Kadınların istediği oldu o reklam yayından kalktı!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698

Doğadan Çay'ın "Kadınlar Ne İster" temalı reklamı, kadınlardan gelen tepkiler üzerine geri çekildi. Doğadan markasından gelen açıklamada üzüntülü oldukları belirtildi.
http://www.radikal.com.tr/hayat/kadinlarin_istedigi_oldu_o_reklam_yayindan_kalkti-1345456

RADİKAL- Doğadan Çay'ın "Kadınlar Ne İster" temalı reklamı, kadınlardan gelen tepkiler üzerine geri çekildi. Doğadan markasından gelen açıklamada üzüntülü oldukları belirtildi.

Doğadan Çay’ın “Kadınlar Ne İster” temalı reklamı, sosyal medyadan gelen tepkiler ve başlatılan online imza kampanyaları üzerine Youtube’un Doğadan Medya sayfasından kaldırıldı.

KADINLAR O REKLAMIN KALDIRILMASINI İSTEDİ!

Reklamda, kadınların ne istediği soruluyor ve cevap olarak; "Kaçmayan bir çorap, filmlerdeki gibi bir aşk ister. Daima 34 beden olsun ister, kilo yapmayan pasta ister… Ayakkabı da ister, çanta da ister, çok ister; mükemmel erkek ister, şiir okusun ister, bir de çanta alırsa kalpten sever. Söylediklerinin yapılmasını ister ama söylemeden yapılsın ister. Çikolata ister, çiçek ister, sonra yine ayakkabı ister!…” şeklinde cevaplar sıralanıyor.

Reklamın kaldırılması için Change.org’da ve cinsiyetçilik karşıtı platform erktolia’da imza kampanyası başlatılmıştı.

Son düzenleme:
Bir deyim vardır da yazamadım yani ne giydirmişler kadınlara yaa

Valla ister çeksin, ister çekmesin. En çok kullandığım marka olan doğadan benim için bitmiştir. Uyuz oldum mu oluyorum arkadaş.

Yeni ürünümüzü duyurmak amacıyla hazırladığımız kampanya videomuz için sosyal medyada yapılan yorumlar bizi derinden üzdü. Bahsedilen amaçla yola çıkmadığımızı içtenlikle belirtmek isteriz. Bu nedenle siz değerli tüketicilerimiz nezdinde oluşan hassasiyeti anladığımızı ve kampanya videomuzu yayından kaldırdığımızı bildiririz.
Saygılarımızla
Doğadan

biz yanlış anlamışız(!) hanımlar dağın:KK53::KK53:

bizide üzdü ne yapalım şimdi, neyse üzülmeyin diyeyim bari:KK53:

açıklaması da burnundan kıl aldırmıyor

Son düzenleme:
yönetimde erkek çoğunluğu vardır ,ama alıcılar genelde kadın ne kadar çok nefretleri varmış kadınlar

Ohh paracıkları boşa gitti. Canıma değsin!
xenforo-smilies-kk71.gif

Kaş yapayım derken göz çıkarmış gerizekalılar! Güya sevimli olacaklar. Reklam piyasaya çıkmadan hiç mi izlemediler acaba.

Kadinla erkegin karsilastirilmasi farkliliklari her zaman yapiliyor..
Sosyal ve ozgurluk acisindan esitligi savunurum elbette..
Ama dogruya dogru erkekler gibi dumduz degiliz...
Cevaplarin bazilari sirinlik yapalim derken ipin ucunu kacirmislar biraz..

En sevdigim de soylediklerinin yapilmasini ister ama soylemeden yapilsin ister:D
Hic inkar etmem evet istiyorum hatta her seyi gectim en cok bunu istiyorum:KK55:

Ne kadar inkar edersek edelim kadınların çoğu böyle arkadaşlar..
İstisnalar kaideyi bozmaz.

Reklam klasiği.
Hedefi yine tam 12 den vurmuşlar.
İşlerinin azalmadığını, aksine daha fazla satıldığını günler sonra okuruz gazetelerden.

Toyota Auris reklamı hala piyasayken, onu şikayet etmeyen kadınlar bunu niye etmiş, onu da anlamadım.

Back
X