Kendini suçlu hisseden çok.Ben bizim kadınlarımıza acıyorum, bazı kadınlar 'cinsel anlamda istekliyim acaba sapık mıyım, abaza mıyım, acaba bende bi sorun mu var' diye düşünüyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini suçlu hisseden çok.Ben bizim kadınlarımıza acıyorum, bazı kadınlar 'cinsel anlamda istekliyim acaba sapık mıyım, abaza mıyım, acaba bende bi sorun mu var' diye düşünüyorlar.
Ben erkek arkadasimdan cok daha fazla güzel kadınlara bakıyorum, hatta o bakmıyor ben gösteriyorum, "Şu kadın ne kadar güzel, şu kız çok tatlı baksana" diyorum. Çünkü güzel insanları seks objesi olarak değil, bir sanat eseri güzelliğinde değerlendirmek de mümkün. Sizin sandığınız gibi hormonları tarafından kontrol edilen, beyni yeterince gelişmemiş yaratiklardan olmak zorunda değil herkes, her bakış zina olmaz, niyet önemli. Niyetinin kötü olduğunu düşündüğünüz kişiyle evlenmek, evli kalmak sizin sorununuz.
valla ben de 26-27 ye kadar galiba @CeYz gibi sara sara izledim
aldatmaya dair birşey duyamadım ama dediğim gibi sara sara izledim
aynen, algılar diyor, aklına gelir diyor vs
evet, eşiniz cinsellik isterse reddetmeyin diyor 23'ten önce ama bunu herkes söylüyor, hoca işi değil yani
saygı kavramını da bence ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlatmış, işte buradaki konu sahibi gibi indirgeyenler için bence
adamın söylediği şu laf çok doğru yanlız
"eşinize annesi gibi davranmayın, çocuğunuza davranır gibi davranmayın, bırakın ne hata istiyorsa yapsın (hatadan kasıt aldatma değil, yanlış yola sapma, ihtiyaç olmayan eşya alma vs)"
bizim kadınların çoğunun sorunu bu, o eş ya eğitilecek ya eğitilecek![]()
Ben bizim kadınlarımıza acıyorum, bazı kadınlar 'cinsel anlamda istekliyim acaba sapık mıyım, abaza mıyım, acaba bende bi sorun mu var' diye düşünüyorlar.
Videoyu izlemedim ama hacı hoca takımının nasihati belli.
Erkekler sadakatli olamaz allah böyle yarattı siz aldatmalarına göz yumun.
Herif dövsün sövsün siz ses etmeyin koca rızası olmadan cennet yok bidi bidi bidi
Kocan cinsellik ister sen hayır dersen tüm melekler sana tüm gece lanet eder elbette haşa kutsal melekler kerhanecibaşı olmuş milletin uçkurunun takibini yapıyor
Siz geçin hacı hocayı en iyisi.
Neden?Sayın bdv konuları açan Muhterem Bayanlar;demek oluyor ki açtığınız konular gün gelir sizi tırmalar....Herkesin her yaşadığı sorunu,burada açtığı sorunu, başka başlıktaki konuda yüzüne vurun vurun durun...Ne ala memleket!
Bdv de sadece neden alışveriş yapıyorum diye konu açın ;en temizi!
Hepsi öyle değildir, sanırım. En azından genç kuşakta biraz daha azaldı. Ama yine de devam ediyor tabii.Ben bizim kadınlarımıza acıyorum, bazı kadınlar 'cinsel anlamda istekliyim acaba sapık mıyım, abaza mıyım, acaba bende bi sorun mu var' diye düşünüyorlar.
Ayy he milletti şey yapacaklar bunlar şeyi anladıniz sizYani.
Herkes o. çocuğu değil, uzun lafın kısası. Siz öyleleriyle evlendiyseniz biz ne yapalım. Erkekleri bırakıp kadınlara mı gidelim?
Konu sahibinin, önceki konularını bilmiyorum...KISACA size cevap vermem için önceki konularınıza bakmam gerekNeden?
Kocam beni aldatıyor diye konu açmak başka bir şey. Sizin kocanız da kesin aldatır diye konu açmak başka bir şey. Bu konu açmakla da alakalı değil ki. Bana bunu iş arkadaşım da söylese, seninki aldatacak diye benimki de aldatmak zorunda değil derim.
Gelsin derdini sorununu anlatsın ama kendi hayatını, kendi öğrenilmiş çaresizliğini bize de dikte etmeye çalışırsa, cevabını da alır.
Hepsi öyle değildir, sanırım. En azından genç kuşakta biraz daha azaldı. Ama yine de devam ediyor tabii.
Canım hersey danisilmali derken markete alışverişe bilmem nereye gitmekten bahsetmiyorum şahsen ben .Ben ilk 6 dkda bir şey görmedim abes ya.
Cidden bir şey alacaksa mesela niye aldın demem, vardır bir bildiği derim. Zira eşim de ne aldığımı ettiğimi sorgulamaz. Peşine düşmeyiz öyle şeylerin.
Ciddi şeylerle fikir alınır sadece.
Olması gereken bu değil mi?
Buyrun bakabilirsiniz.Konu sahibinin, önceki konularını bilmiyorum...KISACA size cevap vermem için önceki konularınıza bakmam gerek![]()
Çok şükür genç kuşaktan değil öyle düşünenler. Değişelim artık, yıl olmuş 2016. Cinsellik olmadan hayat mı olur? Millet hayattan nasıl zevk alıyor bazı insanları anlamak zor. Beyinde bitiyor mesele.Neden?
Kocam beni aldatıyor diye konu açmak başka bir şey. Sizin kocanız da kesin aldatır diye konu açmak başka bir şey. Bu konuyla da alakalı değil ki. Bana bunu iş arkadaşım da söylese, seninki aldatacak diye benimki de aldatmak zorunda değil derim.
Gelsin derdini sorununu anlatsın ama kendi hayatını, kendi öğrenilmiş çaresizliğini bize de dikte etmeye çalışırsa, cevabını da alır.
Hepsi öyle değildir, sanırım. En azından genç kuşakta biraz daha azaldı. Ama yine de devam ediyor tabii.
Videoyu izlemedim ama hacı hoca takımının nasihati belli.
Erkekler sadakatli olamaz allah böyle yarattı siz aldatmalarına göz yumun.
Herif dövsün sövsün siz ses etmeyin koca rızası olmadan cennet yok bidi bidi bidi
Kocan cinsellik ister sen hayır dersen tüm melekler sana tüm gece lanet eder elbette haşa kutsal melekler kerhanecibaşı olmuş milletin uçkurunun takibini yapıyor
Siz geçin hacı hocayı en iyisi.
Adam 45 dk kadın erkek anlatmış sen kvyi anneyi zorla çıkarmışsın panpakvsevmezlere de gün doğdu tabi
![]()
Niye adamın birinin lafıyla kocamızı gözden geçiriyoruz, anlamadımki..Şu videoyu izleyin ve eşlerinizi gözden geçirip yorum yapın hadi.