken. Kendi erkek arkadası yok o zaman adamın da kız ark olamaz... Vs

Eşitlik değil bu..Özgürlük hiç değil..

Eşim istediğini alır, istedği yere gider. Asla sıkmam, kısıtlamam, boğazında ellerimi hissetmez. Kendime yakıştırmam bunu.. Zihinsel engelli muamelesi yapıp herşeyine burnumu soktuğum ( sokmam gereken) Adama saygı duyup da koca diye koluna giremem ben.

Bana gelince onun sahip oldugu hakların hepsine bende sahibim. Asla kısıtlanmaktan, ıkıncı sınıf insan muamelesi görmekten, işime karışılmasından hoşlanmam..

Bana göre eşitlik, saygı ve özgürlüğün tanımı budur. Ben yapmıyorsam o da yapmasınla olmaz o iş.

Ben erkek arkadasimdan cok daha fazla güzel kadınlara bakıyorum, hatta o bakmıyor ben gösteriyorum, "Şu kadın ne kadar güzel, şu kız çok tatlı baksana" diyorum. Çünkü güzel insanları seks objesi olarak değil, bir sanat eseri güzelliğinde değerlendirmek de mümkün. Sizin sandığınız gibi hormonları tarafından kontrol edilen, beyni yeterince gelişmemiş yaratiklardan olmak zorunda değil herkes, her bakış zina olmaz, niyet önemli. Niyetinin kötü olduğunu düşündüğünüz kişiyle evlenmek, evli kalmak sizin sorununuz.

ay ben bi kere burada bir konuya
güzel kız gördüğümde ben de bakarım, eşime de gördün mü derim yazdım
ne sapıklığım kaldı, ne namussuzluğum kaldı, ne hakaret ne hakaret yazdılar bana, hem de 1 kişi değil, birkaç kişi birden
sanki bakıyorum da iç geçiriyorum, sanki art niyetli hayallere dalıyorum, tövbe tövbe

bir programda Cübbeli Ahmet Hoca'ya Fatih Altaylı sordu
kadına bakmak zina mıdır
adam dedi ki ne gözle baktığına göre değişir
(tam da o zaman damacana olayı gündemdeydi)
o gözle bakarsan, damacanaya bakmak da zinadır:-)

valla ben de 26-27 ye kadar galiba @CeYz gibi sara sara izledim
aldatmaya dair birşey duyamadım ama dediğim gibi sara sara izledim
aynen, algılar diyor, aklına gelir diyor vs
evet, eşiniz cinsellik isterse reddetmeyin diyor 23'ten önce ama bunu herkes söylüyor, hoca işi değil yani:KK58:
saygı kavramını da bence ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlatmış, işte buradaki konu sahibi gibi indirgeyenler için bence:ukala:
adamın söylediği şu laf çok doğru yanlız
"eşinize annesi gibi davranmayın, çocuğunuza davranır gibi davranmayın, bırakın ne hata istiyorsa yapsın (hatadan kasıt aldatma değil, yanlış yola sapma, ihtiyaç olmayan eşya alma vs)"
bizim kadınların çoğunun sorunu bu, o eş ya eğitilecek ya eğitilecek
:KK70:

bende dönüp izledim biraz ..
erkeği reddetmeyin erkek olduğu anlasın diyor.. sadece evde değil dışarda da erkek olduğunu anlarmış .. :ukala::ukala: eğer reddetmezseniz sizi sever diyor..
adamın bütün erkeklik olayı pipisinde mazallah bir hastalık falan geçirse etek giyecek sanırım :KK70:

Ben bizim kadınlarımıza acıyorum, bazı kadınlar 'cinsel anlamda istekliyim acaba sapık mıyım, abaza mıyım, acaba bende bi sorun mu var' diye düşünüyorlar.

bir kadın yazmıştı istekliyim diye
azgın teke dediler kadına:63:

Videoyu izlemedim ama hacı hoca takımının nasihati belli.

Erkekler sadakatli olamaz allah böyle yarattı siz aldatmalarına göz yumun.

Herif dövsün sövsün siz ses etmeyin koca rızası olmadan cennet yok bidi bidi bidi

Kocan cinsellik ister sen hayır dersen tüm melekler sana tüm gece lanet eder elbette haşa kutsal melekler kerhanecibaşı olmuş milletin uçkurunun takibini yapıyor

Siz geçin hacı hocayı en iyisi.
:KK9::KK9::KK9:

Sayın bdv konuları açan Muhterem Bayanlar;demek oluyor ki açtığınız konular gün gelir sizi tırmalar....Herkesin her yaşadığı sorunu,burada açtığı sorunu, başka başlıktaki konuda yüzüne vurun vurun durun...Ne ala memleket!
Bdv de sadece neden alışveriş yapıyorum diye konu açın ;en temizi!
Neden?
Kocam beni aldatıyor diye konu açmak başka bir şey. Sizin kocanız da kesin aldatır diye konu açmak başka bir şey. Bu konu açmakla da alakalı değil ki. Bana bunu iş arkadaşım da söylese, seninki aldattı diye benimki de aldatmak zorunda değil derim.
Gelsin derdini sorununu anlatsın ama kendi hayatını, kendi öğrenilmiş çaresizliğini bize de dikte etmeye çalışırsa, cevabını da alır.

Ben bizim kadınlarımıza acıyorum, bazı kadınlar 'cinsel anlamda istekliyim acaba sapık mıyım, abaza mıyım, acaba bende bi sorun mu var' diye düşünüyorlar.
Hepsi öyle değildir, sanırım. En azından genç kuşakta biraz daha azaldı. Ama yine de devam ediyor tabii.

Neden?
Kocam beni aldatıyor diye konu açmak başka bir şey. Sizin kocanız da kesin aldatır diye konu açmak başka bir şey. Bu konu açmakla da alakalı değil ki. Bana bunu iş arkadaşım da söylese, seninki aldatacak diye benimki de aldatmak zorunda değil derim.
Gelsin derdini sorununu anlatsın ama kendi hayatını, kendi öğrenilmiş çaresizliğini bize de dikte etmeye çalışırsa, cevabını da alır.

Hepsi öyle değildir, sanırım. En azından genç kuşakta biraz daha azaldı. Ama yine de devam ediyor tabii.
Konu sahibinin, önceki konularını bilmiyorum...KISACA size cevap vermem için önceki konularınıza bakmam gerek:KK70:

Ben ilk 6 dkda bir şey görmedim abes ya.
Cidden bir şey alacaksa mesela niye aldın demem, vardır bir bildiği derim. Zira eşim de ne aldığımı ettiğimi sorgulamaz. Peşine düşmeyiz öyle şeylerin.
Ciddi şeylerle fikir alınır sadece.
Olması gereken bu değil mi?
Canım hersey danisilmali derken markete alışverişe bilmem nereye gitmekten bahsetmiyorum şahsen ben .
Ama tutup da bir yere bir ödeme yapılacaksa bir durum olusacaksa veya eşim bana hayatım şöyle yapmayı düşünüyorum derse ben tabi ki neden hayatım nasıl olacak nasıl edeceğiz diye elbette sorarım. Ki eşim de bana sormalı zaten . Beni yok sayan bi adamla nasıl bi evlilik olabilir ki ya . Kadın kocasının ne yaptığını sorgulamamali gibisinden şeyler var videoda . Bu bence kabul edilebilecek bi durum değil. Bu hayatı bu evliliği birlikte yasiyorsak elbette bana sormalı bende ona sormaliyim.

Neden?
Kocam beni aldatıyor diye konu açmak başka bir şey. Sizin kocanız da kesin aldatır diye konu açmak başka bir şey. Bu konuyla da alakalı değil ki. Bana bunu iş arkadaşım da söylese, seninki aldatacak diye benimki de aldatmak zorunda değil derim.

Çok şükür genç kuşaktan değil öyle düşünenler. Değişelim artık, yıl olmuş 2016. Cinsellik olmadan hayat mı olur? Millet hayattan nasıl zevk alıyor bazı insanları anlamak zor. Beyinde bitiyor mesele.

Videoyu izlemedim ama hacı hoca takımının nasihati belli.

Erkekler sadakatli olamaz allah böyle yarattı siz aldatmalarına göz yumun.

Herif dövsün sövsün siz ses etmeyin koca rızası olmadan cennet yok bidi bidi bidi

Kocan cinsellik ister sen hayır dersen tüm melekler sana tüm gece lanet eder elbette haşa kutsal melekler kerhanecibaşı olmuş milletin uçkurunun takibini yapıyor

Siz geçin hacı hocayı en iyisi.

:KK52::KK9:

Adam 45 dk kadın erkek anlatmış sen kvyi anneyi zorla çıkarmışsın panpa :halay: kvsevmezlere de gün doğdu tabi:KK50:
:D :D hehehe muzdarip olduğum konuya cekmisim dimi ister istemez :KK45:Ama sair demiski( sair ben oluyorum:KK76:) Boyle din uzerinden prim yapan adamlar her fırsatta kadını ezelim,susturalim anasıyla da olsa seksle de olsa kadın razi olsun sussun cabasindalar:halay::KK45:

kendine şeyh diyen bir deyyus çıkıyor erkekler böyledir fıtrattır diyor aldatmayı normal göstermeye kalkıyor bir başkası da aa bakın normalmiş bu deyip bizi inandırmaya çalışıyor. yazık ya. demek ki müslüman kadınlara aldatılma serbestmiş bu mudur?

Şu videoyu izleyin ve eşlerinizi gözden geçirip yorum yapın hadi.
Niye adamın birinin lafıyla kocamızı gözden geçiriyoruz, anlamadımki..:KK64:
Hayat bizim koca bizim:halay:
Az gelişmiş tipleri koca yapınca başına gelenleri yaşayabilirsin..
Yani bir kadının erkekler hakkında bilmesi gerekenler, meymenetsiz bir adamın fikirleri değildir..

Back
X